BV Mycya! Hai luana, Stefania, senty_mary! (174)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Sa te ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Lui sa nasti repede si usor Bianca! Am asa o strangere de inima pentru toate fetele care nasc natural...pentru ca stiu prin ce dureri trec. Totul se uita insa in timp...
Am alaptat copilul si n-am somn...asa imi place sa am grija de puiul meu.....
La alexia am fost mai stresata mai cu dureri si nu m-am prea putut bucura de primele saptamani cu ea...recuperez acum cu cel mic. Azi in parc eu am mers de mana cu sotul si Alexia a impins carutul.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luana081985 spune:

Multumesc mult pentru majorete , eu nu pot dormi deloc cred ca adrenalina asta ma tine treaza.

HAi Mycya!! iti doresc o nastere usoara!!!

39+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
AMR 1 zile pana la mare intalnire cu Giulia

http://picasaweb.google.com/100381038846083183576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luana081985 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79
Am asa o strangere de inima pentru toate fetele care nasc natural...pentru ca stiu prin ce dureri trec. Totul se uita insa in timp...
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

eu cred ca orice nastere ar trebui sa emotioneze, indiferent ca e cezariana sau e naturala. Pentru ca adevaratul miracol e a da viata, nu modul cum nasti.
Prin dureri trec toata inainte dupa, dar nu asta te face sa te simti mai importanta sau nu

39+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
AMR 1 zile pana la mare intalnire cu Giulia

http://picasaweb.google.com/100381038846083183576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hai Mycya, nastere usoara!
Hai Luana, nastere usoara!

Felicitari Anca, regacere usoara! Bine ai venit Denisa Maria!Observ ca ati schimbat numele. Sunt uimita de greutatea micuta dar in acelasi timp bucuroasa ca a stat cat mai mult in burtica.

Imi cer scuze ca n-am mai intrat. Pe scurt despre noi. A plecat soacra de dimineata asa ca ne-am dat programul peste cap ca am mers cu mic cu mare la aeroport. Plus ca Elisei ii ies caninii, asa cred, si s-a trezit de la 2 noaptea, a mai adormit la 7 dimineata. Dupa-amiaza am avut musafiri, a fost ok, a adormit la 8, s-a trezit la 9 in urlete teribile. Pe la 9 a atipit putin si dupa o repriza de vreo 30 de minute de urlete si aruncat pe jos in timp ce cu nimic nu-i intram in voie am decis sa-i dam o doza de Paracetamol. Dupa care am iesit cu ea afara in brate si am plimbat-o uitat la lumini pana s-a calmat si am aranjat clestii de pe sarma dupa culori. Acum e inca treaza, danseaza si canta la o melodie de pe youtube. Asa ca din punctul meu de vedere colicii sunt nimic pe langa dinti. Incepe sa-mi fie tare teama de ce va urma cu amandoua piticele in dureri.
Iar bb din burtica auzind atatea tipete s-a revoltat si ea. Se misca in burta de parca vrea sa iasa. In zona buricului ii simteam piciorusul ceva de neimaginat cum il scotea pe acolo.
Oricum, ma bucur ca s-a mai linistit si sper sa adoarma in curand ca suntem obosite amandoua. Iar dupa repriza de plimbat Elisa prin gradina in brate, am cam inceput sa pierd din dop. Subtirel de tot, fara firicele de sange sau coloraturi dar e clar de acolo.
Gata, adoarme Elisa, doamne ajuta sa aibe un somn bun ca tare mult suferim pe langa ea mititica.

Larisa, sa va fie de bine iesirea. Retinusem ca ai un carut de fetita pe roz, in poze carutul mi se pare gri/rosu, e super pentru baietel. Frumoasa pereche mai aveti , iar iesiri asa tot sa aveti.
Racusor, doarme linistit dupa san pentru ca laptele matern are in compozitie niscaiva hormoni care induc somnul si la mama si la copil. De aceea multe mame adorm cand alapteaza, evident pe langa lipsa de somn si epuizarea aferenta produslui de lapte.
Bravo Beatrice Teodora, Doamne ajuta!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 38+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

hello fetele!!!
Noi suntem la spital,suntem la monotorizarea contractiilor si cred ca in noaptea asta o sa vina delfinasacontractiile au devenit mai dureroase si sunt la 10 min si dilatatie aveam 2 cm cand am ajuns la spital la ora 6 jumate.o sa am leptopu cu mine si o sa va scriu dupa ce o sa ajung in camera.
Sa va rugati pt noi sa fie totu bine si usor.Va

Bianca 39fix Andra Maria

Hai Mycya!!
Hai Luana!!!

Laura 40+ cu
Hai bebe sa ne cunoastem!!
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Fetelor avem voie de seminte?Sotul spune ca nu ,mananca cu pofta si tare as vrea sa sparg si eu cateva insa nu ma lasa deloc

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

eu mancam o gramada (de dovleac) cand eram gravi , sunt o sursa importanta de proteine... acum nu stiu ce sa zic, eu mai rontai...

carmen, colicii tin cam pana la 3-4 luni...

ooana, eu cu piersicile am strigat sus si tare de vreo 2 sapt ca am probleme... dar am crezut ca doar la mine! daca mai descoperiti alt aliment "susceptibil" (dar pe probate, nu pe citite si auzite) dati repede de stire, sa fim si noi putin atente...

Beatrice Teodora, inca un prag trecut! hai micuto!

HAI MYCYA!!! HAI LUANA!!!

noi am fost la mare in seara asta, mi s-a facut mila de Maria mea, dar nu am stat decat o ora ca Isabelei nu prea i-a placut... de fapt, nici nu prea a dormit azi decat in reprize scurte... am hotarat: daca pana maine la amiaza nu face kk, apelam la supozitor. sa vedem ce cantitate iese, asa o sa-mi dau seama cum sa procedez pe viitor...

pana una-alta, noapte buna, delfinariu

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Deci nu sunt singura fara somn!!!):)
Maine dimi mergem si noi la dr sa vedem ce ne zice...ca semnale nu avem ca bebe ar vrea sa ne cunoasca.si de vreo saptamana incoace tragem tare sa il convingem poe bebe sa vina.:D
Larisa: ai niste copii superbi.
Luana: adrenalina deci!!
Crissy: ce bine imi pare ca vin vesti bune despre Teodora.Curand o sa o luati acasa , sunt sigura!!
Btz: si la tine o sa fie bine, o sa vezi!

Laura 40+ cu
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Deci nu sunt singura fara somn!!!):)

nuuu, mai suntem vreo cateva...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Rodyka of ce te inteleg. Si eu la fel, simt in continuu nevoia de a merge cu ele la locuri de joaca, de a le chema prieteni. Totul in speranta sa nu se simta private de distractie ca eu sunt cu burtoiul la inaintare.

Ziceai de ceva dulce si rapid. Eu am pe lista de rapide asa: crema de zahar ars, prajitura Harisi, o prajitura la masina de paine ca doar ce pun ingredientele, gogosi cu iaurt, clatite, ore/gris cu lapte si gem spuma de capsuni si cheese-cake care necesita efort redus dar in etape.

Apropo, azi m-am masurat si am 120 de cm . Imi ziceau cunoscutii ca am o burta uriasa dar nu prea bagam de seama.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 38+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Rodyka of ce te inteleg. Si eu la fel, simt in continuu nevoia de a merge cu ele la locuri de joaca, de a le chema prieteni. Totul in speranta sa nu se simta private de distractie ca eu sunt cu burtoiul la inaintare.

Ziceai de ceva dulce si rapid. Eu am pe lista de rapide asa: crema de zahar ars, prajitura Harisi, o prajitura la masina de paine ca doar ce pun ingredientele, gogosi cu iaurt, clatite, ore/gris cu lapte si gem spuma de capsuni si cheese-cake care necesita efort redus dar in etape.

Apropo, azi m-am masurat si am 120 de cm . Imi ziceau cunoscutii ca am o burta uriasa dar nu prea bagam de seama.

Eu nu ma masor, dar multi au placerea sa-mi zica: ai gemeni???

Laura 40+ cu
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput