BV Mycya! Hai luana, Stefania, senty_mary! (174)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui luana081985

EU m-ai am o ora si merg la spital, ma i-au niste emotii de mor.

luana, nici tu nu dormi?! in loc sa profiti de ultima noapte 2 in 1...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luana081985 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:

EU m-ai am o ora si merg la spital, ma i-au niste emotii de mor.

luana, nici tu nu dormi?! in loc sa profiti de ultima noapte 2 in 1...

_

Pai si asa nu am adormit niciodata mai devreme de ora 2 in ultima luna, dar ieri am mancat spaghetti cu peste si picante am zis ca pt ultima data, si iti dai seama ca am suferit toata noaptea de arsuri de stomac, acum m-am trezit m-ai m-am uitat odata in valiza ce avem. inaint repede o masina de spalat si la 7 si 10 am plecat spre spital.

39+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
AMR 1 zile pana la mare intalnire cu Giulia

http://picasaweb.google.com/100381038846083183576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata fetelor!!

Luana in curand iti vei intalni minunea, iti doresc o intalnire de neuitat

Mycya, nu intotdeauna e cum planuim, eu sunt o sustinatoare infocata a nasterii naturale versus ceza aleasa din frica sau doar pt a nu te rupe , dar strict din aceste motive, atunci cand mama sau bebe sunt in pericol, bebe trebuie scos pe calea pe care este afectal cel mai putin sau deloc!!
Si eu mi-am facut planuri de nastere naturala, si imi imaginam momentele acelea fara niciun pic de frica dar uite ca riscurile erau extrem de mari si am aflat doar cu o zi inainte, ai facut foarte bine ca te-ai operat, acum Andra este bine si e bine ca au dus-o pt investigatii la spital, inseamna ca se ocupa foarte bine de ea iar tu eati pe maini bune!!
Te felicit pentru minunea ta si iti doresc refacere usoara si cu psihicul sa te gandesti ca germania e o tara in care se merge pe nasteri naturale cezariana iti fac doar daca sunt probleme si tu inseamna ca ai scapat de acele probleme si medicii nu si-au asumat riscuri inutile!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:

Mycya in primul rand felicitari! Bun venit Andra maria! In al doilea rand, nu te mai gandi cu ai nascut, conteaza ca ai dat viata, si conteaza ca aceea persoana sa fie sanatoasa si sa fiti cat mai repede impreuna

Am o intrebare cum au descoperit ca ai ceva la ficat doar pentru ca aveai arsuri mari si vomitai? Ma ia si pe mine panica ca in noapte astea nu am putu dormi mai deloc din cauza arsurilor si am si vomitat. EU m-ai am o ora si merg la spital, ma i-au niste emotii de mor.

nu a avut legatura Luana cu arsurile si voma stai linistita.mi-au facut analizele la sange.mi-au spus ca tre sa mi le refaca pentru ca nu le-au gasit pe cele de la laborator facute de catre doctorita mea acum 3 saptamani(Dumnezeu a vrut pentru ca eu atunci nu aveam nimic)si in 20 minute a venit cu vestea
o sa imi treaca si starea asta,dar pana atunci voi trece prin niste dureri f mari cu siguranta si nu doar o zi cum ar fi fost la naturala si asta nu voiam

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

o sa imi treaca si starea asta,dar pana atunci voi trece prin niste dureri f mari cu siguranta si nu doar o zi cum ar fi fost la naturala si asta nu voiam

noi iti dorim refacere grabnica, sa ai puterea sa privesti mai departe de probl astea... cum ai zis, ai avut mare noroc ca ti-au repetat analizele! cineva acolo sus va iubeste si va protejeaza

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luana081985 spune:

Citat:
[nu a avut legatura Luana cu arsurile si voma stai linistita.mi-au facut analizele la sange.mi-au spus ca tre sa mi le refaca pentru ca nu le-au gasit pe cele de la laborator facute de catre doctorita mea acum 3 saptamani(Dumnezeu a vrut pentru ca eu atunci nu aveam nimic)si in 20 minute a venit cu vestea

Am inteles multumesc de raspuns. Eu te inteleg prin ce treci, eu la prima am facu tot o cezariana de urgenta, si am fost socata si eu si sotul el statea in curtea spitalului si plangea, asa ca te inteleg perfect stai linistita acum trebuie sa te gandesti la tine si la fata sa ai laptic si ea sa fie bine.

Mergi la inceput

Citat:
intind repede o masina de spalat si la 7 si 10 am plecat spre spital.

uite ce griji au ele!!!

si mycya se preocupa sa aiba mancare gatita...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

asa deci, nu dormeai...

acum, judecand la rece, stii ca s-a facut cum a fost mai bine ptr amandoua... ia zi, cu cine seamana Andra?! tati ce zice?

_

pai are nasul lui tati,gurita mea din cate zice sotul ca eu nu i-am vazut-o din cauza suzetei care o adora in momentul alabulanasele lu masa eu nu am vazut decat fetisoara si nu m-am uitat la detalii stiind ca o sa o tin putin in brate.oricum nu am cuvinte de ce simt acum si am simtit....e ceva ce nu poti descrie in cuvinte,nu exista termen de comparatie cu asemenea sentimente.tati e topiteu ii vb de ale meŽle si el imi spunea continuu ca are cea mai frumoasa fata si sotie ,si ca e tatic si mia repetat asta la nesfarsit pana l-am trimis la nani acasa

Mergi la inceput

carmen, buna dimineata . leti doarme sau papa?

_

Mergi la inceput

Citat:
tati e topiteu ii vb de ale mele si el imi spunea continuu ca are cea mai frumoasa fata si sotie ,si ca e tatic si mia repetat asta la nesfarsit pana l-am trimis la nani acasa

iti dai seama prin ce trec si ei, saracii... atata asteptare sa simta si ei concret ceva... noi macar am simtit delfinasii cum cresc si se misca in burtica...

_

Mergi la inceput