Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

DANUTZ imi pare rau! suntem alaturi de tine!

RALUCA – oribila poveste, eu nu m-as duce nicaieri si as taia orice relatii cu asa oameni. Dar na, cum ziceam, eu sunt mai radicala asta. Cum sa zica mai sa te bata, si sa te trimita la avort? Oribil. NU credeam ca in ziuea de azi mai sunt asemenea mentalitati. Imi pare rau de sotul tau, probabil ca a avut o copilarie tare trista. Bine ca a reusit sa se rupa, si sa fie altfel ca multi continua acelasi patern de comportament din pacate. Bravo lui ca e un om diferit.

BEBELU frumoasa rochie, o sa fii o nasica superba.

SHUBULINA – nu te panica, daca au fost numai niste pete si au trecut, nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji.

SHINES – sa stii ca e adevarat cu sexul si contractiile, orgasmul provoaca iar contractii , sperma are anumite substante. Noi ne abtinem total pana la nastere, eu am mai tras de al meu insa el nu vrea. Dupa o prima sarcina cu peripetii, nu mai vrea sa auda. Ca la Patrick hematomul a aparut dupa un episod din asta, deci... Normal, acuma mai sunt si alti factori, nu toate femeile se abtin, si duc sarcina corect pana la capat. La mine probabil erau si altele.
DAr povesteai de durerile de spate, eu asa tin minte contractiile, cel mai tare la spate jos ma durea, ma tinea ca o menghina.

Nici eu nu stiam de faza cu mangaiatul burticii..

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -12+
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fetelor voiam sa va zic ca AMR 4 zile pana la prima mea ecografie!!! Abia astept!!!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -12+
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Doloress..noi nu ne-am propus sa renuntam pana nasc..dar nici sa fie ca inainte..oricum e foarte rar
oricum..daca vad ca ma deranjeaza asa mereu mai bine renunt..cel putin de acu inainte sigur folosesc prezervativ si o sa mai cer sfaturi maine la dr sa vedem ce recomanda.
Si azi am mai avut dureri de spate dar totusi nu asa accentuate ca ieri..ieri mai aveam putin si m puneam pe plans..o lua durerea si pe picior in jos

Simo 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

ma duc sa il iau pe iubirica de la birou..nu as vrea sa umble cu autobuzul pe caldura asta pentru ca e ingrozitor

pupici
revin cam intr-o ora

Simo 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor vb de lucruri sfinte
ce o fi ala sex? din aprilie suntem pe pauza, e timp destul pt asa ceva la anu'

si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Bine spui mirela , este timpla anul

Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt 11+
bbmomente din viata

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ali si pe caldura asta chiar nici nu mi ar arde

si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Salutare, am aparut si eu dupa ce m-a inviat sotul cu aer conditionat, caldura mare inebunesti nu alta
Vb de sex? ce e ala ? din aprilie nici nu mai stiu cum se face si pana la anu, vorba Mirelei noroc ca nasc ca as deveni virgina dar nu conteaza merita sacrificiu, pentru bb orice si eu si sotuleana gandim la fel asa ca...ne iubim ca fratii
Pt cine are probleme e mult mai bine sa o faca cu prezervativ, sperma inmoaie colul si provoaca si contractii, asa ca daca va simtiti cu musca pe caciula mai bine asa batraneste, un pupic, o imbratisarept bb rezistati.

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Am pus si eu mancarurile la facut.Pregatesc ostropel cu piure si supa de rosii.Ma doare spatele...pfff
Pana maine nu stiu cum o sa rezist,sunt cu ochii numai in chiloti.
Am zis eu bine mai devreme,maica-mea e la tara.Da vine inapoi,a dus niste mobila si nu mai stiu ce.Astept si eu un telefon,ca la Cosmote se vede daca te-a sunt cineva si ai avut tel inchis.Ma rog,mi-a zis frati-miu ca o sa vrea sa o duc zilele viitoare.Sa vad ce zice doctoru.

14+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

mirela, pe al meu nu il deranjeaza nici caldura, nici raceala, nici oboseala, in tineretile noastre prestam de 3 ori pe zi si cred ca a ramas dependent . oricum intelege ca mai presus de satisfactie este sanatatea lui bebe si sa vezi ce cutu' cuminte este

Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt 11+
bbmomente din viata

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput