SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici!(438)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Olgutza, pai exact la ce ma gandeam si citisem parca acum ceva timp ca exista o limita la bani. Deci asta a fost, s-a depasit limita. Atunci e clar ca nu se poate folosi PP decat in limita asta sau vorbit cu ei inainte si stabilit ce trebuie facut in asa fel incat sa nu blocheze contul.

Din ce am retinut de la Ariel poate oricine dintre noi sa ceara deschiderea cazului la umanitare, dar trebuie sa trimita acte doveditoare + de identificare.

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Ariel, ok, mai asteptam...

Ati zis ca a fost difuzat un spot pe Trinitas TV. Cine l-a vazut???? Vorbisem si eu pt asa ceva si vreau sa stiu daca s-a facut de catre altcineva, fiindca nu are rost sa mai facem inca unul...

Mergi la inceput

Si m-am uitat pe informatiile despre fundatia Teodora Georgescu si se ocupa de copiii care au cancer... Poate fac o exceptie pt Micul nostru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

daciana, tu esti singura din Bv, crezi ca poti sa-l suni pe tatal lui George, sa il iei de mana si sa mergi cu el la Transilvania sa il ajuti sa deschida conturile (cu card!!!)? apoi, acolo, trebuie facut o cerere pt plati nesecurizate. Fara ea nu se accepta facerea PP. apoi, peste ale 3-4 zile sa mergi cu el sa ia extrasul de cont, pe care apare codul de PP si impreuna, pe net sa faceti contul de PP.
mai avem nevoie de tine, ca la 1 sapt macar sa te intalnesti cu el sa iei de la el extrasele de cont, sa le scanezi, sa le pui pe maiulul comun.
astept un raspuns repede, repejor, caci timpul trece si noi nu avem conturi!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

da, pot sa fac acest lucru, da-mi pe pm numarului lui de telefon si il sun si stabilim ce si cum.

Siluan trebuie sa traiansca!http://bebesiluan.blogspot.com/ cu cativa banuti putem cumpara 5 minute pentru Siluan

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+19 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

daciana, nu mai e valabil, nu a reusit

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Deschideti cat mai repede la umanitare daca aveti actele si la conturi completati dupa

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Ariel, ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

off ariel imi pare rau ca nu a reusit, birocratia asta

altceva cu ce pot ajuta?

eu am cont pe mai multe site-uri de mamici si vreau sa pun acolo povestea lui Siluan. dar am nevoie ca versiunile site/blog sa fie aceleasi, si de asemenea sa se clarifice un pic problema cu conturile. m-am alaturat si eu cauzei de pe facebook si am pus link si pe netlog. cum insa mai sunt probleme de gen povestea Micului, conturi...nu pot trimite si la cunoscuti mail.

o veste despre noi , se pare ca caruciorul va fi albastru, citand pe dl dr: se pare ca e baietel, din ce se poate vedea la echo 2d de 19 saptamani, e bine dezvoltat pentru vasrta lui, are aprox. 350 gr...e ok. in jur de 1 septembrie trebuie sa merg pentru morfofetala.

Siluan trebuie sa traiansca!http://bebesiluan.blogspot.com/ cu cativa banuti putem cumpara 5 minute pentru Siluan

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui daciana.t

off ariel imi pare rau ca nu a reusit, birocratia asta

altceva cu ce pot ajuta?

eu am cont pe mai multe site-uri de mamici si vreau sa pun acolo povestea lui Siluan. dar am nevoie ca versiunile site/blog sa fie aceleasi, si de asemenea sa se clarifice un pic problema cu conturile. m-am alaturat si eu cauzei de pe facebook si am pus link si pe netlog. cum insa mai sunt probleme de gen povestea Micului, conturi...nu pot trimite si la cunoscuti mail.

o veste despre noi , se pare ca caruciorul va fi albastru, citand pe dl dr: se pare ca e baietel, din ce se poate vedea la echo 2d de 19 saptamani, e bine dezvoltat pentru vasrta lui, are aprox. 350 gr...e ok. in jur de 1 septembrie trebuie sa merg pentru morfofetala.

Felicitari pentru baietel sa aveti noroc de el si sa fiti sanatosi toti.

VERSIUNILE DE PE SITE BLOG SANT ACELEASI!!!!!!!!!!!!

Scuze claudia nu era special pentru tine, dar am profitata de ocazie sa fac sa pop out pt. toata lumea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

ca sa nu mai avem disensiuni:

1.se poate pune pe site filmuletul cu bebe Micu??? e ok din punctul de vedere al Simonei si al celorlalti??
2.unde este ceea ce trebuia sa vad eu/mihutza trimis de verisorii lui Simo??
am intrat pe mail si nu e nimic.
3 documentele medicale personal mi se par mai bune in varianta de dinainte. da urmeaza a fi crop-uite, inca nu e totul gata...rabdare
4 a primit careva raspuns de la DC pt umanitare??? cine face tot ce scrie acolo ca trebuie facut pentru propunerea unui nou caz?
5. pot sa fac update la zi cu ce ai spus tu Nico aici pe site ca se intampla cu ei?? asta incluzand. ieri si azi.
6. se poate posta textul de pe blog de sub documentele medicale si pe site?
7. SA SE FACA LINK DE LA BLOG CATRE SITE VA ROG, invers este, blogul este afisat pe siteul lui insa pe blog nu se vede site-ul. Folositi adresa de vi-a dat-o Zoze, e mai comerciala desi amandoua tot aici o sa duca.

astept raspuns aici pe forum. thx

Mergi la inceput