BV Mycya! Hai luana, Stefania, senty_mary! (174)
Raspunsuri - Pagina 19
eladea2005 spune:
BB Paul, bun venit acasa...mami, asteptam impresii la cald...![]()

Mihaela, uaaaau...incep emotiile, nu?
la fel si la Andreea...
mama, ce-a trecut timpul..
Enik, si la tine...o sa avem o sapt plina cred...![]()
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
nela_didea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 Avem si noi 40 saptamani! In curand ne vom cunoaste bebelina, abia astept!!![]() ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">40+ cu ![]() |
Felicitari si Doamne ajuta.

37 + cu o
de 
AMR 11 zile pana la intalnirea cu voinicelul Alexandru

Mergem inainte cu Doamne Doamne
bubster spune:
salutare delfinariu!!! cine revizuieste lista cu nasteri? eu pe 5 tre sa merg la spital ![]()

tuturor mamicilor si delfinasilor !
38+
Ariana mama miaaaaaaa, AMR 4 ZILE!!!
bumblebee spune:
Mycya, felicitari mamico! Refacere rapida! 
O sa va ajute DD si o sa fie totul bine!
Crissy, ma bucur f mult pt vestile bune!
Btz, bine ati venit acasa in formatie completa!
Indi, felicitari!
Hai Luana!
Cam atat, am citit putin pe diagonala si acum plange gandacelul, e jale cu el! Daca ar sta la tzi tzi toata ziua ar fi cel mai bucuros, dar din pacate, mami lui nebuna vrea pauza de minim o ora intre alaptari... ca si amestecul asta de lapte e nasol, da colici, plus ca devine un haos complet!
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
adrianaBuc spune:
Felicitari mami Mycya! Sa dea Doamnea-Doamne sa fie bine Andra Maria!
carmen, cate case atatea pareri. Unii sunt mai fanatici decat altii. Pot sa iti spun totusi ca am multe prietene care si-au hranit copilasii cu LP si sunt bine sanatosi.
btz_ovi, ce ma bucur pentru tine! In sfarsit, sunteti in echipa completa.
Azi a venit cucoana care o sa ma ajute cu fata si casa. Uf! Tare greu e! Parca nimeni nu stie sa se ocupe de fata mea la fel de bine ca mine. Cred ca i-am zis de 10 ori sa nu o mai ia in brate. Am zis sa nu ma grabesc sa iau decizii, sa ii dau 2 saptamani sa vedem daca merge colaborarea.
Eu sunt tare suparata, ca se pare ca mandra mea a prins smecheria si nu mai vrea sa se chinuie sa suga daca sanul se goleste la jumate. Face niste crize de ti se rupe sufletul, doar doar o mut la sanul celalalt care e plin. Rau e ca nu se satura din laptele asta de inceput, si doarme doar cate 1 ora si se trezeste. Iar peste noapte a foat groaznic; a plans si a scancit toata noaptea din cauza burticii.
Mamica de
Rebeca Stefania - 03.07.2010
Victo spune:
FELICITARI MYCYA! asteptam vesti despre pitica.
hm..din cate vad multa lume se plange de tot felu..si eu tot pe acolo..frichineala..scanceala..tocaiala toata ziulica..in brate la mami doar dc se poate...ei ei ei..
azi in disperare de cauza, ca mi s-a tot trezit si m-a tot mieunat, i-am dat si lp celui mic. dar de adormit tot la mine in brate l-am adormit si tinut mai bine de o ora.
asa bine s-a vorbit copiii mei ca la 6 jumate, 6,40 au fost sus amandoi..ioiiii..si eu treaza de la 4, ca nu am mai reusit sa adorm inapoi
mai sunt, mai sunt delfinasi de venit pe lume? imediat ne mutam la scutece...huh..parca era mai usor cu ei in burta?![]()
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
carla_2008 spune:
Deci,
am sa scriu pe fragmente ca nu prea avem timp.
Am nascut pot sa spun din greseala la 35s5z pt ca mai puteau sta mormolocii inca cel putin o sapt.Am ajuns cu contractii la 5-6 min neregulate totusi si nedureroase,dar m-am speriat ca aveam oricum o ora pana la Debrecen si nu cumva sa se rupa membranele in Oradea sa ne agitam.Am ajuns la 3 noaptea.Dr ametit de cap de somn se uita ,imi zice ca e deschis colul la 2 cm si ca parerea lui e ca ar trebui daca vreau sa facem operatia atunci.Desi poate ar mai putea sta asa colul si 1 sapt.In agitatia de moment combinata cu adrenalina,am acceptat desi aflasem dupa aceea ca nu era chiar urgent sa-i scoatem atunci.Bebeii se simteau ff bine,suferinta fetala nu era,dar cumva am zis sa ascult de dr sa nu cumva sa se intample ceva prin Oradea din vina mea.Asta este acum.
Bebeii sunt bine.
Insa Mateo iesind al doilea cica a inspirat ceva lichid,nu a plans imediat ci dupa 1 minut.A stat 3 zile la incubator cu oxigen si antibiotic din cauza asta,dar acum e bine.Nici nu stiu nici acum a cui a fost vina.Pt ca in burtica totul se prezenta normal.
DEci pe loc ne-am hotarat pt operatie,eu eram inca socata,aveam bagajele la mine dar noah...M-au pus sa ma imbrac in camasa sexi,mi-au facut clisma,mi-au pus sonda,pac-pac,totul rapid,acte,chestii,chemat anestezist care vorbea romana slava cerului,in 45 min deja eram cu acul in coloana si apoi intinsa pe masa.Inca nu-mi venea sa cred.Sotul emotionat si fericit statea in anticamera de sticla cu camera de filmat in mana tremuranda sa prinda momentul cand ies bebeii.Eu eram relax,ma gandeam oare pe cine o sa semene,ba eram si rujata de peste zi,se uitau asistentele ca la masini straine la mine.In 5 minute simt cum trag cum imping cum cotrobaie prin burtica,iar in secunda urmatoare aud o voce cristalina care parca ma chema,era Carla.
Au adus-o s-o pup un pic pe obrajori sa nu se supere ca au scos-o cu forta de la mami din burtica; au dus-o la masurat.Am uitat cum arata in primele secunde de emotie.Parca trecea o eternitate,imi asteptam baietelul.In 3 minute apare mamaosul lu mami,dar l-au aspirat un pic si apoi mi l-au adus sa-l pup un pic.Am innebunit de fericire.A plans un pic,iar dupa ce l-am pupat s-a calmat,statea parca si se uita la mine
eram in extaz,mi-au mai dat ceva de ameteala sa nu simt prea mult partea cu scosul placentei si cusutul si m-am trezit mai bine in salon,cu sotul cu lacrimi in ochi,si de fericire si de ingrijorare.Atunci ii spusese ca Mateo are ceva la plamani si trebuie sa stea cu mascuta de oxigen.Carla mea spartana dormea dusa in patut.In 2 ore mi-au adus-o pe printesa la tzitzi ,iar asistenta a si reusit sa scoata 5ml de colostru si i-a dat cu canita.Pt treaba cu alaptatul ma bucur ca am nascut acolo pt ca datorita lor,asistentelor,am lapte,am desfundate canalele si mi-au invatat-o pe printesa sa suga.Ne-am chinuit zile in sir din 2-3 ore s-o punem la tzitzi.Nu apucam sa dorm deloc ca trebuia sa ma si mulg sa-i duc lui Mateo din laptic,trebuia sa stau si cu pitica s-o invat sa suga,deci somn zero aproape cele 10 zile in maternitate.Mi-au dat-o in salon a doua zi,noroc ca am luat rezerva.Mi-a fost destul de greu si operata cu fetita,si nu dormeam, si trebuia sa ma mulg si sa merg la incubatoare la 3 ore la Mateo,impreuna cu pitica cu carutul.
Dar sunt extrem de fericita!!!!
dupa 3 zile l-am primit in salon si pe papusel,deci m-am trezit singura cu 2 pitici de care trebuia sa am exclusiv eu grija,si schimbat si alaptat si operata .A fost socant,dar m-am calit acolo,am invatat rapid ce trebuie sa fac cu ei,si acum pot sa zic ca ma descurc super bine.Mateo a supt din prima cum l-am pus la tzitzi,el e un gurmand pupa-l mama
Facusem dupa cateva zile febra 38,6,dr a crezut ca de la furia laptelui.insa s-a intins febra pe 3 zile.Eram cu operatia infectata.A treia zi mi-au desfacut-o pe viu,mi-au scos puroiul,nici nu vreau sa-mi amintesc ce dureri pot fi si am stat cu operatia deschisa pana acum 2-3 zile cand a inceput sa se inchida singura.Deci asta a fost punctul pe i.In fine.Parca imi treceau si durerile cand imi tineam puiutzii in brate.
Sunt tottal incoerenta in povestit.ma intelegeti voi,sunt ff obosita!
Si cred ca vreti sa vedeti cum ii pun pe amandoi la tziztzi deodata,vai !!!sunt atat de scumpi,stau ca purcelusii!!!!!!e o imagine de mor de palcere !!!!dar poze pe maine!
revin
avem colici
Denisa-cea mai fericita mamica din lume
Carla Maria si Mateo Cristian 06.07.2010
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
Mycya spune:
fetelor va multumesc pentru incurajari si urarile de bine
sa va auda Dumnezeu sa o am cu mine pe Andruta cat mai repede

as vrea din suflet sa imi revin repede din toate punctele de vedere,dar parca nu tine totul de mine
incerc atat cat pot dar parca ma si lasa puterile...la fizic credca am facut destul...am fost la baie pana acum de 3 ori ,ultima data am putut merge singura.sunt niste dureri incredibil de mari,cel putin la prima incercare am crezut ca mi se taiase tot inauntru si ca mi se mai desface bucatica cu bucatica la fiecare pas
m-am asezat pe scaun la baie si am dat-o pe plans si ii spuneam sotului ca de aia imi era teama,m-a tinut in brate 5 minute si dupa cu chiu cu vai am ajuns si inapoi la pat![]()
m-am muls tot de 3 ori pana acum,curge f putin colostru,credca masurat asa o lingurita de la fiecare tzitzi.ma rog la Maicuta Domnului sa am o fetita sanatoasa si intelegatoare cu mami ei si sa nu ne chinuim dupa aia in caz ca ne ajuta Dumnezeu sa avem si putin laptic.
tati a fost la spitalul unde este ea,acum este pe drum spre mine sa imi aduca poze cu ea,ca nu mai rezist fara sa o vad,mi-a facut si o filmare scurta dar macar asa sa o vad si eu
.din pacate va mai dura cateva zile pana sa o mio aduca inapoi aici din cauza unei probleme cu zaharul din sange
.dupamiaza cand vobisem cu pediatra ne-a spus ca a avut si o problema cu presiunea sangelui si din cauza aia nu se incalzea suficient singurica dar acum sa reglat si i se fac controale la fiecare ora pentru a vedea si problema cu zaharul cum poate fi reglata...cica ar putea fi o infectie si de ceva i se va administra antibiotic.
abia maine dimineata voi afla poate mai sigur cand ma voi duce la ea sa o vad.mi-au spus doctorii ca ma poate duce sotul cu masina la ea si dupa ma va readuce la spital.abia astept sa se faca maine sa o simt din nou in bratele mele

cu rinichiul a spus ca a facut shushu deocamdata bine,si ca i se va face control saptamanal timp de o luna sa vedem cum se descurca si singurei.
Mami de Andra Maria 02.08.2010
mirela2 spune:
carla ai fost puternica, bravo tie
abia astept poze cu puiutii tai
mycya stai linistita si nu te stresa, tre sa faci laptic
si mami de Vlad (12.12.1999) 
bamboletta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 bamboletta si la noi va monta patutul sotul cat stau in spital. Da, cu ultimele pregatiri. Azi am spalat ultimele hainute (am mai cumparat sambata o tura de hainute grosute). Mai am de facut cumparaturi: sterilizator, aspirator nazal, forfecuta, cadita. Am vazut la Kauf. din aceea cu senzor de temperatura, cred ca o sa cumaparm asa. Momentan profit de ultimele clipe de liniste si ma relaxez, ma intalnesc cu prietenii, dorm etc A fost sotul la CAS si a zis ca nu trebuie stampila pe adeverinta de la firma si ca ei nu stiu nimic de asta ![]() Sper sa nu am probleme la internare ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">39+ cu ![]() |
si sotul a intrebat la CAS de adeverinta pt maternitate si au zis ca ma gasesc ei pe calculator daca sunt asigurata sau nu
oricum maine intreb doctorita sa vad ce imi trebuie la internare...cadita si noi tot simpla am luat cu senzor de temperatura..sper sa fie ok
pt. nasuc iti recomand batista bebelusului..nu se compara cu nici o pompita
felicitari pt 40 sapt

Bamboletta
36+
David si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)AMR 3+ pana vine