Dovlecei in sarbatoare*175*
Raspunsuri - Pagina 19
mamideandrei spune:
nici eu nu mai apuc sa ies dimineata! ca se trezeste la 8 - 8jum, pana bea laptele, pana beau eu cafeaua , se face 9 jum si deja e prea cald; noi iesim seara dupa 7 pana pe la 9 jum...cand intram in casa, facem baita, papam laptic si somn...asta in zilele bune, care sper eu ca au revenit
ANDREI
selen80 spune:
neatza
Daci, multa sanatate intregii familii
Monikus, si lui Rares insanatosire grabnica!
Elle, si la noi are succes pepenele galben...dar in loc de morcovi prefera cartoful dulce...ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun draga de Eva ce mai face? pozici cu ele cand mai vedem?
Mimika, asa sa fie, sa fie bogati, dar mai ales sanatosi cand ati reusit sa faceti atatea feluri de aperitive??? noi o sa facem ceva in familie, doar noi si nasii probabil, si tot ma gandesc cum o scot la capat...dar o bag pe mama in priza, o chem si pe soacra-mea si o iesi ceva
Irina, s-o tineti tot asa, cu nopti intregi dormite
Alex noi nu mai iesim ziua, ieri am iesit putin in curte pe la 7...nu era inca racoare, dar nici sufocant...i-am dat cerealele afara, am stat pana pe la vreo 9, cand ne-au gonit tantarii si oricum i se facuse somn...baitza ii facusem inainte...
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
mamideandrei spune:
si mai ales ca aici la noi la tara nici nu sunt mall-uri unde sa mergem si sa zicem ca e mai racoare; deci suntem consemnati toata ziua
ANDREI
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamideandrei Selen cum ii dai pepenele galben? ANDREI |
pasat cu furculita, cu branza proaspata...la inceput il faceam cu blenderul...
selen80 spune:
LA MULTE LUNITE ELISA ANDREEA, NICHOLAS TOM, NATALIA, ERIKA, ALEX si RAZVAN, AIDAN GABRIEL, JULIA!
Emy10 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Monikus multa sanatate puiutului!
Mimika frumoasa petrecerea! Asteptam poze! Au ales bine baietii
Elenuta ma bucur ca are succes papica! Parca a inceput si Eva mea sa pape mai mult pentru ca manca cel mult 100-120 ml, dar ma bucura ca mananca aproape orice ii dau, nu are preferinte. Pepene galben nu am incercat inca.
Alex eu o mai scot in curte dimineata de la 9 la 10 caci mai baga un somnic de 30 min. Seara mie mi se pare foarte cald.
La multe lunite sarbatoritilor de astazi!
x_ggg spune:
Noi iesim dimineata pe la 8 jumate-9 si pana la 10 jum-11 suntem inapoi...bine ca noi ne trezim la 7 cel tarziu
Seara iesim dupa ora 7 pana pe la 8 jum-9, mai mult daca ajunge si sotz de la munca. Acu la noi sunt inca 26-27 de grade, respirabil la umbra
Azi pe langa ca e cald, avem si muncitori in curte, isi face soacra-mea un foisor ce necesita turnare de sapa de ciment, deci zgomot, mizerie, toate sub geamurile noastre. Cred ca pana deseara o sa am un bebe urlacioso-maraicios la maxim.
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
mamideandrei spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui selen80
pasat cu furculita, cu branza proaspata...la inceput il faceam cu blenderul... |
merci ... eu am incercat pasat cu furculita dar lasa f multa zeama si nu ramane nimic din el; noi azi am mancat pepene rosu, asta il maruntesc asa un pic cu degetul si il inghite mai bine, la fel pasat mi se pare ca isi pierde toata zeama
azi vreau sa ii fac la pranz niste stiuca prinsa de tati intr-o partida de pescuit , dar nu stiu ce sa-i mai pun pe langa; pentru noi o fac cu sos de rosii, dar pt el? ma gandesc la niste brocoli! inca nu m-am hotarat
ANDREI
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui x_ggg Noi iesim dimineata pe la 8 jumate-9 si pana la 10 jum-11 suntem inapoi...bine ca noi ne trezim la 7 cel tarziu Seara iesim dupa ora 7 pana pe la 8 jum-9, mai mult daca ajunge si sotz de la munca. Acu la noi sunt inca 26-27 de grade, respirabil la umbra Azi pe langa ca e cald, avem si muncitori in curte, isi face soacra-mea un foisor ce necesita turnare de sapa de ciment, deci zgomot, mizerie, toate sub geamurile noastre. Cred ca pana deseara o sa am un bebe urlacioso-maraicios la maxim. -------------------------------------------- Rares-Costin : 4 oct 2009 |
dar cine o sa stea in foisor la aer, hm? cine o sa aiba o gradina super, hm? vreau si eu la curte sa pot sta seara pana tarziu la aer, sa ma dau in balansoar!!! la mama am conditiile astea, dar e o caldura in casa si ziua si noaptea de ma lipsesc, ca inca nu s-au invrednicit sa-si puna AC;
ANDREI