BV Mycya! Hai luana, Stefania, senty_mary! (174)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Oanna nu e o regula generala cu piersicile.Eu am papat si nectarine si nu am avut inca probleme cu el.
Asistenta si dr au spus sa mananc dintr-un fruct un picut pt a urmari cum reactioneaza bebe.
Insa portocalele mi le-au interzis direct fara drept de apel

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

da asa e, depinde de bebe...in cazul nostru legmele si fructele crude ne omoara din pacate ...si pepenele rosu ne-a dat cateva nopti grele
mezelurile le-am taiat de pe lista...asa ca au ramas foarte putine.... inghetata singurul rasfat!

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

MYCYA felicitari in primul rand pt bebelina,sa iti traisca,sa fie sanatoasa iar tu sper sa te recuperezi rapid.
Te inteleg perfect,stiu cum e sa ai bebele departe de tine,sa nu il poti vedea,sa nu il poti atinge,e groaznic.Insa tu trebuie sa fii optimista pt ea!!!
Din pacate multe dintre noi ajungem la cezariana fara sa vrem,insa tu sa ai incredere in medici ca ei au stiut cel mai bine.Si nu te condamna,nu fa acelasi lucru ca si mine.
NU ESTE VINA TA,pur si simplu asa au decurs lucrurile.
Si eu ma invinovateam ca nu am suportat travaliul prea dureros,ca am fost o lasa si o egoista iar din aceste motive bebe este bolnavior.Insa DD m-a luminat si daca nu faceam ceza cine stie unde eram acum si in ce situatie.ASa ca ia exemplu ca nu vorbesc aiurea,sunt patita rau tare si ii multumesc lui DD ca m-a luminat
Tu sa fii tare,optimista pt minunea ta mica.IN curand totul va trece iar voi veti pleca acasa sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Fetelor va multumesc pt urari,suntem foarte fericiti acum in formula completa.

O astept si pe nora mea acusi sa iasa din spital,nu Crissy?

Apropo..al meu bebe doarme de la ora 3..sa il trezesc oare sa ii dau de papa?Dr a spus ca sa il las pe el sa se trezeasca si sa ceara de papa,nu sa il trezesc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Carla,Mycya-

Bamboletta 36+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 3+ pana vine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Si eu mi-am facut planuri de nastere naturala, si imi imaginam momentele acelea fara niciun pic de frica dar uite ca riscurile erau extrem de mari si am aflat doar cu o zi inainte, ai facut foarte bine ca te-ai operat, acum Andra este bine si e bine ca au dus-o pt investigatii la spital, inseamna ca se ocupa foarte bine de ea iar tu eati pe maini bune!!

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

Mycya si eu tot pentru nastere naturala m-am pregatit pe prioada sarcinii, gimnastica, respiratii...tot tacamul...si cand a venit ziua cea mare am intrat la cezariana de urgenta...am fost la fel de socata ca si tine, nu ma asteptam sa nu mi se dilate colul dupa 17 ore de la ruperea membranelor...si daca aveam contractii la 2 min si nu am zis nici pas...cand am auzit de cezariana mi-au tasnit lacrimile
..te inteleg si stiu prin ce treci...dar acum tu stii ca prioritatea este alta, micuta ta frumoasa perntu care va felicit inca o data din suflet!

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

carla... pfiu ce frumos povestesti tu..

mycya.. o imbratisare mare mare.. acusica o s-o ti in brate pe bebelina...

37+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Burtici si mamici cu delfinasi va invit la
Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

bb paul...bine ai venit acasa !!!
dragaica.. la cat ai programare miercuri? noi la 7 jumate seara mergem..

bamboletta..sa stii ca eu am facut analize de secretie doar in sapt 12 de sarcina..de atunci nu m-au suit pe masa.. dar nici nu am dus dorul
sambata la culturi de col o fost super ok..nu am avut treaba..

37+ cu o minune de
poze

La 8,30 diminieata, asta vine la 16 ora din tara

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 37+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 7 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Dragaica cred ca si eu urmez de acum, maine vine dr mea din concediu si urmeaza sa stabilim cand ma va programa pt cezariana.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">39+ cu

Va fi saptamana asta sau viitoare????

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 37+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 7 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

mi-au dat lacrimile la mesajul tau! cand devii parinte incepi sa iti apreciezi si mai multi parintii...nici nu vreau sa ma gandesc ce dureri a tras mama cu noi...pe atunci nu era epidurala etc....

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

eu dupa ce am nascut...cand m-au dus in salon din sala de operatie pe hol ma astepta mama...care imi spunea intr-una cat de frumos e Matei...o priveam deja cu alti ochi, iar de atunci apreciez orice face mult mai mult, indiferent daca e bine sau nu, indiferent daca imi convine mie sau nu

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput