Dovlecei in sarbatoare*175*
Raspunsuri - Pagina 17
mamideandrei spune:
il mai poti amesteca cu puire de cartofi cu brocoli, sau piure de cartof simplu;
ANDREI
monikus spune:
Buna fetelor,
Am fost la dr si cica are gastroenterocolita. In fine, suna foarte nasol. Acum seara a facut febra din nou 38,6. Dr mi-a zis sai ii dau panadol si nurofen pt ca e foarte cald afara si e greu sa isi regleze temp singurel. In rest, azi a facut kaki de 10 ori pana acum. Ii dau hidrasec si enterol. Sunt oribile dar asta e. Sper sa trecem cu bine. Am inceput sa si mancam prost. Acum a mancat chinuit 100ml.
Sper sa vin cu vesti bune de dimineata.
Va pup si somn usor.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
Ioanna81 spune:
daciana iti spun sincer ca imi pare tare, tare rau ca suntieti bolnaviori. sper sa nu fie grav
monikusmai bine erau dintisorii. offf, mama ei de gastroenterita. am auzit si eu la radio ca sunt multe cazuri in Bucuresti. e si normal la cat e de cald.
Irina voi sunteti mai bine? tot asa maraici si suparati?? n-a iesit dintisorul???
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monikus Buna fetelor, Am fost la dr si cica are gastroenterocolita. In fine, suna foarte nasol. Acum seara a facut febra din nou 38,6. Dr mi-a zis sai ii dau panadol si nurofen pt ca e foarte cald afara si e greu sa isi regleze temp singurel. In rest, azi a facut kaki de 10 ori pana acum. Ii dau hidrasec si enterol. Sunt oribile dar asta e. Sper sa trecem cu bine. Am inceput sa si mancam prost. Acum a mancat chinuit 100ml. Sper sa vin cu vesti bune de dimineata. Va pup si somn usor. Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE povestea nasterii micutului Rares Andrei |
iubita .. imi pare tare rau ca o trageti cu nemernicia asta de boala .. e greu, dar trebuie sa treaca. nu forta copilul cu mancarea .. da-i ceai de menta (ii poti pune un pic de glucoza sa fie mai acceptabil) sau ceai din frunze de afin, apa (da-i cu lingurita din 5 in 5 minute), saruri de rehidratare (sunt unele cu portocale, ok la gust). de asemenea, ptr kaki ii mai poti da jumatate de capsula de ercefuryl .. ii pasezi un pic de banana si il amesteci acolo.
cand incepe sa pape nitel, ii dai regimel .. la anna a mers ok marul copt cu banana, branzica si cereale de orez, morcov fiert cu cereale de orez ..
pup si sanatate micutului!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
Ellenuta spune:
buna fetele
ma simt de parca am descopperit america .. mare succes mare am la mandra cu mancarica daca pun in fructe mai mult pepene galben si in legume mai mult morcov .. papa ff bine de cand am facut aceasta descoperire ..
techila super super locul de joaca. sa=l stapaneasca sanatosi picii.
emy superba eva ta! am remarcat si piscina ... of ce mi-as dori si eu una pe canicula asta ...
iulia ma bucur ca te-ai impacat cu sotul, tin pumnii sa-i fi venit mintea la cap si sa fie totul bine.
alex eu nu am primit parola ...
pupii
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
carinablanca spune:
Buna seara,
sarbatoritilor de azi
Va multumesc foarte mult ca m-ati inteles cu supararea mea. Si acum m-a apucat lacrimatul cand am citit de filmul Eu si Marley. Si eu am incercat sa ma uit la el dar pur si simplu nu am reusit. Am vazut chiar la final ceea ce m-a suparat mai rau avand in vedere supararea mea. Ce sa facem? Asa e viata. SI parca in toti acesti ani nici nu m-am putut gandi ca e posibil sa moara . Parintii mei sunt atat de suparati ca nu mai stiu ce sa faca sa plece de acasa unde ii simt cel mai tare lipsa, iar la orele de plimbare pur si simplu sunt distrusi.
Multumim si de recomandarile cu privire la buricut si inceputul de rahitism.
Va pup pe toate cu mare drag. Ma bucur ca imi sunteti aproape.
Si vreau sa va urez la toti dovleceii bolnaviori multa sanatate!!!!!!!
Am vazut si multe pozici faine, dar nu am comentat la fata locului din lipsa de timp. Pupici
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
mimika spune:
Dragele mele, va pup si va iubesc mult! Va multumesc pentru urarile voastre si fie ca ele sa se implineasca. Luci, multumesc pentru cuvintele frumoase la adresa mamicii evanghelistilor. Sunt rupta de oboseala si dimineata plecam la mare. Aseara am venit in Bucuresti. In 2 cuvinte va spun ca asa petrecere frumoasa nu s-a mai facut in familia mea. Cred ca nici la nunta nu m-am distrat atat, desi a fost obositor. Au fost vreo 25 de persoane, am facut la un club, mancare, bautura de la noi, inclusiv servire si vase si tot. E un club de tineret, dar acum e inchis, este al prietenului fratelui meu. Aperitivele au fost BETON. Am facut vreo 3 retete de la mamideandrei, pe care o mult de tot plus alte cateva. Vreo 10-12 feluri de aperitiv cred ca au fost. Platourile aratau de mare arta (inclusiv papucei sculptati in castravete umplut cu salate de vinete si de cruditati (mar, morcov, telina))Friptura la gratar cu salata de varza si legume gratinate. Inghetata si tort sub forma de Mickey Mouse facut la Bucuresti (atat a fost cumparat, restul facut de mine si de mami)Dar evident ca mancarea a fost eclipsata de 2 baieti frumosi si cuminti care au cantat si au dansat si au vorbit cu toata lumea. Ne-am luat moturile si am ales asa: Matei - cheile de la AudiQ7, apoi bani apoi aur. luca - Carte, bani, cheile de la masina. Deci or sa fie bogati, in orice cazLa ora 22au plecat la culcarica si noi am stat pana pe la ora 1, de la 5 dupa-amiaza. Am primit cadouri frumoase si banuti, care au prins bine. Dupa ce am plecat noi a venit frate-mio cu gasca de prieteni, vreo 40si au ras tot ce mai era de rasAr fi multe de povestit, dar trebuie sa intru la dus ca adorm pe tastatura. Nu stiu cine mai este pe la mare, dar mi-am placea sa ma vad si eu cu dovlecei bronzati. Noi stam in Navodari, in capatul dinspre Mamaia, daca vreti sa ne vedem, numarul meu este in listuta. Stam pana miercurea sau joia viitoare. Va imbratisez!
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi
x_ggg spune:
Neata!
pentru voi, eu nu am nevoie
Monikus, apropo de ce spunea Ellenuta, si lui Rares i-am dat Ercefuryl, jumatate de capsula / 2 ori pe zi, Rares il lua dizolvat in putina apa, il bea singur. Cum? Il puneam in caditza cu apa, el are o placere sa bea cu paharul cu care il clatim apa cu sampon, asa ca reusea sa bea si medicamentul. Saruri de rehidratare bune la gust: Prolyte, au gust de lamaie/portocale. Biotics baby nu au nici un gust, ii dadeam 2 pliculete pe zi.
Raluk, multumesc pentru aprecieri, drumurile lungi sunt ingrozitoare, de cate ori povestesti tu despre drumurile la Cluj ma regasesc in totalitate. Sper, in timp, sa se mai obisnuiasca.
Ast noapte nu mai stiu de cate ori ne-am trezit, important e ca ma simt cat de cat odihnita. Inseamna ca au fost mai putin de 10 treziri
Meniul de azi: tocanitza/ghiveci de cartofi, ardei, ceapa, morcov cu pulpa de pui, fructe (piersici, mere, pere), cereale cu iaurt. Vedem cat imi iese din acest plan maiestuos. Lui Rares nu ii place ficatul de pui deloc, sub nicio forma.
O zi buna va doresc!
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
iulia0807 spune:
Buna dimineata!
Cum ati dormit? sper ca ok.Noi suntem bine,copilul inca doarme iar eu fac fiertura in casa!Va dati seama cum e daca ard trei focuri deodata.Dar mai bine acum decat la amiaza!
Noi va pupam si dorim sanatate puilor bolnaviori.
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
Lali_mete spune:
'neatza fetele,eu plec in juma' de ora catre mama-soacra,va pup pe toate. Cred ca stau o saptamana acolo,asa ca ne "citim "cand ma intorc,ca la soacra nexam net,doar tvr .