Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (39)
Raspunsuri - Pagina 16
fluturas2010 spune:
Gata!!!!!!!! v-am vazut pe toate in poze, burticile sunt mici, aratati bine...da...chiar..eu nu am nici o poza la burtica...merg repede sa imi fac..asa mai am dar imbracata, sau la plaja..si stiu doar eu ca sunt gravi...
eu am si gatit, am si calcat pe caldura asta...
o seara placuta...
fluturas
13 +
bebelu86 spune:
o sa imi dai dreptate maine cand vi de la doctor
as papa o inghetata 
app...am ajuns la 54kg. 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
17+
shubulina spune:
Poate se mai potoleste calsura asta sa iesim si noi la o inghetata.bine,voi,ca eu as trai bine-mersi fara dulciuri.
14+ 
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
bebelu86 spune:
da abia astept sa ne vdm
mai ales k am tot zis k ne vdm 
eu va las pt vreo ora
ma duc pe afara sa ma plimb un pic k nu mai am stare in casa
am anchilozat

ne auzim mai incolo dc mai e cineva pe aici
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
17+
roxx26 spune:
sunt si eu pe aici, fetelor...am robotit toata ziua, profit de concediu pt curatenia de care n-am timp niciodata. Si acu-s moarta de oboseala.
Shubulina, nu stiunici o tanti careface curatenie, dar si pe mine ma intereseaza. Ma tenetaza din ce in ce mai mult, pt k simt ca in curand nu o sa ma pot.Si sotul saracu se ofera el sa faca, dar pe partea de baie si bucatarie - gresie, faianta etc. - n-are rabdare sa bibileasca ca mine..bine eu sunt si putin obsedata, nimic de zis
Dar parca ar fi bine sa vina cineva din cand in cand sa ma mai ajute...Asa ca daca stiti pe cineva de incredere, dati de stire!
_
BB e deja pe drum
Roxana
16+ cu
bebe creste
shubulina spune:
Rox,eu ti-am zis,stiu pe cineva.Tu nu faci nimic,deci nu te ajuta,fac practic tot.
Sunt 2 surori,dar cam scumpe...Eu pe ele le chem inainte sa nasc sa0mi faca curatenie peste tot.
14+ 
Cu Dumnezeu inainte!
Ana

lu' mama