Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (39)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

ms mult Ana ..

Simo 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

offf cred k as lua-o la ciufulit un pic pe soacra-ta.
scuze...dar asta merita.

vezi si cum va fi fata. k dc ea va trage sa mearga la socrosenie, nu poti sa ii interzici. k va mai vb cu ea la tel si copilu poate ii va zice si va prinde si mai rau ura pe tine.
trebuie facut un prog fff strict care sa il respecte. dc nu ii convine la reverede, drum bun.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Simona, ma apuca niste nervi cand povestesti...nu de alta, dar presimt ca si a mea soacra se va comporta exact la fel...doar ca noi suntem vecini ma rog, macar nu stam in acelasi apartament, deci se putea si mai rau! Si socrii mei sunt niste oameni ok, de treaba cand vor, dar si cand ii apuca nebunia...atunci sa te tii! Si sunt sigura ca venirea pe lume a primului nepot va fi un bun factor declansator pt episoadele lor de dementa...Acu vreo 2 sapt imi zice 'mneai: sa stii ca m-am gandit deja sa-i cumpar patut si sa-l pun la noi acasa? Pai de ce, intreb, ce copilu n-are casa lui? raspunsul m-a dat pe spate: eh, pai noaptea cand o sa planga, iti dai seama ca o sa ti-l iau!! Modul de a pune problema m-a dat pe spate!! Pai frate, daca iti cer ajutorul, atunci sa mi-l oferi! Dar nu veni cu idei d-astea, ca iei tu copilul cand ai chef. Acu cativa ani au mai venit cu ideea asta, cum ca camera copilului o sa fie la ei acasa si se gandeau deja ce culoare sa vopseasca, noi atunci nici nu puneam pb de bebe Totusi sunt optimista, sper si le doresc sa se comporte echilibrat ca io sunt scandalagioaca rau! Innebunesc la fazele astea, asa ca va inteleg perfect pe toate care va confruntati cu pb cu nebunele!

_
BB e deja pe drum
Roxana 16+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

unde v-ati gasit soacrele astea??
le-ati cautat mult???

ROxx cred k soacra-ta vrea si ea sa ramana gravida, si cum nu poate, s-a gandit sa iti ia copilu si sa inversati rolurile. tu sa fi buni si ea mami.

Doamneeeee.... mare Ti-e gradina...

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Ralu,le vindem.Vrei?

14+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Io o dau pe gratis, da nu de tot, asa cu imprumut (ca mai are si ea momentele ei bune...)

_
BB e deja pe drum
Roxana 16+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Chiar, Ana, nu ne-ai mai spus cum mai e cu masina de spalat! sau sunteti inca fara socri?

_
BB e deja pe drum
Roxana 16+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

roxx..de felul meu si eu sunt mai ''iritata'' , imediat reactionez..si nu tocmai placut
da cu ei nu am luat nicioodata masuri
e adevarat ca nici nu ma asteptam vreodata ca ea sa faca asa ceva..pentru mine a fost un soc si o dezamagire crunta..o consideram mama mea,mi se parea foarte de treaba si in naivitatea mea credeam ca tine la noi..tine pe naiba..tine la ea si la egoismul ei tampit
traieste numa cu gura lumii in casa..daca ii iau fata o sa zica primul lucru ''vai, ce o za zica lumea''..e dementa ..da Ralu..ar merita macar o data in viata luata de ciuf..sa vada ca nu ea controleaza tot si nu are dreptul sa se bage peste tot..sa vezi ce le face cumnatilor ..aoleoo, ma mir cum de cumnata inca mai sta cu el la cat scandal le baga in casa

Simo 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Ei Roxana,ce viata.Tot fara ei
Masina e linistita,multumim de intrebare

14+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

nu o vreau./ k mai are si a mea momentele ei de nebunie.....si pe langa asta o am pe mama in loc de soacra..asa k..nu mai am nevoie si de soacra.

da ANA, cum stam cu spalatu???? a trecut si la scara urmatoare??? sau inca nu a temrinat scara voastra???

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput