Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (116)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Mi-am amintit...

miremia Tu parca vroiai idei de jucarii...

Noi mai nou ne jucam cu diverse instrumente muzicale (cashtigate pe la pufuletzi sau primite de la nepotii mai mari dar cred ca se gasesc si de cumparat). Noi avem: saxofon, trompeta, fluier, echipa de veveritze-muzcanti. Vreau sa le cumpar un pian sau un xilofon.

Alte jucarii pt varsta asta ar fi nishte ciocane din plastic gonflabile (eu nu am gasit si am luat de plush dar nu-i acelashi lucru). La noi mai prezinta interes carticelele sub forma de rulou...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

AMR 2 (+11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

In general mi-am propus sa-mi hranesc fetele cat mai diversificat dar idei nu am chair cu carul...Asha ca ash veni cu o propunere: sa zicem toate mamicile zilnic meniul pe ziua respectiva. Asha ne putem inspira una de la alta...poate ne scapa unele combinatzii...

AMR 2 (+11)

SUNT PENTRU

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Buna ziua si de la noi,dupa ce ieri am avut o zi grea,seara albinuta a adormit singurica......astazi greu am adormit-o de amiaza,sper sa nu-si piarda acest obicei,eu trag cu dintii cat pot ca sa aiba somn de pranz

MP 50 kg am ,dar mai mult cantaresc oasele si creierul ,daca mi-au murit laudatorii............

Cat despre albinuta,nu e de "furat" e de cucerit,....sper eu sa ii cucereasca inimioara un barbat care sa aiba in el omenie...va stii ea mai bine........cat despre un "sot virtual" cui ii face placere sa aiba o sotioara frumusica,cu inteligenta acumulata in 6 lunite si ceva gene furate de la parinti,harnicuta(ca nu arunca jucariile prea departe de locul in care sta) este bine primit(fidelitatea si bunatatea sa il caracterizeze ),o incuscreala virtuala e bine venita din partea noastra...

Apropo MP,va mutati?ce am pierdut?

Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !
felicitari albinutzei pt adormitul singura!
cat despre incuscrit...suntem doritori de asa domnisoara cum aveti voi ...o petim pe ariana

mami de Radu si Alex

asa creste Alex
MP,Alicredo.....asa in dificultate m-ati pus.....ca nu as vrea sa supar pe cineva ...cum se spune-daca am cautat-o cu lumanarea mi-am gasit-o....glumesc acum...

MP acceptam cu mare drag petitul vostru(Alicredo te rog sa nu te superi,dar MP a scris prima si nu pot sa trec asa nerusinat pe langa ce a scris-il pupam pe David).Ii trimitem un pupic la Alex petitorul si la mami lui...

Ma pregatesc sa ii raspund la Dece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Buna seara!
Am intrat ca sa nu ne dati disparuti, suntem si noi pe aici, dar mai mult cu cititul...

AVEM DINTISOR!!! Dovada o aveti aici
Sebi papa foarte bine piureu de morcov, dovlecel + un pic de telina si patrunjel si azi i-am pus si 4 masuri de cereale (3 cuburi M,4-5 D, 1/2 T, 1/2 P inseamna cam 120 ml, la care mai adaug vreo 80-90 LM ca sa iasa ma subtire, ca asa-i place), in schimb, marul si nectarina sunt cah (am incercat sa i le dau separat, am incercat si cu putin LM, si cu LP, nu vrea si pace). A inceput sa se ridice singur in fundulet, si ieri s-a ridicat si in picioare (statea in fotoliu in fundulet, s-a rasucit cu fata spre manerul fotoliului si s-a impins in maini pana a ridicat fundul in sus si statea cu picioarele drepte). Eu nu-l mai las in pat, pt ca e ca un titirez si face ce face pana ajunge la marginea patului si se lasa cu capul in jos, asa ca acum sta pe jos; i-am pus o patura groasa in doua si isi face de lucru cu jucariile lui acolo.
Cam atat despre noi...
Inainte sa plec, vreau sa urez si eu LML sarbatoritilor de azi si celor de maine

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR 1 kg... si apoi inca 3, daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gmilady spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Na...ramane de vazut...as vrea sa fiu si eficienta la servici, dar si mamica buna...nu vreau sa neglijez nici o parte nici cealalta, dar daca o sa fiu pusa in postura de a alege, imi aleg copilul... CLAR...

