Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (39)
Raspunsuri - Pagina 6
bebelu86 spune:

Sherbi 

sa fi sanatoasa, sa ai o nastere usoara si la termen cu bb sanatos.

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
17+
abramburika spune:
Neata!
Multumesc tuturor fetelor pt. sfaturile despre constipatie. Am incercat tot ce se poate cu alimentatia, tot ce s-a spus pe-aici ... lapte, lapte cu cereale, supe/ciorbe, fructe, miere, cafea, fara orez, branzeturi etc. Nu merge. Ultima data mi se parea ca functioneaza cu prune uscate, dar acum nu mai merge.
Am mai cerut sfaturi si prin alte parti si cica ar merge ceaiul de crusin, de la Plafar. Si nu creeaza dependenta. Am sa-l incerc si pe asta.
Intrebasem si dr., mi-a zis niste medicamnte permise in sarcina, pe baza de plante, da' am uitat sa iau foaia de la el
. Si acu' e in concediu, nu il mai gasesc.
Shines spune:
Ralu..
nasol cu vecinii astia..nea bormasina asta al meu cred ca e in concediu..ca nu mai face zgomot..da iti dai seama ca se intoarce cu forte prospete si sa vezi atunci

Simo
18 +
bebelu86 spune:
deci au facut un zgomot monstru pana mai dvrm, iar acu e liniste totala.

ce sa mai dormi frate... k nu mai pot...
ma doare capu de crap. nu mai pot
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
17+
Shines spune:
eu stiu ca in mod normal eu voie sa faca galagie dupa ora 10 ..pana la ora 18 ..
Simo
18 +
bebelu86 spune:
si eu stiu k ai voie sa renovezi in sensul k dai cu lavabil, pui gresie si faianta, ce mai e de facut..
dar nu sa dai pereti jos frate..
si e ditai peretele
are 4m lungime si 3.5 inaltime.
si e din beton
deci iti dai seama ce zgomot face..
gata..a reinceput 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
17+
Shines spune:
cred ca in Slatina am vazut o data niste afise pe un bloc ..cand mergem la tara mereu ne oprim acolo la olt
si pe afis erau intregi liste de ''reguli de respectat'' . reguli de bun simt
scria intre ce ore nu ai voie sa dai cu aspiratorul..sa asculti muzica..sa bati gauri numai dupa ce ai anuntat vecinii cand te apuci si cand termini..reguli pentru animalele de casa ..si era semnata lista de toti colocatarii..mi s-a parut foarte tare
din pacate noi traim in adevarata jungla in orasul asta
imi place de asemenea orasul Bals..e atat de frumos si linistit..si multa verdeatza
eu ma gandesc ca in cativa ani sa ma mut intr-un oras mai mic
Simo
18 +
Shines spune:
eu la ora asta am terminat papa si curatenia deja..am facut o super supa de pui..am bagat deja doua castronele si fiica-mea un farfuroi din ala mare de care papa si tasu..si am facut tocanitza de cartofi cu legume..am cam acrit-o din cauza bulionului de la tara ..zice mama soacra sa puuun ca e dulce 

Simo
18 +