Sensiblu
Raspunsuri - Pagina 4
JuliaSM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maru ce inseamna stornare? |
Intoarcerea produsului,anularea vanzarii.
In alta ordine de idei,noi deocamdata nu am avut probleme cu Sensiblu,am intalnit mereu personal foarte politicos(si asta in conditiile in care pitica mea zbura ca bondarelul printre rafturile magazinului,cu tot felul de minuni atractive oferite la vanzare!).Singura mentiune a mea e ca preturile sunt intr-adevar mai mari decat la alte farmacii(la fix aceleasi produse sau medicamente).Si mie mi s-au oferit cele mai scumpe articole cand am mers fara reteta,insa am avut indrazneala sa cer si ceva mai ieftin,in ideea ca eficienta era cam tot pe-acolo(la testele de sarcina,sa zicem).
Face bine genul acesta de postari,cum e cea care a deschis subiectul de fata,mai ales pentru cine vrea sa invete din experienta altora.Om sti si noi cum sa reactionam,de-om pati chestii similare!

cu Anne 39+ ,iar Sarah(2007) si Mark(2008) abia asteapta sa fie bebe gata!
manumanu spune:
Bravo, Angelique, bine ca ai reclamat si ca s-a luat si o masura de penalizare. Nu are de ce sa-ti para rau, acea persoana trebuie sa invete astfel o lectie la care a "lipsit" inainte de a te trata in acel fel inacceptabil. Si eu am "toleranta zero" pentru astfel de comportamente si nu ezit fie sa le "penalizez" direct, fie sa chem seful/managerul, fie sa fac reclamatie ulterior. Nu asta ar trebui sa fie modul in care ne castigam respectul ca si clienti, dar se pare ca in Romania inca persista aceasta mentalitate, unii nu stiu decat de "frica". Din fericire, sunt tot mai multe si situatiile contrare (in cazul farmaciilor, si eu sunt foarte multumita de Dona si Centrofarm). Cu Sensiblu am avut o singura problema, cand am primit o cutie incompleta (platita integral). Mi-a fost inlocuita a doua zi, pe baza bonului, cu scuze si fara proteste.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
monalac spune:
AngeliquedeS ,ma bucur ca s a rezolvat in favoarea ta.sper sa i fie invatatura de minte farmacistei respective.
karina01 spune:
Mi se pare foarte bine ca cineva ia initiativa si face ceva in momentul in care nu ii place cum este tratat. Mai exista si o alta varianta: sa invatati sa va faca pe plac. Eu am obiceiul de a mai scrie pe http://www.ziciaici.ro/ si de doua ori mi s-a intamplat ca firmele la care am facut sesizari pe site sa ma sune sa isi ceara scuze sau sa ma intrebe ce ar putea sa imbunatateasca la serviciile oferite.
Eu zic ca puteti sa le scrieti si acolo si vedeti ce iese.
dicirstea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui karina01 Mi se pare foarte bine ca cineva ia initiativa si face ceva in momentul in care nu ii place cum este tratat. Mai exista si o alta varianta: sa invatati sa va faca pe plac. Eu am obiceiul de a mai scrie pe http://www.ziciaici.ro/ si de doua ori mi s-a intamplat ca firmele la care am facut sesizari pe site sa ma sune sa isi ceara scuze sau sa ma intrebe ce ar putea sa imbunatateasca la serviciile oferite. Eu zic ca puteti sa le scrieti si acolo si vedeti ce iese. |
Chiar, ooaau, ce promptitudine!!
Pe 24 noapte s-a scris si la ora 12 au si raspuns!
Chiar nu stiam de site-ul asta, dar daca asa cum spun:
"Ce se intampla dupa ce scrii?
Companiile care au cont pe ZiciAici.ro sunt notificate si iti pot raspunde la opinie direct pe site sau prin luarea de masuri de imbunatatire a serviciilor si produselor oferite.
Pentru firmele care nu au cont pe ZiciAici.ro trimitem un email cu opinia ta catre persoana responsabila din firma si incercam sa obtinem un raspuns.
Toate opiniile tale ajung catre persoane responsabile din firmele vizate."
e supertare!
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Alex@Sara spune:
Ehee,ce bine ca e scos la lumina topicul asta,ca eu am una fierbinte legat de Sensiblu...Ieri dupa amiaza,am intrat in Sensiblu in Carefure Colentina,si am luat cate ceva.Avem card de angajat ,cu reducere de 20%.Imi ia cardul...ii zic ce vreau,ma uit intre timp la cerealele pt copii,imi da cardul,marfa,platesc si venim acasa.Gasesc si bonul in plasuta..si suurrpriizaaaaaa..nici o reducere aplicata.Am platit pretul intreg la absolut tot ce am luat.De acum,o sa verific bonul chiar acolo,in fata lor si daca imi mai fac asa ceva,mama lui proces verbal le ia.
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
...
joker spune:
Karina01, multumesc mult pentru site. Acum 2 sau 3 ani am luat ceva de la ei,o lotiune pentru plaja. Era desigilata 

Mi-a bagat recipientul in punguta si io, ca tot prostu de buna credinta am sarit cu banutul si am plecat acasa. Acasa, stupoare, desigilata si, daca nu ma inselau simturile, si folosita.
Site-ul e foarte util, am tras un pic cu ochiul.
ralutzy_che spune:
E super site-ul asta.
In calitate de consumatori trebuie sa luam si noi atitudine, sa nu le dam voie sa-si bata joc de noi si sa nu trecem indiferenti peste problemutele mai marunte pentru ca le dam curaj de a face magarii si mai mari.
Iaiu, mami de
Alex (25.11.2009)
"Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca"
Selene_Bunny spune:
Mie nu mi se deschide site-ul... 
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.cinemagia.ro/stiri/albus-dumbledore-este-homosexual-6375/" target="_blank">Greata, furie, dezamagire - Albus Dumbledore, gay, in viziunea lui Rowling! Si unii o mai si aplauda!