BV Mycya! Hai luana, Stefania, senty_mary! (174)
Raspunsuri - Pagina 16
aelita spune:
MYCYA am citit mesajul tau printre lacrimi.imi pare tare rau ca ai trecut prin asta,si mai ales ca nu ai fetita langa tine acum.
sper sa nu dureze mult si sa o tii in brate !
bine macar ca ai fost pe maini bune si ca ti-au mai facut o analiza in plus inainte de nastere,care de fel nu se face in alte spitale.asa la tine s-a evitat ceva grav.
cum a fost si la CARMEN,la fel cu ecografia si analizele.
bine ca sunteti pe maini bune,ca fac totul inainte de nastere sa fie totul ok.
la mine spre exemplu ultima ecografie s-a facut la 34 saptamani,si nu se mai face niciuna nici la nastere.analize de sange au fost ultimele tot la 34.la 37 exudatul si ascultatul inimii,fara eco ,si acum doar stau si astept sa nasc.asa pe "nevazute".dumnezeu cu mila,ca nu avem cfe sa facem.
| Citat: |
| tati e topiteu ii vb de ale meŽle si el imi spunea continuu ca are cea mai frumoasa fata si sotie ,si ca e tatic si mia repetat asta la nesfarsit pana l-am trimis la nani acasa |
Felicitari ,tati,si tie !

Acum trebuie sa incepi sa gandesti pozitiv,orice s-a intamplat incearca sa lasi in spate si sa gandesti numai la lucruri bune care vor veni,ca altfel te paste o depresie post partum de nu te vezi.si cand va veni Andra,are nevoie mare de tine!!! sanatoasa si pe picioare !
CRISTINA SERBAN bine ati venit acasa !!

CRISSY ma bucur ca aveti vesti mai bune !

hai si tu ,PAUL,te asteptam acasa !!!

CARMEN cu bere fara alcool ai incercat?am auzit ca functioneaza .
eu stiu ca nu se pune mai devreme de o ora jumate,ca nu se reface laptele asa repede.
dar asta cand e lapte,cand nu e deloc,nu stiu...
banuiesc ca " a se pune des" totusi nu poate sa insemne 20 de minute,ca asta e aproape continuu,si trebuie sa se formeze cumva si o pauza si un program,cam de o ora jumate,si atunci sanii simt ca vine ceasul si isi mai dau drumul.nu stiu...incearca si asa...
37+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
tanti spune:
Mycya felicitari refacere rapida, si fi optimista ca totul va fi bine
Oana sotul meu a depistat si el cu uscatorul de par si il linistetste
ooana spune:
Bravo Mycya
...asta trebuie sa zic prima data ca pana ajung eu la zi cu mesajele mai trece putin! 
| Citat: |
| citat din mesajul lui larissa_79 http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie# poze de afara....prima iesire... ![]() Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
vaiii ce ajutor aveti la impins caruciorul...asa da, chiar ca boieriti
imi place paturica cu gaurele...parca si Racusor are ceva asemanator...vreau si eu
Aelita asa cum am promis

http://picasaweb.google.com/iul.aug2010/Ooana#5500692594445228450
ma gandeam pe cand mai creste, mai facem una si le coasem...sa avem un patrat mare
Oana mamica lui Matei
08.07.2010Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Rodi, eu mereu ii dau numai cate un san la o masa... Ca asa am io credinta ca il goleste si papa si partea satioasa, am facut proba cantarului si isi ia suficient dintr-unul, ba mai si ramane... Ca daca strang, mai curge laptic garla... Si cumva is linistita ca al doilea san il are pe mai tarziu cu laptic...
E drept ca uneori doarme mai mult de 3 ore, si sanul al doilea se face tare ca piatra...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad 
aelita spune:
LARISSA ai doi copii frumosi frumosi foc !! i-am mai vazut si in pozele de zilele trecute,seamana mult intre ei !
OANA a iesit SUPERBA paturica !!! f frumoasa,mai bine ca a mea a iesit,lucrat ingrijit,super arata !
nu e nevoie sa mai faci una la fel sa o faci mai mare,cand va creste asta ii va servi la fel in carut ,pusa pe picioare,ca nu va mai sta invelit.eu le-am folosit deja la ai mei de 2 si 3 ani,merg super in carut !cat sa le stea pe picioare,si colturile alea fiind lungi,le vin pana la maini.le puneam seara cand ieseam la mare,si ei adormeau in carut.ca inca mai practicam:)
acum ii mai lucrez ceva Sofiei,si apoi sa vad ce ii mai fac lui bebe,ceva subtire din macrame ca e cald de altceva.
37+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
matusa77 spune:
[quote]citat din mesajul lui Mycya
am ajuns si eu in camera....mi-a instalat sotul laptopul si l-am trimis acasa sa doarma ca maine va trebui sa faca drumuri pana la fata sa ii duca laptic de la mine si sa vada si cum se simte.am pus asistenta sa sune sa intrebe dar au spus ca nu au vesti inca ,asteapta sa vada daca face pisu ceea ce pana la ora aia inca nu facuse
.am incredere in Dumnezeu ca va fi bine chiar daca pentru moment am crezut ca ma abandonat

nu va pot explica ce am simtit cand mi sa spus ca trebuie sa fac cezariana,inca plang pentru asta

eu care incurajam fetele pentru asta acum sunt f f f suparata,nu mai eram buna de nimic cand am aflat,ei incercau sa imi explice ca sa intram mai repede in operatie dar eu eram parca in transa
nici cu sotul nu vorbeam, nici cu anestezistul....eram intr-o lume a mea...dadeam numai din cap ca sa raspund la intrebari ...si lacrimile imi curgeau garlaa
nu intelegeam de ce mi sa intamplat mie chiar daca atatea femei fac cezariana eu nu voiam
incercau toti sa ma incurajeze,probabil ca asistentele nu intelegeau de ce eram asa de afectata 
a fost totul dureros pentru ca vestea a venit prea repede si nu am avt timp sa ma gandesc ,sa realizez....nimic
,m-am trezit parca pe masa de operatie cand mi-a bagat acul pentru anestezie in spate,m-a durut si am inceput sa plang si mai tare sa ma descarc...atunci a venit si o asistenta sa imi spuna ca dupa nastere va lua fata sa o duca la spitalul pentru copii ca sa i se faca controale
,nu am inteles de ce nu mi s-a spus de doctor de dinainte sa ma fi dus sa nasc aproape de acel spital ca sa fiu cu ea si mi se spusese doar ca va veni pediatru aici si o va consulta si in caz d eceva rau o va duce acolo
am plans in timpul operatiei, cand i-am auzit vocea am inceput si mai tare ,nu imi venea sa cred ca e minunea mea
plangeam in hohote si o cautam cu privirea,in cateva minute mi-a adus-o sotul plangand si cand mi-a atins obrazul s-a linistit deodata
lacrimile mele ii curgeau pe fata ei mica si se stramba dar eu eram in al 9-lea cer pentru ca o vazusem si totusi f trista ca aveam sa o vad numai putin ca o lua sa o duca la spital
nu stiam cum s afac timpul sa stea in loc sa o pivesc si sa o pup....apoi mi-au luat-o
au terminat nenorocita de operatie,vb cu mine eu cu ei nu...parca ei erau de vina de suferinta mea asa simteam, nu priveam pe nimeni cand vb cu mine....
dupa care am ajuns intr-o sala de nasteri unde mi-am gasit sotul cu minunea vietii mele in brate,abia o pregateau de plecare...am mai tinut-o timp de 5 minute in care am pupat-o continuu ,inca am senzatia pe buze
catifeaua pielii ei parca o simt si acum si manutele care ma strangeau asa tare de degete
.avea o suzeta in gurita pe care o tot tzoncanea de imi venea sa ii pap gurita
,am vrut sa io scot sa ii vad gurita dar nici o sansa
o tinea asa tare ca m-am lasat pagubasa
.apoi au plecat spre spital cu ea si eu am ramas aici cu o durere incredibila ca nu e langa mine si ca se va smti singurica si ea fara mami langa ea
plang intr-una,vreau sa o am langa mine sa imi aline orice durere
ma simt f rau psihic

va multumesc mult la toate pentru sustineri si va doresc celor care au mai ramas sa nasca,multa rabdare intelegere ,nasteri usoare .si in caz ca ajungeti la cezariana sa puteti trece peste mai usor ca mine.eu nici acum nu inteleg,nu accept si nu ma pot sa depasesc momentuul si nu inteleg de ce

Bianca
39fix
Andra Maria
[/q
BIANCA plag si eu alaturi de tine,
chiar nu ma pot opri, dar nu uita ca Dumnezeu e mare si sigur te iubeste si pe tine si pe bebelina ta, iar in curand o sa stati impreuna si nimic nu o sa va mai desparta.

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
aelita spune:
si eu tot de la un san dadeam sa suga,aveam mult lapte si se satura ,nu se golea.
apoi neaparat urma celalat san,de obicei il simteam care e ca era pietroi,dar la inceput ma gandeam ca daca nu simt si uit,o sa scriu cu pixul pe ei liniute ca la amr
,pai noaptea cine mai stia care san urmeaza??
37+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
aelita spune:
copiii s-au trezit azi direct la carutul lui bebe,sunt innebuniti dupa el ,se urca,se plimba...
37+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
larissa_79 spune:
oana, paturica eu am luat-o de la asda/george uk. Aveau si pe belu, crem, roz. De fapt luasem si una bleu dar i-am daruit-o nepotelului meu.
http://direct.asda.com/White-Cellular-Blanket/002040551,default,pd.html
Raportam una bucata barbatel...azi ne-a cazut buricutul. avem 10 zile...![]()
luana, nastere usoara si recuperare cat mai rapida. Doamne ajuta!
crissey, asa ma bucur pentru cea mica.....si te admir pe tine pentru calmul si puterea de care dai dovada! Doamne ajuta sa ajungeti cat mai repede acasa cu totii!
Pe 7 august se praznuieste Sfanta Teodora de la Sihla..o sarbatoriti si pe micuta Teodora nu?
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/