Am facut citat ca merita
Mamica buna esti , o sa fii cum esti tu si la birou Am inteles acum, ar trebui sa fie ok cu locuinta de serviciu, suna bine solutia , eu asta ma intrebam cand ziceai ca o vei lua dupa tine... Tin pumnii sa fie cumintica, iar daca nu - o pui si pe ea la treaba, la concluzii... sigur se descurca (s-a descurcat ea la volan ). O zi cat mai buna maine!

Ce frumos si adevarat filosofati tu si Plateea, si mie-mi place la nebunie sa va citesc...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Buna ziua si de la noi,dupa ce ieri am avut o zi grea,seara albinuta a adormit singurica......astazi greu am adormit-o de amiaza,sper sa nu-si piarda acest obicei,eu trag cu dintii cat pot ca sa aiba somn de pranz

MP 50 kg am ,dar mai mult cantaresc oasele si creierul ,daca mi-au murit laudatorii............

Cat despre albinuta,nu e de "furat" e de cucerit,....sper eu sa ii cucereasca inimioara un barbat care sa aiba in el omenie...va stii ea mai bine........cat despre un "sot virtual" cui ii face placere sa aiba o sotioara frumusica,cu inteligenta acumulata in 6 lunite si ceva gene furate de la parinti,harnicuta(ca nu arunca jucariile prea departe de locul in care sta) este bine primit(fidelitatea si bunatatea sa il caracterizeze ),o incuscreala virtuala e bine venita din partea noastra...

Apropo MP,va mutati?ce am pierdut?

da, da..te stiu io....pisica blanda zgaraie rau...bagi din astea...chestii, shmecherii...k poate, poate...aude jiji si...arunca un ochi la printzesa....

NUUUUUUUUUUUUU...STERGE-L DIN LISTA PE JIJI....nici macar sa nu-i pomenesti, auzi?????????

( mami...io-s mai glumeatza..sper...sa nu te superi...)

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...

Vezi mai Dece ca m-ai citit la faza cu pisica blanda zgarie rau,dar pe cuvantul meu de moldoveanca autentica ca nu am ravnit la Jiji dintr-un singur motiv (nu ca nu ar fi el un cavaler) cu noi 2 ca si so_acre copii astia nu ar avea nici o sansa(ca si eu is mai acaparatoare....asa de felul meu)si nu are rost sa piarda timp pretios acesti copii mumosi si destepti......

sper sa nu te superi nici tu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Buna seara!
Am intrat ca sa nu ne dati disparuti, suntem si noi pe aici, dar mai mult cu cititul...

Sebi papa foarte bine piureu de morcov, dovlecel + un pic de telina si patrunjel si azi i-am pus si 4 masuri de cereale (3 cuburi M,4-5 D, 1/2 T, 1/2 P inseamna cam 120 ml, la care mai adaug vreo 80-90 LM ca sa iasa ma subtire, ca asa-i place), in schimb, marul si nectarina sunt cah (am incercat sa i le dau separat, am incercat si cu putin LM, si cu LP, nu vrea si pace). A inceput sa se ridice singur in fundulet, si ieri s-a ridicat si in picioare (statea in fotoliu in fundulet, s-a rasucit cu fata spre manerul fotoliului si s-a impins in maini pana a ridicat fundul in sus si statea cu picioarele drepte). Eu nu-l mai las in pat, pt ca e ca un titirez si face ce face pana ajunge la marginea patului si se lasa cu capul in jos, asa ca acum sta pe jos; i-am pus o patura groasa in doua si isi face de lucru cu jucariile lui acolo.
Cam atat despre noi...
Inainte sa plec, vreau sa urez si eu LML sarbatoritilor de azi si celor de maine

poze bebe Sebastian

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

Felicitari!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui larisel

In general mi-am propus sa-mi hranesc fetele cat mai diversificat dar idei nu am chair cu carul...Asha ca ash veni cu o propunere: sa zicem toate mamicile zilnic meniul pe ziua respectiva. Asha ne putem inspira una de la alta...poate ne scapa unele combinatzii...

AMR 2 (+11)

SUNT PENTRU

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
Si eu as fi pentru,dar noi stagnam la mal....si noi nu avem introduse inca toate mesele....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

simplicity cum se simte sotul? e mai bine?

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

editez:uitat o virgula

Sotul se simte mai bine,mai are ceva problemute dar trec repede sper,ca el e al 2 lea bebe in casa daca nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Buna seara!

Cam atat despre noi...

poze bebe Sebastian

Felicitari!

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput