Albinute & bondari de mar-apr '07 (146)
Raspunsuri - Pagina 5
Kitty spune:
Buna dimineata!! Cafeluta cu miere si scortisoara am astazi in program. Vreti?
Mady extraordinar RAzvanelul, cum merge pe bicicleta.
Pisik se pare ca te-au ametit caldurile astea...haha...parca o vad pe Nora in papuci 
Noi traim ca in gara. De regula venim de la servici, o luam pe Giulia de la cresa pe drum, mancam cam ce apucam (cam odata la 3 zile stau seara tarziu si fac mancare mai multa) si plecam. De 3 ori pe saptamana mergem la antrenamentele lui Raul, in diferite locatii: teren de sport, padure, strand. De la o prietena de-a lui Raul am invatat sa fac bijuterii din pasta Fimo si cand prindem o zi mai libera facem "atelier" pe unde apucam. O sa pun poze cu niste coliere si inele - cand ma mai specializez. In rest mai un iesit la iarba verde, rar in parc.. Casa zboara, noroc ca seara tarziu cand ajung nu vad mare lucru.
Ieri antrenamentul a fost la padure, am facut traseu toata familia, Giulia mai pe jos, mai in brate. Raul fericit, pentru ca fiind "cel mai fidel" la scoala de vara a fost numit antrenor secund
. Dupa ce am terminat antrenamentul am mai alergat si pe pista 2400 m (
...rade Diana de mine) Am ajuns acasa pe la 9, copii obositi si imbujorati, proaspat iesiti de la dus, stateau unul langa altul, se alintau unul de altul ca doua pisicute cu obrajii lipiti si cu fetisoarele pline de dragoste... Imi venea sa ii mananc de dragi ce-mi erau.
Fuuug la job, o zi buna va doresc!
madybulancea spune:
Buna dimineatza....o
rece cine doreste?
Mama probabil va incepe de azi tratamentul pentru carcinom slab diferentiat....si daca nu raspunde la tratamentul asta ii vot face tratament pt limfom non hodkins...pt ca rezultatele analizele se bat cap in cap...unele zic pt carcinom altele pt limfom...eu ma simt anesteziata,praca as fi un boxer care o primit multe lovituri, care primeste in continuare dar nu le mai simte...nu mai pot sa mai plang,nu ma mai agit,poate nu imi dau seama ce se intampla...ma concentrez mult pe razvi, vorbesc cu mama mult ca si cum nu ar avea nimic, ma uit la sor-mea si cumnata (sotia fratelui meu) care se agita dau mii de telefoane,ma simt asa pe dinafara,cand le vad asa ma gandesc ca mama s-ar putea sa nu mai fie curand,dar alung repede gandul asta din minte pt ca eu nu pot fara MAMA MEA!!!
O ZI MINUNATA!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
diana_jors spune:
Mady, sa ai multa putere
si mama ta sa raspunda cat mai bine la tratamente.
BTW, eu o sa fac saptamana viitoare un RMN, sunt suspecta de condrom intercostal. Sa vedem ce iese... sper sa fie doar o sperietura ![]()
Kitty, nu rad de tine, te rog doar sa continui
eu n-am mai alergat de cand cu problemele din ultima vreme, asa ca nu stiu daca as mai fi in stare sa alerg 2,4 km dintr-o bucata ![]()
In rest... caldura mare, dom'le.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
Siuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzuna Stiu niste vecini care au fost. Parca de la 18.00. Biletul e 10 lei pt pitici si 15 pentru adulti. Ei au fost in iunie si era ok , eu insa nu ma risc din cauza caldurii. Piesele sunt insa f frumoase. |
Multumesc frumos.Tocmai am aflat ca s-a terminat.
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
stefimic spune:
MADY
sa fie cu noroc si sanatate multa.
KITTY nu stiu cum reusesti, mereu ma surprinzi placut, cred ca ai energie cat pt 7 persoane, ma bucur pt voi si mai ales ca piticii se iubesc asa de mult si la mai multe zile petrecute impreuna.
bravo RAZVI cel mai tare biciclist bondar.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
Siuta spune:
Va urez weekend placut de pe acum pentru ca noi plecam de maine dimineata pana duminica cu cortul la Plaiul Foii. De-abia astept
!
Daca va tenteaza pe careva, noi suntem in zona ( munte, rau, foc de tabara)!V-am facut pofta ?
stupul
Rebiana27 spune:
La multi ani Cata (Stefimic)!
Mami de doua minuni:
Luca si
Mara
stefimic spune:
merci frumos REBIANA, esti o dulce.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)