SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici!(438)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Ok.

Incerc sa centralizez. Exista in momentul de fata

- site-uri:
http://www.aboutsiluan.com/
http://siluan.weebly.com/
- blog:
http://bebesiluan.blogspot.com/

In acestea informatia este corelata, sunt documente medicale, poveste cronologica a evenimentelor, prezentarea cazului dpdv medical, documente pentru donatii cu fisiere ce se pot downloada.

- mai exista un blog creat de sora Simonei
http://bebesiluan.wordpress.com/
care din cate vad eu se adreseaza prin continut foarte mult unei comunitati religioase, nu ca n-am fi toti aici cu frica de Dumnezeu ... in fine, intelegeti voi ce vreau sa spun.

Partea de sus a fost centralizare. Acum cateva opinii:
Fetelor cred ca suntem minunate! Toate! Cred ca toata lumea a facut o extraordinara munca de popularizare a cazului.
Site-urile si blogul sunt profi, au informatii valide, sustinute de documente, exista o prezentare de caz facuta de un medic care expliciteaza clar documentele, se pot downloada documente pt donatii.
In plus, Miha a reusit obtinerea cardului de sanatate, iar Naty ieri a obtinut foarte multe pe parte de formular.
Nu mai zic de vizita Nicoletei si obtinerea documentelor, micile donatii pe care le-am facut fiecare dupa buget, de implicare si nu in ultimul rand de gandurile bune, energia pozitiva si rugile care sunt sigura ca au rolul lor deosebit de important.
Suntem un grup minunat si nimeni n-are de ce sa se supere.

Olga cred ca a punctat excelent problemele legate de implicarea noastra la umanitare.

Pesonal, cred ca s-a facut mult, pe multe cai, suntem dispuse sa mergem in continuare pe toate, dar ar trebui sa primim un feedback de la Simo/George ref. la drumul sau drumurile pe care doresc sa mearga in continuare si care considera ei ca este rolul nostru.

Nico, personal nu cred ca filtrarea informatiilor primite de la Simo ajuta. Lipsa informatiilor duce la confuzie si multe probleme/divergente apar daca unii stiu una, altii alta sau doar o parte etc.
Stiu ca sunt dure unele date, dar cazul este grav si cred ca toata lumea realizeaza asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Nico, nu, nu e cazul sa filtrezi nimic, dupa mine. Cat ma afecteaza pe mine e nimic pe langa beneficiile pe care le aduc informatiile tale. Serios, sunt in stare sa ma controlez ! Deci din punctul meu de vedere, nu cenzura nimic.

Inca o data, Naty, Ariel, fetelor !!!!

Olga 25+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Vreau si eu numarul SIMONEI,va rog ...sa pot pune niste bani pe cartela!!!

Multumesc

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Nico, din partea mea nu e nicio problema sa scrii aici totul. Cred ca m-ar macina mai mult faptul ca e ceva ce nu stiu despre Micu. In plus, cred ca ti-ar fi f. dificil sa trimiti PM-uri cu amanunte la restul fetelor. Eu zic sa scrii aici tot ce afli.

Anca, pentru un blog iti trebuie poza cu bannerul si linkul de la site-ul/blogul lui Siluan.

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am inteles. Voi scrie tot ce aflu de la Simo. Cine nu poate sa le citeasca, rog sa ocoleasca acele informatii.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

IOANA...multumesc mult!!!

Nu am stiut de Pm ..o sa il activez...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

FETELOR, va tot citesc sa mai aflu noutati. Am citit toate blogurile, siteurile....toate dau legatura de la una la alta...VA ROG, lasati-le pe toate, eventual sa ii explice cineva si Simonei, inclusiv pe siteurile religioase se da trimitere la celelalte siteuri si bloguri, e pacat acum sa munceasca iar cineva ca sa stearga ce a realizat si sa se stearga legaturile intre siteuri. Lasati-l ca nu dauneaza...e doar un mod de a transmite informatia. La fel de bine puteam eu sau oricine altcineva sa scrie pe blogul personal sau mai stiu eu unde de acest caz, pentru ca ne induioseaza si pt ca vrem sa ajutam, si a da informatia mai departe prin cat mai multe cai e un ajutor. Important e sa cunoasca cat mai multa lume cazul ca sa se stranga banutii!
Va las...ca plange bebelul.

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

vrea sa va spun ca toate campaniile umanitare pe DC se desfasoara conform regulamentului de la formul umanitar si - daca nu respectati aceste conditii - acest topic va fi inchis.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gudinde sunt de acord cu tine... ne-ar trebui un feedback de la Simo si sotul ei...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Am reincarcat cartela!!

Este simplu!!Multumesc fetei care a venit cu aceasta idee...pentru 2 secunde m-am simtit utila in tot acest demers!!

DOAMNE AJUTA!!!!

Fetelor stiu ca nu e cazul aici si acum,dar sunteti extraordinare!!!
Sa il ajute Dumnezeu pe Micut sa reziste!!!

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput