BV Mycya! Hai luana, Stefania, senty_mary! (174)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

carmen, buna dimineata . leti doarme sau papa?

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Rodyca , papat, muls scos gaze si acum in patut , sa vedem cat tine minunea :-), voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Carmen si eu imi facusem planuri cu nasterea naturala,la cezariana sincer chiar daca spuneam mereu ca doar in caz ca intervine ceva nu m-am gandit ca voi ajunge si eu.
aveam posibilitatea sa nasc in apa,niste sali extraordinare in care gaseai mai de toate ca sa iti usureze durerile,dar daca asa a fost sa fie tre sa ma resemnez ca voi suferi abia de acum incolocu greu intr-adevar dar o sa trec si peste asta cu ajutorul lui Dumnezeu.stiu ca au facut ce a fost mai bine pentru noi si cel mai important e sa fie fata mea sanatoasa ca eu voi trece peste.

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Fetele daca as pune-o la fiecare 20 minute la san as avea nai mult lapte??, ma gandesc ca asta nu am incercat inca, doar ca la o ora nu avea strop de lapte!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Rodyca , papat, muls scos gaze si acum in patut , sa vedem cat tine minunea :-), voi?

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

papat si noi (cam putin, dupa 6 ore de somn...), gazutele scoase pe toate partile si dormit la mami in brate... mi-e asa draga ca nu-mi vine s-o mai las din brate...

acum fugim sa vedem cat mai prindem din noaptea asta, ca pe strada au inceput sa circule masini... unii mai si muncesc...

_

Mergi la inceput

Cititi aici, am dat peste el tot cautand compozitia laptelui praf... ceva adevar tot trebui sa fie dar cat??

Mycya asa e trec toate, bine ca ai laptic, sa ii dai constant , adica scos la cel mult 3 ore pana vine Andra si pe urma agatata de tine ca la animal planet sa nu cumva sa o lasi de la san!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:

Fetele daca as pune-o la fiecare 20 minute la san as avea nai mult lapte??, ma gandesc ca asta nu am incercat inca, doar ca la o ora nu avea strop de lapte!!
Doamne Ajuta-ne!!!

asa se spune, cu cat pui bb mai des la san, se formeaza mai mult lapte. eu daca o pun pe isa si nu are sa se sature, e razboi intre ea si titi... pisca, trage, musca, suge, plange, intinde, impinge...

_

Mergi la inceput

Rodyk pai uite ca am si reusit sa ii las sotului de papa in frigider si inainte sa venim la spital cu bagajelul i-am pus si hainele in masina si detergentul el ramanand sa apase numai butonul maine ca sa spele.

Luana sotul a ramas si el surprins f tare dar cand a auzit ca e periculos deja nu stia cum sa faca sa ma convinga sa fug mai repede,eu ma pusesem pe plans si el saracu nu stia ce sa mai faca.au zis ca deodata l-au chemat in sala de operatii fara sa ii mai spuna nimic ca se si speriasea fost totul in asa graba ca nu imi vine sa cred ca nu visez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Bianca te rog eu nu mai plange!! te inteleg perfect cand spui ca a fost un soc sa te trezesti ca trebuie sa faci cezariana...eu tremuram de numa numa in sala de nasteri a trebuit sa ma tina o asistenta sa imi faca anestezia, ca imi zicea dr sa nu ma misc, iar eu tremuram toata...m-a linistit dr meu, ca m-a mangaiat pe spate si am stiut atunci ca va fi totul bine

durerile nu or sa fie foarte mari...vezi ce iti zic doctorii,cand ai voie sa te misti si sa te mobilizezi foarte repede, sa elimini gazele...conteaza foarte mult! si starea ta conteaza mult! incearca sa te linistesti, sa ii multumesti bunului Dumnezeu ca v-a aparat si pe tine si pe copila, si sa vina lapticul

noi suntem aici langa tine, te sustinem si asteptam vestidespre micuta minune! sa o tii cat mai repede in brate

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

Mergi la inceput

Citat:
Mycya asa e trec toate, bine ca ai laptic, sa ii dai constant , adica scos la cel mult 3 ore pana vine Andra si pe urma agatata de tine ca la animal planet sa nu cumva sa o lasi de la san!!

Doamne Ajuta-ne!!!

sper sa ai gura aurita si sa am laptic
deocamdata nu stiu nimic, pana la ora 9 cand va veni asistenta cu toate in dotare sa vedem daca iese ceva....de asta imi e iar teama ca voi ajunge sa ma chinui sa o dezvat de biberon sa ii dau san daca voi avea si eu ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetele,

ca vad ca ati avut o noapte agitata

MycyaSa iti traiasca printesa!!! Multa sanatate, laptic si recuperare rapida Important e ca sunteti bine amandoua, cezariana a fost un soc pt tine dar nimic nu va mai conta cand vei aveda printesa langa tine mereu

Luana nastere usoara si recuperare rapida

Declar o noapte plina de contractii si acum am inceput sa pierd dopul. Sper sa nu dureze mult pana la nastere ca vad ca dopul e rozaliu cu firisoare de sange iar contractiile desi neregulate sunt la mai putin de 10 min.

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si40+ AMR ? pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput