Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Ei, da, stiu dar asa suntem.))) Mai incolo o sa-nceapa sa ne framante toate alea pe interior....de-o sa ne simtim ca aluatul frantuzesc!!
Shines ce bine de tine...tu-l vezi maine! Altele mai au de asteptat... Maaama ce curioasa sunt! Am hotarat ca dupe ce vedem ce e ,,d-lui'' luam un lucrusor. Unul singur.(al meu sigur va alege vreo jucarie traznita )
Am pus de-o supa de pui si fac ostropel.

17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Buna dragele mele.
In primul rand La Multi Ani Foxy si Sherbi.
Danutz,tot ce po sa spn e ca-mi parerau tare.

Eu am venit ieri pe la 3,dar nu am sris nimic,n-am avut starea necesara.Cred ca de la atata tuse am avut duminica dimineata niste pete maronii pe chilot.Mi-a zis medicul sa iau Arefam,2.Daca nu se opreste inca unul.Am luat 3 din prima si pana acum n-am mai avut nimic.Oricum,moralul e la pamant si simt ca nu-mi vine sa ma trezesc dimineata.
Maine merg sa ma vada doctorul sa vedem ce s-a intamplat.
Pana sa se intample asta,a fost dragut la munte.Cu toate ca mi s-a parut campingul ala cam naspa,era aproape de sosea,am avut un bebe mic de 10 luni cu noi,o fetita de 3 ani si un alt copil de vreo 6.Ultimul era un cretin,obraznic din cale-afara si numa tampenii facea.Nu m-am putu abtine sa nu ma joc un pic cu ala mic.Plus ca vineri am facut curatenie p=aici un pic.Ma gandesc ca toate astea adunate au dus la acele pete.
Nu stiu ce sa zic,mi-e teama tare,dar parca am o urma de speranta pentru ca s-au oprit imediat.
Va multumesc ca v-ati gandit la mine,a insemnat mult cand am citit,pentru ca voi m-ati sustinut cand am avut perioade dificile.
Va pup pe toate.
Ah,Simona,daca vrei ti-l pot recomanda si pe medicul meu.La o cautare pe net nu gasesti foarte multe pareri,dar cu mine se poarta extraordinar.Nu se supara cand il trezesc din somn si-mi explica cu extrem de mult calm tot ce vreau sa stiu.Se arata foarte afectat cand patesc cate ceva,de exemplu ieri cand l-am sunat am simtit in vocea lul acel ceva pe care trebuie sa ti-l transmita un medic.Plus ca stie mereu cu cine vorbeste,cu toate datele,cate sapt am,ce pob am avut,tot.
Inca o data

14+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenopolina spune:

Sherbi, LA MULTI ANI!!!!!!!!! Sa fii fericita si sa ai un bebe sanatos (ca restul vin pe parcurs).
Fete dragi, mai schimbati semnaturile? Ca am senzatia ca numai burtica mea creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Ana
stai linistita ca va fi bine
mergi maine la doctor si iti spune ce si cum
incearca cateva zile sa stai linistita..ca ai avut activitate intensa in ultimul timp si asta se simte..ai nevoie de odihna

Simo 18 +

Mergi la inceput

Multumes Simona.
Citind acuma pe net,se pare ca mai multe mamici au petele astea cam in aceeasi perioada.La unele e placenta,la altele nu e nimic.
Ceva s-o fi intamplat pe acolo,ca am tusit ingrozitor,in gat am fost racita.Acum iau un sirop homeopat si m-a mai lasat.Atata tuse l-a deranjat si pe el.Burtica nu ma doare deloc,cu toate asta mai iau cate un no-spa pentru relaxare.
O sa-i fiu recunoscatoare medicului asta mereu,deoarece nu m-a dezamagit niciodata,mereu e atent cu mine,chiar daca eu pe mine m-as scoate din pepeni.

14+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

shines bafta la echoo sa fie megabine ai sa vezi
shubulina stai linistita in pat...arefam-ul e foarte bun

Angie+14

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

probabil de la tuse..cum s-a tot zdruncinat acolo
am mai auzit si eu cazuri..insa nimic grav ..mai ales ca sarcina e inaintata
eu nu am avut pete pana acum..insa ma confrunt cu contractiile care sunt destul de urate de cateva zile ..mai si dor..si cand vad ca se duce burtica asa jos ma panichez rau..as vrea sa pot suna dr cand ma sperie cate ceva..macar sa nu ma mai gandesc zile intregi numa la asta
e bine ca ai un dr ok..conteaza mult sa iti raspunda si sa te calmeze macar pana te vede

Simo 18 +

Mergi la inceput

multumesc Angie sa dea dzeu sa fie bine la toate ..sa avem numai vesti bune

Simo 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

SHUBULINA, multe fete au avut petele astea! Si eu, acum ceva timp. Am luat tot progesteron si-a trecut (iau si-acum). Doamne-ajuta sa fie bine! La mine doctorul lansase o teorie: ca e de la contact sexual neprotejat...ca sperma da contractii. O fi...

SHINES, nu te grabi cu doctorul. Schimba-l, daca simti asa, dar afla mai multe pareri despre noul doctor inainte. Vezi cum reactioneaza la nasteri si in caz de urgente, vezi daca e respectat in spital, daca are echipa de anestezisti buni, daca e profesionist, bun, daca are eco performante, nu sa te plimbe pe la alte clinici unde-ti face eco cine stie cine se nimereste. Nu te pripi.

Eu, prin casa. De miine...serviciu!

Va pup,
Gabi, Ioana si bebe de 13s.

Mergi la inceput

Da,Gabi,stiu.Dar na,cand ai tu nu stii ce sa crezi.
Asa e cu aparatele pe la clinici,stiu fete care le trimitea la mama naibii pentru anumite ecografii.
E unul dintre motivele pt care am ramas la clinica asta,nu tre sa ma duc la capatul celalalt al Bucurestiului.Chiar si cu masina,la traficl care e cateodata...yuck.Si eu sunt de obicei calma in aglomeratie,nu ma agit pentru ca nu rezolv nimic.

14+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput