BV Mycya! Hai luana, Stefania, senty_mary! (174)
Raspunsuri - Pagina 15
stefania_97 spune:
Multumesc de incurajari fetelor, o sa am nevoie
. Contractii neregulate pana in 10 min astept sa se reguleze si sa fie la 5 minute inainte sa sun la spital ca daca sun acum ma trimite sa fac o baie calda si sa ma plimb 
Intre timp am dus-o pe mandra la gradinita, am pus o masina de rufe la spalat si am mancat 3 clatite. ![]()
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
40+
AMR ? pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
crissy77 spune:
Mycya!
Eu iau primul... maxi-taxi si vin la tine sa te 
Stii ce mi-au zis asistentele cand am mers pt prima data la Beatrice? Normal ca am inceput sa plang in hohote cand am vazut-o plina de tuburi si de ace si cat era de vanata... si asistentele au zis ca ma dau afara si ca nu ma mai primesc, nu o sa-mi mai vad copilul daca eu vin pe acolo sa bocesc. Copilul te simte! Tu trebuie sa fii vesela, optimista. Starile astea i le transmiti si ei! Stiu ca iti este foarte greu sa nu o stii langa tine. Eu timp de 4 zile nu am stiut nimic de ea (aveam febra sub 4 antibiotice, nu m-am riscat sa merg sa o vad, inf. sunt confidentiale si dr. nu zic nimic nimanui in afara de parinti, Stefan era la GH). Cu putin antrenament poti renunta la plans. Gandeste-te ca totul va fi bine si asa va fi cu ajutorul lui Dumnezeu. Eu sunt convinsa 100% ca starea mea de spirit a influentat evolutia spre bine a pisicutei mele. Lucru confirmat si de asistentele si dr. de la prematuri. Cred ca vorbesc in numele tuturor, ne gandim la voi si ne rugam la Dumnezeu sa fie bine.
racusor2010 spune:
Carmen, eu l-am tinut pe Andrei o data la san din ora in ora, pana nu mai era strop de lapte si a trebuit sa ii dau completare, dar mai mult nu a venit 

cumva s-a reglat asa putin, dar eu sunt fericita cu cat papa acum! doar ca ma doare sufletul uneori ca vad ca el ar vrea mai mult, ca ii e drag sa stea la tzitzi, ca ii face bine lapticul meu 

si uneori tipa ca nu mai e laptic si asa rau se enerveaza si eu nu stiu ce are si cand verific a papat tot si ar mai vrea 

dar totusi sunt recunoscatoare pentru fiecare ml de lapte de la mine, stiu ca fiecare conteaza!!
si te inteleg cu sotul care numara ml...dar ti-am mai spus sa nu fie un stres si o obsesie alaptatul, ca mai rau faci 
asa eram si eu acum cateva saptamani si la un moment dat la o masa nu mai era deloc laptic si am plans, Doamne cat am plans 

si apoi m-am hotarat sa ma calmez, sa ma bucur de copil, de mesele la san, si cand nu mai am, ii dau lapte praf si gata...si acum ti-am zis, s-a reglat oarecum, prea putin pentru nevoile lui, dar e ceva...si depind si eu de stimulente, nici nu stiu ce sa mai iau...combin ceai, cu more milk plus, cu nutrinatal, galactogil...orice, chiar daca din cauza asta nu slabesc 

dar macar puiul meu sa aibe sa pape ceva bun de la mami!!
sotul uneori cand vede cat ma chinui si ca nu dorm noptile zice ca daca baiatul meu nu ma va respecta va avea de a face cu el 

ca alta mamica ar fi renuntat demult si ca Andrei trebuie sa isi iubeasca si sa isi respecte mamica 

mami de brotacel Andrei Ioan
09.06.2010
larissa_79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 Carmen, eu l-am tinut pe Andrei o data la san din ora in ora, pana nu mai era strop de lapte si a trebuit sa ii dau completare, dar mai mult nu a venit ![]() ![]() cumva s-a reglat asa putin, dar eu sunt fericita cu cat papa acum! doar ca ma doare sufletul uneori ca vad ca el ar vrea mai mult, ca ii e drag sa stea la tzitzi, ca ii face bine lapticul meu ![]() ![]() ![]() si uneori tipa ca nu mai e laptic si asa rau se enerveaza si eu nu stiu ce are si cand verific a papat tot si ar mai vrea ![]() ![]() dar totusi sunt recunoscatoare pentru fiecare ml de lapte de la mine, stiu ca fiecare conteaza!! si te inteleg cu sotul care numara ml...dar ti-am mai spus sa nu fie un stres si o obsesie alaptatul, ca mai rau faci ![]() asa eram si eu acum cateva saptamani si la un moment dat la o masa nu mai era deloc laptic si am plans, Doamne cat am plans ![]() ![]() si apoi m-am hotarat sa ma calmez, sa ma bucur de copil, de mesele la san, si cand nu mai am, ii dau lapte praf si gata...si acum ti-am zis, s-a reglat oarecum, prea putin pentru nevoile lui, dar e ceva...si depind si eu de stimulente, nici nu stiu ce sa mai iau...combin ceai, cu more milk plus, cu nutrinatal, galactogil...orice, chiar daca din cauza asta nu slabesc ![]() ![]() dar macar puiul meu sa aibe sa pape ceva bun de la mami!! sotul uneori cand vede cat ma chinui si ca nu dorm noptile zice ca daca baiatul meu nu ma va respecta va avea de a face cu el ![]() ![]() ca alta mamica ar fi renuntat demult si ca Andrei trebuie sa isi iubeasca si sa isi respecte mamica ![]() ![]() mami de brotacel Andrei Ioan09.06.2010 |
mi-au dat lacrimile la mesajul tau!
cand devii parinte incepi sa iti apreciezi si mai multi parintii...nici nu vreau sa ma gandesc ce dureri a tras mama cu noi...pe atunci nu era epidurala etc....Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
danuta-bel spune:
Buna dimineata, la toata lumea!!!
Vin si eu la raport...de ieri am intrat in saptamana 39..se apropie incet, incet![]()
Felicitari tuturor proaspetelor mamici
, sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi
Si tuturor gravidutelor in asteptare, asa ca mine, o nastere usoara si rapida si copilasi sanatosi!!
39+ cu
Sara Elena
crissy77 spune:
Buei, pe mine emoticonul asta
ma enerveaza, ma agita, imi schimba dispozitia. Ar trebui sa-l scoata din lista![]()
P.S. Dupa un indelung proces de fabricare de 6 ore, productia mea de lapte de aseara a fost de... 5 ml. Pe care i-am papat inainte de a primi completarea. Stau la pompa cate 15 minute, strang de tzatze pana iese si ultima picatura
dar nu renunt!
beluistef spune:
Buna mamici si burtici
Am citit si eu asa pe diagonala...nu mai am timp de nimic, piticul ma termina, plange mult nu mai are stare, de odihnit nu prea ma mai odihnesc, ma suge si foarte des...cateodata si la 30 min, de am impresia ca nu mai am la urmatoarea masa ce sa ii dau..asa ii goleste...oare sa nu-l mai sature lapticul, de suge asa de des...oare sa fie nevoie de supliment cu LP ?????
Iar and suge la un moment dat zici ca isi face greata si vomita un pic de lapte, alteori doar ii vine asa un jet inapoi, dupa-aia vrea iar tzitzi...apoi zic a se calmeaza si incep crizele de enervat la san, impins, plans de numa...
FELICITARI BIANCA!!! BUN VENIT ANDRA!!!
Capul sus si o sa vezi ca o sa fie bine, atitudinea ta influenteaza si bebelina, asa ca pentru ea fii tare si o sa vezi ca o sa fie bine.Multu
-ici si de la noi.
Felicitari noilor mamici...refaceri rapide si mult laptic...
HAI STEFANIA!!!Curaj ca in curand o sa tii delfinasul in brate!!!!

Acum l-am pus in carucior si l-am dat la fete sa il plimbe prin camera...dar este tot agitat, se screme de numa, geme, scoate niste sunete
...Doamne sa treaca perioada asta ca si pentru ei este foarte rea, dar si pentru nooooi...
Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
beluistef spune:
Am vazut si eu pozele cu delfinasii 

...o sa pun si eu poze recente cu piticul...mie imi pare ca a crescut mult fata de cum l-am nascut...vom vedea asta sapt. viitoare la controlul de o luna...sunt curioasa cate kg are si daca s-a mai lungit.
Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
aschiutza spune:
Mycya,felicitari! Sa iti traiasca fetita,sa fie fericita si sanatoasa! Daca doctorii ti-au facut cezarianade urgenta stiu ei ce stiu!
Ca venii vorba de ficat: gravidutele care aveti mincarimi rele de piele,in special noaptea,faceti-va un control la valorile ficatului. Eu am patit la fel, si cica am niste acizi (biliari?) care se aduna sub piele si dau mincarimile astea nenorocite. Dar iau un medicament si totul e bine, imi sunt valorile controlate in fiecare saptamina.Acizii astia se pot aduna si in apa la bebe si nu e bine pt el,iar boala se numeste COLESTAZA de sarcina. Nu toate care aveti mincarimi aveti colestaza, dar e bine sa va asigurati ca nu aveti! 
rodyka spune:
buna dimineata din nou...
tocmai am papat putintel dintr-un san, celalalt a ramas in asteptare ca nu mai vroia nimik, deloc... am incercat si cu bibi dar isi strangea gurita-ciresica de nu era chip sa incapa tetina pe-acolo! si mi se parea ca a papat asa putin noaptea asta... am luat pompita ce o pusesem deja la pastrare si am scos dintr-un san... 140 ml!!! e drept ca se intarise si ma durea deja, cearsaful era ud dimineata sub mine...
, deci normal ca ea sa saturase de la un san. acum stau si ma gandesc...
, oare ce oi fi mancat eu ieri de am azi asa productie?! 
carmen, ce mai vroiam sa-ti spun ref la LP
. nu vreau sa te incurajez sa renunti, Doamne-fereste!!! dar Maria mea a crescut cu LP, nu e bolnavicioasa, e un copil normal, activa, desteapta... cum zice si crispro, daca e sa trecem doar pe LP nu e o tragedie, acuma ca o fi el cu atatea "minunatii daunatoare" in compozitie, cine stie?! eu habar nu am ce contine laptele matern... si daca as sti, tot ar trebui sa intreb vreun dr ce anume e bun si ce e rau in compozitie, dar cred eu ca in laptele matern e ok orice ar fi 
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)