BV Mycya! Hai luana, Stefania, senty_mary! (174)
Raspunsuri - Pagina 10
michelle1981 spune:
M-am trezit cu treburi
si am intrat sa citesc vestile
BRAVO MYCYA! REFACERE GRABNICA SI MULTA LAPTIC LA PITICA! 
BUN VENIT BB ANDRA MARIA! 
aelita

Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">39+ cu 
Mycya spune:
am ajuns si eu in camera....mi-a instalat sotul laptopul si l-am trimis acasa sa doarma ca maine va trebui sa faca drumuri pana la fata sa ii duca laptic de la mine si sa vada si cum se simte.am pus asistenta sa sune sa intrebe dar au spus ca nu au vesti inca ,asteapta sa vada daca face pisu ceea ce pana la ora aia inca nu facuse
.am incredere in Dumnezeu ca va fi bine chiar daca pentru moment am crezut ca ma abandonat

nu va pot explica ce am simtit cand mi sa spus ca trebuie sa fac cezariana,inca plang pentru asta

eu care incurajam fetele pentru asta acum sunt f f f suparata,nu mai eram buna de nimic cand am aflat,ei incercau sa imi explice ca sa intram mai repede in operatie dar eu eram parca in transa
nici cu sotul nu vorbeam, nici cu anestezistul....eram intr-o lume a mea...dadeam numai din cap ca sa raspund la intrebari ...si lacrimile imi curgeau garlaa
nu intelegeam de ce mi sa intamplat mie chiar daca atatea femei fac cezariana eu nu voiam
incercau toti sa ma incurajeze,probabil ca asistentele nu intelegeau de ce eram asa de afectata 
a fost totul dureros pentru ca vestea a venit prea repede si nu am avt timp sa ma gandesc ,sa realizez....nimic
,m-am trezit parca pe masa de operatie cand mi-a bagat acul pentru anestezie in spate,m-a durut si am inceput sa plang si mai tare sa ma descarc...atunci a venit si o asistenta sa imi spuna ca dupa nastere va lua fata sa o duca la spitalul pentru copii ca sa i se faca controale
,nu am inteles de ce nu mi s-a spus de doctor de dinainte sa ma fi dus sa nasc aproape de acel spital ca sa fiu cu ea si mi se spusese doar ca va veni pediatru aici si o va consulta si in caz d eceva rau o va duce acolo
am plans in timpul operatiei, cand i-am auzit vocea am inceput si mai tare ,nu imi venea sa cred ca e minunea mea
plangeam in hohote si o cautam cu privirea,in cateva minute mi-a adus-o sotul plangand si cand mi-a atins obrazul s-a linistit deodata
lacrimile mele ii curgeau pe fata ei mica si se stramba dar eu eram in al 9-lea cer pentru ca o vazusem si totusi f trista ca aveam sa o vad numai putin ca o lua sa o duca la spital
nu stiam cum s afac timpul sa stea in loc sa o pivesc si sa o pup....apoi mi-au luat-o
au terminat nenorocita de operatie,vb cu mine eu cu ei nu...parca ei erau de vina de suferinta mea asa simteam, nu priveam pe nimeni cand vb cu mine....
dupa care am ajuns intr-o sala de nasteri unde mi-am gasit sotul cu minunea vietii mele in brate,abia o pregateau de plecare...am mai tinut-o timp de 5 minute in care am pupat-o continuu ,inca am senzatia pe buze
catifeaua pielii ei parca o simt si acum si manutele care ma strangeau asa tare de degete
.avea o suzeta in gurita pe care o tot tzoncanea de imi venea sa ii pap gurita
,am vrut sa io scot sa ii vad gurita dar nici o sansa
o tinea asa tare ca m-am lasat pagubasa
.apoi au plecat spre spital cu ea si eu am ramas aici cu o durere incredibila ca nu e langa mine si ca se va smti singurica si ea fara mami langa ea
plang intr-una,vreau sa o am langa mine sa imi aline orice durere
ma simt f rau psihic

va multumesc mult la toate pentru sustineri si va doresc celor care au mai ramas sa nasca,multa rabdare intelegere ,nasteri usoare .si in caz ca ajungeti la cezariana sa puteti trece peste mai usor ca mine.eu nici acum nu inteleg,nu accept si nu ma pot sa depasesc momentuul si nu inteleg de ce

Bianca
39fix
Andra Maria
Otiliav spune:
Felicitari Mycya, refacere cat mai usoara si laptic din plin. Bine ai venit Andra Maria, sa fii sanatoasa si norocoasa!
Bianca imi pare tare rau ca nu te-au pregatit psihic pentru operatie si peste durerea socului s-a suprapus si durerea ca bb a fost mutat in alt spital. Trebuie sa fii puternica si sa treci peste aceste mici "detalii". Important este ca amandoua ati trecut cu bine peste nastere. Esti mamica de printesa 
E asa de sfasietor sa-ti vezi copilul suferind dar macar ai satisfactia ca este pe maini bune.
si o mare imbratisare de la noi.
PS. Eu nu nasc, sunt treaza pentru ca a trecut efectul calmantului si nu mai vreau sa-i dau alta doza Elisei asa ca suntem la laptop, ea mananca stafide si vrea muzica, e bine ca rontaitul o ajuta si nu mai plange.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 39+
Iulia Alexandra
Mycya spune:
am uitat sa spun, s-a nascut la 12:03 ,2985gr si 50 cm
nu a vrut sa vina de aniversarea lui mami si tati dar a venit in zi de sarbatoare,caci astazi este Sf Ilie la noi
Mami de Andra Maria 02.08.2010
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mycya am uitat sa spun, s-a nascut la 12:03 ,2985gr si 50 cm nu a vrut sa vina de aniversarea lui mami si tati dar a venit in zi de sarbatoare,caci astazi este Sf Ilie la noi![]() Mami de Andra Maria 01.08.2010 |
Mycya, felicitati mami!!! Bun venit Andra Maria!!!
tocmai o puneam pe Isabela la san sa pape si ziceam sa-ti scriu un sms sa te mai incurajez, apoi mi-am amintit ca ai laptop-ul cu tine si sigur tre sa ne dai ceva vesti...
cand intru...
la titlu vad "BV Mycya"! felicitari mamico. chiar daca nu a fost asa cum ai vrut sa fie, nu te invinovati ptr nimic, noi ca mame tre sa facem cum e mai bine pentru bb, si medicii la fel. imi pare tare rau ca nu o ai pe Andra Maria langa tine, cel putin ai tinut-o in brate cateva minute... cu lapticul cum stai? de-acum vin alte griji... ti-am spus eu ieri cand puneai pozele sa te pregatesti ca ti se arata ceva, daca tot ai postat poze noi cu burticamami, speram sa fie bine la analize delfinasa noastra din zi de sarbatoare,chiar daca nu a fost de aniversarea voastra... a vrut o zi a ei!
sa ne ti la curent...

_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Mycya spune:
Rodyk
simteam ca vina e a lor si ca din cauza lor fac cezariana,sau ca din vina lor nu am fost pregatita
in momentul ala nu intelegeam nimic si nici acum nu mia trecut starea aia. mia explicat ca o femeie la 400 patesc asa ceva si ca riscam sa fac o hemoragie la ficat eu si daca eu pateam ceva bineinteles era si bebelina.nu stiu cum de ne-a ajutat Dumnezeu si am ajuns la spital ca dureri nu aveam mari ca de nastere dar am zis ca hai totusi sa vin....si uite ca printr-o simpla analiza de sange....
chiar ma bucur ca sia ales alta zi sa fie numai a ei.acum sa o ocroteasca Sf Ilie,Maica Domnului si bunul Dumnezeu si sa mio aduca cat mai repede langa mine
cu lapticul la ora 9 cica vine sa ma mulg sa ii duca sotul la spital lapticul.
Mami de Andra Maria 02.08.2010
rodyka spune:
mai asteptam vesti de la tine dupa ce te linistesti si te odihnesti... stii tu, amanunte...
somn usor... 
_
luana081985 spune:
Mycya in primul rand felicitari! Bun venit Andra maria! In al doilea rand, nu te mai gandi cu ai nascut, conteaza ca ai dat viata, si conteaza ca aceea persoana sa fie sanatoasa si sa fiti cat mai repede impreuna
Am o intrebare cum au descoperit ca ai ceva la ficat doar pentru ca aveai arsuri mari si vomitai? Ma ia si pe mine panica ca in noapte astea nu am putu dormi mai deloc din cauza arsurilor si am si vomitat. EU m-ai am o ora si merg la spital, ma i-au niste emotii de mor.
39+
Giulia si
Ana Patricia 30 noiembrie 2006
AMR 1 zile pana la mare intalnire cu Giulia

http://picasaweb.google.com/100381038846083183576
rodyka spune:
asa deci, nu dormeai...
acum, judecand la rece, stii ca s-a facut cum a fost mai bine ptr amandoua... ia zi, cu cine seamana Andra?!
tati ce zice?
_