SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici!(438)
Raspunsuri - Pagina 16
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Kya
Anca , o sa se deschida in momentul in care o sa se POATA! Se lucreaza la asta, crede-ne!Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
imi pare rau daca am fost prea insistenta inca acolo am vazut minuni si oameni mari

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Nicoleta spune:
Eu ma gandesc: avem gravidute multe pe aici, ati vrea sa filtrez putin info pe care le aflu de la Simo? Stiu cum este in sarcina, totul este augmentat... si pentru mine este socant,grozav de greu sa aflu atatea, dara pentru ele! (Imi amintesc de mine cand eram insarcinata si tot citeam de Emma si plangeam pana nu mai puteam...)
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
alexalorena spune:
Mai vin si eu cu o idee: cine se pricepe sa trimita un mesaj cu link-ul aferent (oricare) pe cateva blog-uri, de ex: Cabral, Andreea Raicu, Simona Gherghe, Dani Otil, Dan Negru. Poate vor prelua si ei.
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA!
luny spune:
fetelor dragi, nu se pune problema de orgolii aici, sau macar eu asa sper... si sper ca nu va suparati ca ne mai dam si noi cu parerea...
dar ma gandesc serios ca poate ne bagam prea mult peste Simo si sotul ei...
eu va spun doar ca am ceva experienta cu media, si personal, cand primesc pe mail rugaminti de ajutor, nu am timpul necesar sa parcurg 'n' pagini, site-uri, si se pierde si rabdarea.. la fel si oamenii cu influenta, vor sa citeasca despre ce e vorba cat mai pe scurt si clar, cam cum a scris Naty ptr cunostintele ei, in prima faza, si apoi daca-s interesati, intra in detalii... imi pare rau ca simtiti asa, ati depus o munca enorma, e adevarat... asta e parerea mea, mai departe faceti cum considerati si cum vrea Simo...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Eu ma gandesc: avem gravidute multe pe aici, ati vrea sa filtrez putin info pe care le aflu de la Simo? Stiu cum este in sarcina, totul este augmentat... si pentru mine este socant,grozav de greu sa aflu atatea, dara pentru ele! (Imi amintesc de mine cand eram insarcinata si tot citeam de Emma si plangeam pana nu mai puteam...) ------------------------------------- Hai la drum si-om vedea noi ce si cum! |
gand la gand!! exact asta ii spuneam eu ieri Olgutei...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bobitamica spune:
DOAMNE,da-i putere lui SILUAN!!
Fetelor,as vrea sa incarc si eu cartela SIMONEI...Numarul este cel pe pe b-logul de la Mihuta?
Sunt o mamica de pepenasa si as vrea sa va ajut cumva,dar nu prea am cum.
O sa trimit povestea Micului tuturor prietenilor si cunostintelor mele!
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
ramo_cata spune:
Te rugam Doamne, cu puterea Ta vindeca durerea acestui copil, Siluan. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu care esti doctorul trupurilor si sufletelor, arata si acum puterea milostivirii Tale. Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru.
O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru copilul acesta, Siluan, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel care vindeci toate neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh.
Amin.

SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!
alexalorena spune:
Exista riscul ca in cazul in care filtrati informatiile lumea sa nu mai inteleaga cat este de grav.Trebuie actionat acum, pentru el fiecare zi conteaza! Fiecare ora, fiecare clipa! Iar noi ceilalti trebuie sa depunem banutii urgent, fiecare dupa posibilitati. Dar, parerea mea,impactul va fi mai mare daca citesti si afli cat este de critica situatia lui.Nu te mai gandesti maine, poimaine, saptamana viitoare....ci ACUM daca vreau sa fac ceva pentru viata lui.
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA!
Nicoleta spune:
Ok, voi filtra, cine vrea amanunte imi spune si i le dau. Pe de alta parte ma gandeam ca doriti sa aflati... am dat cautare intre timp pe Google dupa "Siluan trebuie sa traiasca!" si primul site aparut este bucataras, al doilea DC. Poate lumea intra si citeste aici, amanuntele induioseaza... Cum sa fac sa nu fie rau?
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
ancadragoman spune:
Am gasit sa pun pe un blog banerul ,vreau toate detaliile ca nu prea ma pricep ce sa cer
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!