Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ce harnicuta esti SImo
eu nici patu nu l-am facut
nu imi arde nici sa ma duc sa imi fac ceva de papa.
mai ales k m-a deprimat rau veste despre Balanta si mai stau cu grija pt o fata care va naste mult mai dvrm de termen

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Neata si de la noi
off ce vesti triste.....imi pare atat e rau Danutz...bunul dumnezeu sa fie alaturi de tine, e cumplit prin ce treci, daca te putem ajuta cu ceva suntem aici
si Balanta..saracutza..doamne ce greu trebie sa fie.... multefete dragi

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

simo bv, tare harnica ai fost asa dimineata
sper ca n weekendul asta sa mergem la mama la Slatina, sta la casa cu gradina

si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata burtici
offf cand citesc vestile astea imi vine sa nici nu mai intru pe forum..ma deprima rau..imi pare extrem de rau pt fetele carora li se intampla asta
pup toate fetele

Angie+14

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

si fiindca viata merge mai departe indiferent de suferinta unora...
draga Sherbi...la multi ani sa fii sanatoasa si sa faci un bb sanatos si papacios
Shine...si eu am mai simtit asa dupa cerclaj in special...din pacate sunt contractii,nu musai si periculoase dar e bine sa mergi la medic cat mai curand, pana atunci no-spa, odihna si incearca sa eviti sa pui mana pe burta, am invatat in spital ca ar intensifica contractiile mangaiatul pe burtika atunci cand ele apar
Bebelu..tare dulcica rochia ta, am admirat-o mult

poop fetele, o zi cu racoare

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

Mergi la inceput

mie deja mi e cald

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Mirela ce frumos o fi acolo

hei fetele..va rog sa nu va mai intristati..stiu ca orice veste trista va aduce si mai multe ganduri in cap ..dar voi trebuie sa multumiti domnului ca sunteti ok ..si sa nu va faceti prob singure. sa nu va necajiti si suparati pentru ca psihicul actioneaza foarte mult ..bebeii trebuie sa stea cumintei si linistiti acolo si nu agitati

ok ?? ca de nu
.

pup toate fetele si burticile

Simo 18 +

Mergi la inceput

shine, asta am vrut sa ti spun si eu, ce a zis si mada
mangaiatul pe burtica intensifica contractiile
tot in spital am aflat de la asistente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

ms mada

Simo 18 +

Mergi la inceput

Salutare burtika dubla

Madutz
ingerashul meu iubit

Mergi la inceput