SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici!(438)
Raspunsuri - Pagina 5
ariel_7000 spune:
daciana, tu esti singura din Bv, crezi ca poti sa-l suni pe tatal lui George, sa il iei de mana si sa mergi cu el la Transilvania sa il ajuti sa deschida conturile (cu card!!!)? apoi, acolo, trebuie facut o cerere pt plati nesecurizate. Fara ea nu se accepta facerea PP. apoi, peste ale 3-4 zile sa mergi cu el sa ia extrasul de cont, pe care apare codul de PP si impreuna, pe net sa faceti contul de PP.
mai avem nevoie de tine, ca la 1 sapt macar sa te intalnesti cu el sa iei de la el extrasele de cont, sa le scanezi, sa le pui pe maiulul comun.
astept un raspuns repede, repejor, caci timpul trece si noi nu avem conturi!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ariel_7000 spune:
am primit niste vesti super mega excelente de la naty!!! referitoare la bani...detaliaza ea diseara!
gecko spune:
pentru ca ariel punea ieri o intrebare de un "comitet de organizare" eu fac primele propuneri. Sunt convinsa ca toata lumea va ajuta dar este bine sa existe una-doua persoane clar "in charge" cu o anumita problema astfel sa stim cui ne adresam, pe cine ajutam sau solicitam intr-o anumita situatie.
Asa ca....propunerile mele:
- Ariel si Zozelina pentru legatura cu lumea virtuala, tinerea la zi a cazului la umanitare etc
- Naty si Tuchita (daca are vreme) pentru consultarea in problemele medicale, ce informatii medicale sunt relevante pentru caz, sub ce forma pot fi prezentate etc
- Mihutza, Adriuta prezentarea cazului pe net: site/blog
- Mihatp pentru rezolvarea birocratiei, acte, cereri, legatura cu fetele de la salveaza o viata sau cine ne poate ajuta cu dezlegarea itelor juridice
- Nicoleta legatura cu Simo si cu noutatile legate de starea lui Siluan.
Mai veniti cu propuneri. Trebuie cineva care sa tina evidenta banilor adunati si a banilor necesari.
Stau eu si ma gandesc ca trebuie o persoana (din familie) in Romania care sa poata sa afle situatia donatiile...necesita o imputernicire cred...
Ma mai gandesc si revin...
ariel_7000 spune:
gecko, ai pm!
propunerea ta si a altora (cu toate ca nu au mai fost ), ramane in asteptare pana avem concret date despre un cont la care sa avem extrase periodic. altfel, nu cred ca-si pune nimeni pielea la saramura, riscand sa fie acuzat apoi de frauda de cine stie cine.
este vorba de bani multi si de oameni multi...si trebuie gestionata foarte atent problema.
ti-am dat pe pm mai multe detalii, care nu pot fi postate aici, din anumite motive, independente de vointa mea.
Kya spune:
Parerea mea despre bani:
Este si va fi intotdeauna un subiect sensibil, care poate da nastere la multe probleme. Daca nu exista transparenta totala, va iesi rau.
- titularul contului ar trebui sa fie cineva din familie (daca are si acelasi nume de familie e si mai bine, pentru ca inspira mai multa incredere)
- nu trebuie sa existe imputerniciti pe cont (sau ma rog, altii decat George sau Simona). E nevoie de o singura persoana care sa aiba acces la bani. Asta inseamna si acces la extrase de cont, dar mai ales la extragerea banilor
- cu cat mai putine persoane implicate, increngaturi si particularitati, cu atat mai putine probleme si intrebari ce se pot isca
- un singur cont (parerea mea personala este ca mai simplu se deschide un cont in RON cu EURO si USD atasat, decat 3 conturi distincte, dar asta e doar o chestie tehnica), PP atasat (doar)acestui cont
In plus, pentru subiectul de la umanitare, trebuie prezentata foarte clar situatia banilor!
Nimeni nu trebuie sa aiba impresia ca doneaza intr-un sac fara fund. Vorbesc aici de externi, nu de noi ca nu se pune problema. Prea multe conturi, prea multe PP, prea multe persoane implicate conduc la ideea de neclaritate, si fiind vorba de bani, nu e bine.
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
ariel_7000 spune:
ioana, asta zic si eu. e vorba de bani si oameni, o combinatie delicata...eu d-aia zic sa insitam cu acele conturi deschise special pt acest caz. si cu primirea regulata a extraselor de cont. altfel, nu stiu cine se baga, sa fie acuzat apoi ca a facut nu stiu ce. nu pot detalia aici, dar am auzit destule zilele astea...
numeioana spune:
Kya, ai mare dreptate. Eu nu am precizat, dar imi ofeream contul PP doar pt donatiile membrilor DC. E clar ca nu poate aparea numele meu peste tot. Am vazut ca se face asa aici la subiectele de donatii. Si precizez ca am fost intrebata de Ariel si nu mai stiu de cine care stiau ca am cont PP daca pot sa ajut. Asa am inteles eu, cel putin.
Si eu cred ca ar trebui deschis un cont PP pe numele Simonei. Si asta cred ca o poate face oricine dintre noi, cu o adresa de mail si numarul ei de cont, daca are la BCR sau la alta banca, dupa care ii comunicam adresa si parola (pe care ea ulterior o schimba) si gata. Se poate lucra cu PP si fara codul de 4 cifre de la banca.
mami de David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ramo_cata spune:
Te rugam Doamne, cu puterea Ta vindeca durerea acestui copil, Siluan. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu care esti doctorul trupurilor si sufletelor, arata si acum puterea milostivirii Tale. Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru.
O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru copilul acesta, Siluan, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel care vindeci toate neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh.
Amin.
SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!
ursuleata spune:
Eu am pus poza pe site-ul meu si daca dai click pe poza se redirectioneaza catre blog. Asa cred ca e mai sugestiv.
Puteti sa intrati sa vedeti. www bebereal si sa-mi spuneti daca e ok. Ariel si naty au vazut de ieri.
Doamne ajuta!!!