BV Mycya! Hai luana, Stefania, senty_mary! (174)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Buna dimineata delfinariu... Mi-a fost tare dor de voi!!!
Multumesc mult pentru sustinere si multumesc in special lui baby78 ca a facut ca mesajele mele sa ajunga la voi...
Va salutam cumintele. De sambata dupamaiza suntem si noi acasa....

Ce la fix am intrat, sa o felicit pe draga de mycya...

FELICITARI MYCYA, SA-TI TRAIASCA PRINTESA ANDRA MARIA! SA FIRI SANATOASE!!!

FELICIT DE ASEMENEA PROASPETELE MAMICI, CARE AU NASCUT IN LIPSA NOASTRA! SA AVETI COPII CUMINTI SI SANATOSI SI SARBATORIM FIECARE ANIVERSARE CAT MAI MULT IMPREUNA...

Noi incercam sa ne facem o rutina zilnica. Fata papa bine la san, doar ca adoarme repede si trebuie sa o chinui, sa pape cat mai mult, ca altfel ma suge la fiecare ora... Deja ma dor sanii de nu mai pot, plang de durere la fiecare supt, dar sper sa treaca repede si sa intram in normal...

Fetele eu is ametita rau si nu ma pot dezmetici, am uitat tot ce am mai citit pe la voi. Nu stiu ce putem papa cat timp alaptam. Voi ce bunatati papati? Fructe doar putin, stiu parca de la racusor... si in rest papa normala, evitam ceapa, usturoi, fasole varza... nuu??

Va pup si de acu intru cat de des apuc...

Cris, Razvanel (23.11.2004) si Rianna 38+
Valeeeeuuu AMR 1+
Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

HAI LUANA!
HAI STEFANIA!
NASTERE USOARA SI BBI SANATOSI!

Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

cam pe la 12 si ceva sa nascut Andra Maria de 2985 gr,APGAR nu stiu inca,prin cezariana de urgenta din cauza ficatului meu care a avut complicatii si abia in seara asta au vazut si au zis ca nu putem astepta pana maine sa nasc natural,ca dupa contracti cam asa au spus ca maine trebuie sa nasc.Mi-am vazut minunea mea,e frumoasa de iti vine sa o mananci,dar din pacate au trebuit pt contoale sa o duca la spitalu pt copii.o sa va povestesc cand imi mai revin va multumesc pt tot

Bianca 39fix Andra Maria

BIANCA, FELICITARI MAMI! SA FITI SANATOASE! BUN VENIT PE LUME MICUTA ANDRA!

stai linistita, o sa fie totul ok...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

asa deci, nu dormeai...

acum, judecand la rece, stii ca s-a facut cum a fost mai bine ptr amandoua... ia zi, cu cine seamana Andra?! tati ce zice?

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

pai are nasul lui tati,gurita mea din cate zice sotul ca eu nu i-am vazut-o din cauza suzetei care o adora in momentul alabulanasele lu masa eu nu am vazut decat fetisoara si nu m-am uitat la detalii stiind ca o sa o tin putin in brate.oricum nu am cuvinte de ce simt acum si am simtit....e ceva ce nu poti descrie in cuvinte,nu exista termen de comparatie cu asemenea sentimente.tati e topiteu ii vb de ale meŽle si el imi spunea continuu ca are cea mai frumoasa fata si sotie ,si ca e tatic si mia repetat asta la nesfarsit pana l-am trimis la nani acasa

Mami de Andra Maria 02.08.2010

cu siguranta e o frumoasa, ca mamica... o sa vezi ca in curand ne pui poze cu voi de acasa, din camera ei...are tati de ce sa fie anadru...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

HAI STEFANIA!!!!!!!! NASTERE USOARA!!! HAI DELFINAS MIC!!!

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ce ma bucur de vestile bune despre Teodora!

BTZ, nu am mai apucat sa iti raspund de seminte. Si eu am poftit acum 2 zile la seminte, am tot cautat pe net daca e voie ori ba, nu am gasit, asa ca am mancat, dar nu exagerat... Cat timp mananci putin din orice, nu cred ca faci rau. Eu am mancat ieri vinete cu ceapa, dar doar o felie, porumb fiert - doar unul, pepene- doar o felie. Nu are nimic bebelu.

Citeam ca nu e voie piersici, ca fac rau. La fel o fi su cu nectarinele? Ca eu mananc 4-5 pe zi...

Mycya, scumpa! Ai si nascut! Nu fii necajita, durerile trec, bine ca sunteti bine! Iti doresc sa te refaci rapid, noi suntem cu gandul alaturi de voi! Ii urez bun venit iubitei tale Andra, sa ii dea DD o viata minunata, sa fie sanatoasa si sa isi bucure parintii! Multi, multi -ici de la noi!

Carmen, nu e o tragedie sa dai lapte praf copilului. E bine ca incerci sa ii dai de la san, iei stimulente, te mulgi, te chinui... Ce sa mai faci? Nu te ingrijora, ca si stresul tau reduce cantitatea de laptic. Daca ai cat de cat e bine, orice supt de la san e important. Eu multumesc lui DD pt fiecare papica la san pe care o are bebe, cand nu mai este... asta e...

Stefania! Hai ca urmezi! Nastere usoara si recuperare rapida!

Cristina, ma bucur ca sunteti acasa, si papa iubita la san! Da, asa e cu mancatul, cate un pic din toate, fara masole, varza, ceapa... Asteptam poze cu comoara ta!

Intrebare: am un album din asta de bebei, unde trec datele importante, si trebuie sa pun conturul palmei si al talpii copilului... Si nu stiu cum. Ar trebui sa ii pun manuta in ceva solutie, si apoi pe hartia din album, sa ii ramana forma... dar nu stiu in ce solutie sa ii bag manuta... Daca ati intalnit asa ceva sau stiti, sau aveti idei, pls help...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Bravo Mycya! Hai Luana! Hai Stefania!

fetele! Da, de ieri papam si tetinica. Incet-incet inlocuim gavajul cu tetina. Sper in max. 3 saptamani si ne dea drumul.

Si daca btz da vesti bune despre Beatrice, e randul meu sa intorc favoarea. S-ar putea azi sa il externeze si pe Paul, ea a ramas la spital pana la urmatoarea masa, asteapta rezultatul la CRP. Daca e 6, azi se vor petrece ca familion reunit

btz, eu mananc seminte la greu (si migdale crude - contin grasimi bune). Mai sanatos ar fi sa le mancam crude, dar alea tare greu se desfac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata!
Bine ai venit pe lume, Andra Maria!!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele!!
Bianca, nu mai fii suparata ca trec toate. Asa am fost si eu acum o sapt, dar in 2, 3 zile o sa si uiti de operatie, o sa vezi. Durerea ti se pare mai mare, pt ca esti suparata. Si sa-ti mai zic ceva, ce mi-au zis dr ...daca esti suparata, o sa afecteze cantitatea de lapte pe care tb sa i-o dai la bb. Tb sa te calmezi si sa te gandesti acum doar la fetita ta frumoasa.
Hai Stefania si Luana!!![majoreta

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Fetele daca as pune-o la fiecare 20 minute la san as avea nai mult lapte??, ma gandesc ca asta nu am incercat inca, doar ca la o ora nu avea strop de lapte!!

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

Buna dimineata si de la noi! In sfarsit un moment de liniste, nu stiu cat dureaza. Carmen mi mi s-a spus din maternitate ca pana la 14 zile bebelul trebuie alaptata cate 15 min de la fiecare san, ca sa stimulam lactatia. Dupa 14 zile se da numai dintr-un san la fiecare masa.
Mycya felicitari iubita, refacere usoara si sa va bucurati de minunea voastra. Capul sus, privirea inainte.... o sa vezi... o sa treci si peste asta.... te inteleg perfect prin ce treci, dar important este ca ai facut ce a fost mai bine pt bebelina si pt tine. Cu DD inainte.

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mycya felicitari pt Bianca

si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput