Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (39)
Raspunsuri - Pagina 10
Shines spune:
Ai dreptate Gabi..insa atunci cand vrei informatii nu le gasesti ..pe cine sa intreb..unde sa caut..oricum parerile sunt impartite fiecare zice ce simte sau cum s-a simtit intr-un moment il altul
sunt dr buni, de renume, care sunt facuti pe toate site-urile in toate felurile..nu toti sunt multumiti..sau mai corect..ei nu ii pot multumii pe toti..de aia imi e si greu sa aleg
mai ales ca ti-am zis..prima data toti sunt ok,,iti vb mult si par de treaba
Mai..o fi si chestia asta cu sperma ceva adevar..eu daca stau sa ma gandesc.. de fiecare data dupa sex m-au luat contractiile..desi nu am depus mare efort..facem mai in reluare asa de cand cu sarcina
si mai rarut ca-i mai draguzt
o sa incerc si cu prezervativul..macar sa stiu daca elimin posibiliateta asta
Gabi..serv usor de maine 

eu abia am intrat in concediu dar inca nu am simtit..tot ca titirezu sunt prin casa in loc sa ma odihnesc..sper ca macar la munte sa stau potolita cateva zile
mai am doua sapt de lenevit 

Simo
18 +
shubulina spune:
Simona,nici eu n-as avea stare,parca am o carute de lucruri de facut,mi-e greu sa stau linistita.
D-aia m-am si apcat vineri de trebaluit si uite ca n-am facut bine.Ma gandesc acuma ca maica-mea a intrat in concediu si putea sa ma intrebe daca sa vina la mine,poate aveam nevoie de ceva.Ea nimic...ma deprima gandurile astea.
Mi-a zis s-o duc la tara azi,maine,cand pot si ieri n-am sunat-o.Acuma are telefonu inchis.Parca vad ca s=a simtit ranita in orgoliul propriu si a plecat singura,ca apoi sa-mi reproseze.
Vroiam sa va intreb daca stiti vreo femeie buna la curatenie sa-mi recomandati,eu am 2 fete extraodrinare,dar s-au porcit,de la 2 milioane cer 3.Adevaru ca fac luna luna,da parca au stricat-o rau cu pretu asta.
14+ 
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mada23 Salutare burtika dubla ![]() ![]() ************************************************* Madutz ingerashul meu iubit ![]() iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie ![]() "I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.'' I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.'' I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.'' I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile." endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota |
salutare si tie mamicule
cam tarziu, dar am fost plecata sa rezolv cu schimbarea med de fam
ca cea pe care o am e la naiba n praznic
doamne dar cat e de cald afara

si mami de Vlad (12.12.1999)
gabivalceanu spune:
SHINES, multumesc... n-am niciun chef de munca... Medicul a zis ca pot sa-mi iau medical, c-am sarcina toxica, trebuie sa ma interesez cit timp pot lua acest medical, ca l-as lua mai incolo. Trebuie neaparat sa vad legea. Stiu ca-i greu cu medicii, dar fa-ti o lista cu citiva si apoi pune-te pe intrebat.
SHUBULINA, tu sa stai suparata pe maica-ta, ba sa-i si reprosezi ca tu poti avea probleme, uite, ai singerari si ea numai la ea se gindeste. Eu sunt mai rea cu mama. Stiu cum e cind chiar tu patesti ceva... hai, curaj, o sa fie bine.
Va pup,
Gabi
Shines spune:
Am dormit chinuita doua ore..si m-am trezit iar fleasca..doamne cat e de cald nu mai rezist 

Ana..nu iti face tu prob din cauza mamei..putea la fel de bine macar sa intrebe daca te ajuta cu ceva..nu sa astepte sa o duci la tara, nu mai pleca la drum pe vremea asta si nu te mai consuma..oricum nu va aprecia prea mult si la urmatoarea chestie va sti ea cum sa te faca sa te simti vinovata de altceva..eu o patesc mereu, dar m-am invatat de cativa ani cum sa procedez..nu se merita..cel putin vorbesc in cazul meu pentru ca stiu cat am tras din cauza ei iar ea si-a continuat viata fara prob..considerand ca sunt ''greseala tineretii''..apoi cand m-am facut mare ''greseala''era buna de stors bani..cand ai timp o sa povestim noi pe mess..povestea mea e mai nasoala, de aia zic ca nu stiu cum e la tine, dar din partea mea nu misc un deget.
tu gandeste-te la voi si la bebe..ca nimeni nu se gandeste cu sinceritate..decat cu smioracaieli si interese
Pup fata 

Simo
18 +
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shines Bagi..in cate sapt esti acum ? eu cred ca iti poti lua medical Simo 18 + |
am scris cuvantul invers..mama ei de caldura

am vrut sa scriu Gabi ..scuze

Simo
18 +
alinushali spune:
Ouau , Simo si tu ai avut acelasi probleme ca si mine. Pe mina mama m-a blestemat, de fapt a blestemat ziua in care m-am nascut si acum nu stie ce sa-mi mai faca , ma suna mereu si ma intreba cum ma simt si a plans cand am pierdut sarcina anul trecut ca nu a lasat-o a meu sa ma vada. Si cand am facut 18 ani a zis ca ma da afara din casa, daca nu imi caut de munca si ma punea sa platesc toate datoriile, dar eu seman cu tata, am iertat-o , dar se pare ca Doamne Doamne nu si acum sufera . Oricum am noroc cu un tata de milioane
fetelor nu pot respira de la atata caldura si ma doare si burtica , cand sus , cand jos, cred ca bebe innoata serios nu gluma.
Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt
11+ 
bb
momente din viata
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
Shines spune:
Alinush..la mine amandoi sunt la fel..unul mai rau ca altul
eu am crescut fara ei..nu stiu cum si unde
au considerat ca sunt prea tineri pentru asa responsabilitate..poveste lunga..acum nu mai conteaza
As da totul pentru copii mei, acum stiu si eu ce inseamna si asta ma inversuneaza si mai mult impotriva lor..nu ii urasc..dar sunt indiferente si ma comport cu ei ca atare..
si aici e cald de murim 

Simo
18 +
mirela2 spune:
cred ca fiecare din noi a avut cate ceva de impartit cu parintii
nu copii isi aleg parintii, asta e
eu nici nu vreau sa mi aduc aminte
si mami de Vlad (12.12.1999)