Dovlecei in sarbatoare*175*
Raspunsuri - Pagina 18
monikus spune:
Buna dimineata fetele,
La noi e din ce in ce mai rau. Febra a mai scazut un pic dar nu a vrut sa mai inghita lapte decat 100ml de aseara pana acum. Apa a baut cam 150ml noaptea trecuta. Cu kaki avem marea problema l-am schimbat de aseara pana acum de 3 ori si acum iar a facut doar ca a adormit asa si imi e mila de el sa il trezesc. A dormit foarte prost cu tipete si urlete. Sunt cam zombie asa azi dar asta e.
Elle, X-ggg o sa incerc si ce mi-ati zis voi maine daca nu cedeaza azi cu ce mi-a dat dr. Am luat deja hidrasec. Daca nu o sa-l vrea o la ii iau prolyte. Cu ercefuryl mai stau un pic pt ca scrie ca nu se da copiilor sub 6 ani. Daca nu trece, probabil ca voi incerca si cu asta. Va multumesc frumos.
Fug la el ca deja tipa din nou.
Va pup.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
x_ggg spune:
Lali, drum bun si distractie placuta.
Monikus daca nu vrea lapte da-i apa, ceai. Fara mancare mai rezista, dar fara lichide nu. La bebelusi deshidratarea se instaleaza foarte rapid.
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
alex25 spune:
Buna dimineata!!!!
Poftiti la multa . Am o nevoie de o tona la cat m-a chinuit mandra azi noapte.
Monikus eu am trecut de 3 ori prin asta si stiu cat e de greu, DAR nu mancarea este problema acum, ci hidratarea. Lasa laptele deoparta, da-i saruri cu lingurinta, cu seringa, cu ce vrea el, numai sa bea cate 5-10ml la 5 minute. Daca totusi vrei sa ii dai lapte trebuie sa fie musai fara lactoza daca are diaree pronuntata. Daca nu vrea ceai de menta si vrea apa sau orice alt tip de ceai da-i fara grija, important este sa se hidrateze, si asa va scadea si febra, mai ales pe caldura asta. Tinem pumnii si te pup.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Lali_mete spune:
O imbratisare racoroasa intai mamicilor incercate si dupa aia fug .
Daciana,hai ca va faceti voi bine pana la urma,doar sunteti puternici,nu ? Ma rog pentru mama ta sa nu fie ceva grav rezultatul de la analiza aia de azi. prietene ?
Monikus ,hai mami,curaj ca trece si asta!
Elenuta ma bucur ca mandrulitza papa mai bine .
Xggg ma bucur ca esti odihnita si nu ai nevoie de cafea .
Alex
alex25 spune:
Elle ma bucur ca ai descoperit o varianta castiatoare.
Lali drum bun.
Ioanna si Mamideandrei sar'mana pentru retete.
alex25 spune:
La multi ani Ralu
La multe lunitze fericite ELISA ANDREEA, NICHOLAS TOM, NATALIA, Erika, ALEX si RAZVAN, AIDAN GABRIEL, Julia
mamideandrei spune:
buna dimineata! sunt asa de odihnita, am dormit de la 22:30 la 6 dimineata, cand s-a trezit galusca, dar dupa 15 min a adormit la loc si s-a trezit la 8 ;
Alex, multam de cafea, buna rau, dar fara lapte? (mie mi s-a terminat laptele de cafea )
Ioanna , inca nu au spart, dupa cum spuneam sunt 2 , dar important e ca s-a odihnit azinoapte si noi la fel
Mimika, ma bucur ca am putut sa-ti fiu de folos cu ceva si ca petrecerea a fost reusita; pupam copilasii bogati si petrecere frumoasa la mare;
X_GGG si daca spui ca te simti odihnita, asta e cel mai important
Ellenuta, ma bucur ca ati gasit remediul pentru mese mai consistente; am o intrebare: cum ii dai tu pepenele galben? pasat la furculita sau cum? Andrei nici nu vrea sa vada pepenele galben, iar cel rosu, asa-si-asa
azi iar e cuptor afara, la ora asta deja e jale la noi; si uite asa mai slabesc si eu cateva kg
ANDREI
alex25 spune:
mamideandrei ce ma bucur ca te-ai odihnit, eu nu stiu ce sa ii mai fac sa doarma...sunt terminata...si acum, cand doarme ea eu nu pot dormi.
alex25 spune:
App de caldura de afara, voi cand mai iesiti cu bebeii afara??? Dimineata? Eu nu stiu cum sa fac, ca uite, a mea nu se trezeste la ora asta, si apoi e prea cald, iar seara mi se pare sufocant...cea idei?