SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici!(438)
Raspunsuri - Pagina 6
numeioana spune:
postez si eu acum pe blogul meu
mami de David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Nicoleta spune:
Editez ca nu are sens sa discutam acum despre subiect.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
VALENTINA C spune:
Fetelor, nu avem niciun raspuns de la Liana Stanciu si Alice Nastase. Ce facem? Mai asteptam sau le mai trimitem un mail?
ariel_7000 spune:
ioana mi-a dat o idee. sa deschidem un cont, strict pentru campania deschisa pe DC, la care sa facem si PP si pe ala sa-l afisam la subictul la umanitare. in subiect punem link catre blog/site, astfel incat, daca cineva va vrea, va depune direct in contul lui george , iar cei de aici, de pe DC vor pune in conturile astea, la care avem control la extrase si transparenta.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ariel_7000 spune:
vali, eu zic sa asteptam putin, sa se limpezeasca cu conturile
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Olgutzika spune:
Ideea mea: inteleg ca daca George a citit blogul, are acces la internet. Nu se poate cumva lua legatura cu banca, care sa ii transmita periodic pe mail extrasul de cont? Unicredit e si in Austria, poate il pot ajuta cei de acolo. Luny, Iuli ce zice? Asta o data! Sa aiba extrasul pe mail, pe care sa il trimita la una dintre voi.
Paypal-ul este destul de suspicios la donatii, mai ales in conturile din Ro. Cunosc situatia cand nu se puteau scoate banutii pentru Sonia din cauza asta, erau blocati de Paypal peste 3000 EUR.
Ariel...nu stiu ce sa zic. Sfinte sunt conturile lor, pentru toata lumea. Uite ce discutii apar pentru doua mailuri, mi-e greu sa cred ca nu va ridica nimeni din spranceana la un moment dat. Nu vorbesc de randunici, dar tu presupui ca de pe DC vor dona neconditionat in alte conturi decat ale familiei Bota, doar pentru ca ar exista transparenta. Ori...
Eu cred asa: o data ce se vor limpezi apele cu viitorul pe termen scurt al Micului, George se va putea mobiliza ( sau va putea fi mobilizat ) incat sa rezolve problema asta a conturilor. Luny, pliiiz ask Iuli, trebuie sa exista o solutie. Am conturile in alta tara decat sunt in mod curent, dar exista telefoane, moduri de a identifica o persoana, nu se poate sa nu il bage nimeni in seama. Iar George trebuie sa ne ajute si cu asta. Oricum, eu cred ca donatiile vor curge in continuare, problema e ca trebuie postat subiectul la Umanitare...Il poate posta chiar el, ii trimiteti voi textul si ii explicati ce trebuie facut. Sunt doua etape: sa ceara aprobarea subiectului si cand o are, sa posteze efectiv textul. Pe urma apar si extrasele....Eu cred ca poate fi implicat George in ce e legat de internet, cu ajutorul vostru, al celor la care sta, nu?
Ioana, Nico, nu are sens, pe bune....
Olga 25+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )
numeioana spune:
Eu nu cred ca George este in stare sa scrie si sa ceara ajutor in bani. Cred ca asta trebuie s-o facem noi pentru el... Si membrii DC chiar doneaza in conturile PP de la umanitare, chit ca nu sunt personale ale celor care au nevoie de ajutor. Daca raman blocati banii, asta e nasol... poate a fost o problema cu cazul respectiv, n-am mai auzit la alte cazuri...
mami de David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Olgutzika spune:
Ioana, nu ai auzit, dar s-a intamplat http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130696
Si daca George nu cere, cine o va face? Regulile sunt clare...Ariel a spus ce avea de spus, care e solutia? Nu pot face fetele tot, fara ajutorul lor.
Olga 25+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )