BV Mycya! Hai luana, Stefania, senty_mary! (174)
Raspunsuri - Pagina 9
Otiliav spune:
Aelita, dar de ce vrei sa micosrezi pagina? Nu merge cu preview sa vezi modificarile facute?
Eu am impresia ca s-a latit de la ultimele randuri cu Asteptam vesti .... Probabil un enter pe randul al doilea. Parca am citit pe la aspirante de indi77 ca a nascut.
Am ajuns sa ma uit cand e luna plina. Fix in jurul DPN-ului meu asa ca se pare ca nasc la termen.
Laurika, tu esi si mai inalta dar eu sunt mica rau pentru asa burtoi.
Btz, eu n-am auzit vreodata de seminte ca-s contra-indicate. Aici e plina painea de seminte de toate felurile, sunt bune la digestie.
Poate mai ne scrie Mycya. Mai pun niste fete la treaba

Hai Mycya!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 39+
Iulia Alexandra
aelita spune:
Otilia,s-a latit pagina si astfel toate mesajele de pe prima pagina trebuie sa le citesti mutand cursorul stanga dreapta.
cred ca am descoperit chiar acum!
ORI sunt LINIILE ASTEA
TREBUIE sa avem grija sa nu lasam linia sa se duca mult,ca si asta ,ca si iconitele,latesc pagina.
ORI cum zici tu,"asteptam vesti".
sper ca acum s-a reglat si nu mai e pagina lata.
dati EDIT cand faceti capitol nou.
la cele din urma nu pot umbla pt ca sunt inchise,doar la cel trecut am centrat.
37+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
Otiliav spune:
Am gasit si eu unde am citit, aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153384&whichpage=15
"A nascut indi_77 pe 08 iulie 2010 o fetita de 3500 g si 49 cm, care poarta numele de Violeta Mihaela !
Sarcina obtinuta prin inseminare !
Sa fie sanatoasa si sa creasca mare, fericita si iubita alaturi de mamica ei !"
Bravo Aelita 
!
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 39+
Iulia Alexandra
aelita spune:
Felicitari INDI !!!!
Bine ai venit ,Violeta !!!!!
ceva vesti de la Mycya ??
37+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
Mycya spune:
cam pe la 12 si ceva sa nascut Andra Maria de 2985 gr,APGAR nu stiu inca,prin cezariana de urgenta din cauza ficatului meu care a avut complicatii si abia in seara asta au vazut si au zis ca nu putem astepta pana maine sa nasc natural,ca dupa contracti cam asa au spus ca maine trebuie sa nasc.Mi-am vazut minunea mea,e frumoasa de iti vine sa o mananci

,dar din pacate au trebuit pt contoale sa o duca la spitalu pt copii

.o sa va povestesc cand imi mai revin va multumesc pt tot

Bianca
39fix
Andra Maria
aelita spune:
eu intreb de Mycya si ea scrie la 30 de minute !!!!!
Bravo,mamiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!! bravo!!! Bine ai venit,printesa mica Andra !!! 

37+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
aelita spune:
Mycya,imi pare rau ca ai ajuns la cezariana fara sa vrei,si mai ales ca au dus-o pe Andra in alta parte,sper din suflet sa ti-o aduca maine inapoi,sa nu o tina acolo fara tine ..chiar ziceai tu ca acolo nu au tot ce le trebuie,of..exact asa s-a intamplat..imi pare rau ca nu o ai acum in brate ,important e sa fie bine,sanatoasa,si sa veniti amandoua repede acasa !!!!

Gata,ai scapat 
37+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
aelita spune:
BTX OVI,tu ziceai ca nu stii cate saptamani a avut bebicu la nastere?
te-ai uitat pe linkul de calcul de la DC?ca acolo poti sa bagi perioada de ciclu,,parca ziceai de 40 de zile,verifica si acolo.
uite aici http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=138
37+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
racusor2010 spune:
Bianca, felicitari!! recuperare rapida! laptic mult si sa te bucuri de mica minune!
Andra Maria bine ai venit pe lume! sa fii sanatoasa si sa ii faci pe parinti mandri de tine!
imi pare rau ca si la tine s-a ajuns la cezariana, dar bine ca s-a terminat cu bine. sper sa iti aduca repede comoara langa tine! 

mami de brotacel Andrei Ioan
09.06.2010
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mycya cam pe la 12 si ceva sa nascut Andra Maria de 2985 gr,APGAR nu stiu inca,prin cezariana de urgenta din cauza ficatului meu care a avut complicatii si abia in seara asta au vazut si au zis ca nu putem astepta pana maine sa nasc natural,ca dupa contracti cam asa au spus ca maine trebuie sa nasc.Mi-am vazut minunea mea,e frumoasa de iti vine sa o mananci ![]() ![]() ![]() ,dar din pacate au trebuit pt contoale sa o duca la spitalu pt copii![]() ![]() .o sa va povestesc cand imi mai revin va multumesc pt tot![]() ![]() ![]() ![]() Bianca 39fix Andra Maria |
Bun venit pe lume Maria, o sa ne rugam pentru voi sa fiti bine, sa va intoarceti acasa sanatoase

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
37+ de
Tudor Sébastian si
Félix AlexandruAMR 8 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.