Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

uite ca nu stiam faza cu mangaitul pe burtica..eu chiar aveam impresia ca ma linisteste ieri..si se mai inmuia..ms fetele
ce mult conteaza cate un sfat..cate un lucru nou, micut, dar important de care nu stiai

Simo 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

asa am auzit si eu k nu e bine sa te mangai k iti poate da contractii
dar poti sa ti mana pe burtica.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

In spital am aflat si eu , mi se parea ciudat, dar cica il stimulam sa se miste in felul acesta si uterul se contracta si mai mult, din cauza asta in spital daca se ajunge cu probleme de genul se baga amestec litic, no-spa, scobutil si diazepam sa dormi cat mai mult, sa stea bbe nemiscat.
Noi, gravidele avem tendinta de a sta mereu cu mana pe burtika, tot incerc sa ma corectez de cand am aflat si mai pun asa cate un degetel de control
Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Sherbi... LA MULTI ANI!!!!!...sa fii fericita si sanatoasa
mada23am auzit si eu faza cu mangaiatul..si evit cat pot de mult..dar cand ne cremuim seara pe burtica tot tre sa ne manaiem..cat de putin dar,nah..sper ca nu e periculos,nu?

Angie+14

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Cand il simt ca se misca, pun si eu mana pe burtica, sa-l simt, sa-l prind, dar atunci se opreste - joaca prinselea cred

17

Mergi la inceput

Foxy nu se prea simte la mana
decat pe interior. lasa k usor usor incepe sa dea cat mai mult din manute si picioruse.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

eu azi nu am simtit deloc..:(
simt foarte putin ziua si nu tot timpul

Simo 18 +

Mergi la inceput

nici eu pana la ora asta
dar stiu k incepe prog mai incolo.
oricum nu ma sperii de acu
k e mic si poate el misca acolo de zor, dar stau in pozitii in care nu il simt. si imi fac griji degeaba.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

abia astept maine sa il vad la eco...pe urma voi sta mai linistita
acu zici ca-s paranoia

Simo 18 +

Mergi la inceput

hai k mai ai putin
acu se face maine si il vezi.
bb oricum e bine asa k nu iti face griji

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput