Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (39)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

as fi vrut si eu sa ies la plimbare..apoi am iesit pe balcon 10 min si m-a izbit un aer cald de am renuntat
in schimb am o stare de nervi de turbez..tremur si mi se vede inima cum pulseaza in tot corpul
m-am enervat acu o ora din cauza lu soacra-mea nebuna cu telefoanele ei tampite in care se plangea la fata ca nu mai poate fara ea, ca moare fara ea, ca se suie in tren si vine la bucuresti ca nu mai poate sta singura
jumatate de ora a innebunit fata asta cu vaicarerile ei
va rog din suflet ajutati-ma ca o iau razna
dati zvon ca imi caut o femeie de treaba care sa stea cu un elev de 8 ani maxim 3 luni (sept-oct-novo) pana intru eu in concediu..sa o duca/aduca de la scoala , sa ii dea sa pape si atat,,fata e mare si se descura singura, e foarte cuminte
trebuie sa fac ceva sa nu o mai duc la tara ca pune vaca asta stapanire pe toata viata mea

Simo 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Holly shit Simona! ce femeie nebuna!!!
Eu stiu de soacra-mea si maica-mea ca ar vrea.
Nush daca vrei tu

14+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

mai Ana..e nebunarau ..nu am mai vazut asa ceva
eu am invata mereu fata sa o iubeasca..sa o respecte ..cand e fata la tara eu nu o sun de 10 ori pe zi sa ma plang de imi e dor de ea ..mai bine plang innabusit in fiecare seara de dorul ei si de ciuda nu o ot aduce langa mine..tot din cauza banilor..mama lor
nu imi permit acum sa dau 10 mil la un after-school si am zis ca un an mai poate sta
dar femeia asta isi bate joc de mine
invata fata sa ii zica ce vede in casa la mine..o intreaba daca mai cu tati se cearta..ce am gatit..copilul e copil, ce ii ceri asta face
in loc sa invete fata sa stea si la masa linistita, ca si asa sta maxim o luna pe an..ea face din astea
sunt atat de nervoasa..mi-a curs si sange din nas
imi e teama ca ajung la spital

Simo 18 +

Mergi la inceput

Auzi,da copilu ce zice cand ea ii spune d-astea?
Te-ai uitat pe site?Ce zici?Ai vazut preturile?Ti se par mari?

14+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Simo...e groaznic prin ce treci
dar trebuie sa te calmezi, sa nu o mai bagi in seama \stiu k e greu. dar iti faci rau dc te mai enervezi asa. gandeste-te k il afecteaza rau pe bb starea ta.
chiar nu stiu ce sa-ti zic.
sotul tau ce zice?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

Mergi la inceput

copilu ce sa zica..lasa mamaie ca trece repede si vin la tine ..mai sa planga
iti dai seama ca fata o iubeste si ii e mila de ea cand o aude pe tampita ca vb asa..asa ar face si cu mine aca as incepe si eu sa bocesc la tel cand e ea la tara..as intrista-o
de aia imi e si greu sa o iau de acolo..s-a obisnuit foarte mult acolo , cu viata de acolo, cu aerul de acolo..am vrut sa o iau anul trecut si tot din cauza asta am laat-o..am vazut ca ii este bine
sunt intre ciocan si nicovala..

Simo 18 +

Mergi la inceput

m-am uitat Ana la preturi..mi se par mai ok decat la alte clinici unde am fost..mult mai accesibile
cred ca o sa merg si eu acolo intre consultatii..cand vreau sa ma linistesc ca e ok bebele..sa vad pana la urma la ce dr raman

Simo 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

SImo e mica si de aia. nu ai ce-i face
offf in ce situatie te pune femeia asta.

am venit si noi mai dvrm de afara.. adica din cuptor.
ca ce mi-e in casa, ce mi-e afara.
simti cum iese caldura din asfalt.
e groaznic.
nu stiu cum voi dormi la noapte

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

Mergi la inceput

ce sa zica Ralu..e mut
s-a enervat si a zis ca o suna maine si sta de vb cu ea
dar cum nu se poate discuta omeneste iti dai seama cum reactioneaza..nu e normala la cap..v-am mai zis ca atunci cand mi-a trimis fata in excursie fara sa imi zica si am indraznit sa intreb frumos ''da mie de ce nu mi-ati spus, nu sunt mama ei'' tot ea mi-a zis ca stam noi de vb sa punem lucrurile la punct ca nu se poate asa..cum adica o iau eu la intrebari
o sa insist la el sa nu o sune maine, sa o lasa in pace
cand o sa reusesc sa iau fata de acolo ii voi ''multumii'' pentru felul in care s-a comportat
sau ca sa fiu un om normal, rational si cu bun simt cum am fost mereu, ii voi multumi doar pentru grija care a avut-o de fata anii astia..voi lua fata si nu voi mai trece pe acolo
ii respect prea mult pe ei..imi respect si iubesc prea mult sotul sa ma apuc sa ii zic ce gandesc

Simo 18 +

Mergi la inceput

Simona,daca te duci,ti-o recomand pe Dr Elena Barbu la eco.Este ceva...n-am cuvinte.
Si nu te du la madam Tufan,du-te la fi-su,ea am inteles ca e mai ciufuta...varsta asta,deh

14+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput