Albinute & bondari de mar-apr '07 (146)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

uitati un copil pe bicileta http://family.webshots.com/video/3041724580101726224uBTpbs

am pus 2 mici ca sa nu dureze mult cand le urc!

noapte buna!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui madybulancea

uitati un copil pe bicileta http://family.webshots.com/video/3041724580101726224uBTpbs

am pus 2 mici ca sa nu dureze mult cand le urc!

noapte buna!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

am vazut razvanelu' bravo inca odata.
uitandu-ma io asa la filmulet imi dau seama ce copii mari avem si ce zboara vremea.... va dati seama, azi merg pe bicicleta, maine poimaine conduc masina si pleaca la casele lor si io cu 2 baieti o da raman singurica

mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Am vazut pozele Biancai, bondarelul voinicel al lui Mady..... Avem copii mari de acum.

ROXANICI- poate e doar conjunctivita. Mariei i-a trecut abia la 1 luna si jumatate. O luase din maternitate, ii facem tratamente ii trecea pe moment si dupa 3 zile iar ii curgea ochiul si tot asa. pana la urma i-a trecut in urma unui tratament facut la IOMC- am mers 5 zile la rand si i-au pus ei picaturi de mai multe feluri etc. Avea si canalul infundat si mi-au spus ca-i trece cu masaj si dc plange mai tare si i-a trecut. Nu stiu dc de la masaj sau plans dar i-a trecut.

LA MULTI ANI, IOANA! sa fii sanatoasa, sa va bucurati de Patei si de noua casuta.

Noi suntem bine, ne perpelim de cald si cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Bravo Razvanel

Citat:
citat din mesajul lui roxanici
maine poimaine conduc masina

Astept si eu niste filmulete de la socri - Alex conduce masinuta lui si in fata, si in spate, face jaloane, intoarce... clar conduce mai bine decat tac'su

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Suuuuper cum merge Razvanelu pe bicla. E asa de dragut, cat e de mic sa isi tina asa de bine echilibru'. Da ia zi cum l-ati facut sa pedaleze?
Vezi Roxana de ce ziceam ca iti trebuie si varianta feminina?
Diana sa ne pui dovada soferului ca altfel nu credem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

multumesc fetelor de urari.

gabi partea cu inmultirea la casa noua ... hm ... nu iegzista!!! e clar??? in rest accept orice urare!

rox am imbatranit eu si te-ai prostit tu? ce-ai ma cu copiii? pai pana la insuratoare n-am eu par in cap cat o sa ne albeasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna dimi o rece????

Eu sunt la servici,razvi la gradi...unde o duce f bine!

Lumi el pedaleaza de la 2 ani a avut tricicleta si a pedalat,apoi pe la 2 ani si vreo 4 luni i-a luat tasu mare o bicicleta mai mica ca asta si a mers dar cu roti ajutatoare anul asta i-am luat-o pe asta din clip si acum gata...a decis el singur!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Dnelor, ati fost careva la Teatrul Tandarica din IOR? Stiti ce program au? As trimite si eu copilu maine la culturalizare...

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Stiu niste vecini care au fost. Parca de la 18.00. Biletul e 10 lei pt pitici si 15 pentru adulti. Ei au fost in iunie si era ok , eu insa nu ma risc din cauza caldurii. Piesele sunt insa f frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Ioana- La multi ani cu multa sanatate si multe impliniri.Pupici de la veve

Mergi la inceput