Dovlecei in sarbatoare*175*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

mi s-a sters ditai mesaju ca s-a inchis calc sa update nu stiu ce mama naibii
Neatza
V-am spus ca am cel mai cuminte,destept,frumos baiat? da caci a dormit de la 10 de aseara pana acu la 10 si a lasat-o pe masa sa se odihneasca care s-a culcat la 3
ALEX multumim de cafeluta,imi pare rau ca Zeina agitata si nu te-ai odihnit
LALI da sa te ca imi esti tare draga ca nu ti suparare,nici eu nu pot si uneori e si bine si rau dar noi sa fim sanatoase
DACIANA imi pare tare rau ca sunteti bolnaviori,sper sa scapi si tu
MONIKUS multa sanatate lui Rares,sper sa scapati de diaree.Sa sti ca si mie tot eurepcyl mi-a dat de la farmacie dar eu nu i-am dat niciodata caci ca si MONICA nu prea bag de seama cand are diaree ca el are tot 10 mii de kk
ELLE ma bucur ca ai gasit formula sa pape Anna
MAMIDEANDREI bine ca v-ati odihnit si Andreiut e mai linistit,hai ca ies si ei dintisori
EMY te si pe mandra ta care e superba
X_GGG bine ca esti odihnita,in fond asta conteaza ca sa mai putem duce o zi
MIMIKA felicitari pentru petrecere,wow Q7 asa da,sa aiba parte de tot ce e mai bun si multa sanatate,ma bucur ca v-ati distrat si sa fie la fel si la mare
SELENE ,ce face Ebru?
KIKI multumim de vestile despre Anco,sa-i transmiti ca suntem alaturi de ea toate
NELAAAA,NELAAA ce faci mami?ce mai papa Anuta?
Ma duc sa-i dau fructe mandrului ca deja s-a plictisit in premergator.Multumim de aprecieri la adresa lui
DIAMAR ma intrebai daca s-a mai intalnit cu tacsu,da din cand in cand,vine il vede cam 30 minute maxim imi lasa 1-2 mil si pleaca,ma mai suna sa vada ce face ,il mai arat oe net daca e plecat din tara,atat cat sa nu ne stereseze
Daca imi mai aduc aminte ceva mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

Buna si de la noi!Fetelor ce bebici papaciosi aveti voi!!!!!!!!Ca ai mei..parca ii pisc cu ceara cand e vb. de mancare.Stiti ce am patit ieri?Am fost cu theo sa platesc netul si cablul, stand la coada era 2 babete iar fata a inceput sa rada la ele, una din ele zice cat are ca este cam micuta.Ii zic eu babei cat are si incepe:aoleu ce mica este, nu ii dai sa manance, nu stii sa ai rabdare cu ea.Dar nu ma intreba imi reprosa. Am ignorat-o.Trec de ea cand aud in spatele meu:ca ,,se vede ca nu ii da sa manance copilului,,.Am crezut ca mor,numai puteam.M-am intors spre ea si ce a fost la gura mea nu vreti sa stiti.Toata seara am fost necajita.Scuze daca v-am plictisit cu postarea mea dar....

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna ziua, dragi mamici!
Va trimit un pic de racoare de la munte. E cald si la noi afara, dar in casa, la umbra e foarte bineeeee.

Monikus, sper sa treaca repede problema lui Rares. Si eu zic, la fel ca fetele, sa te concentrezi pe hidratare, ca recupereaza el papica.

X_ggg, si zici ca ei fost pe langa mine, da?

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doris_79

Buna si de la noi!Fetelor ce bebici papaciosi aveti voi!!!!!!!!Ca ai mei..parca ii pisc cu ceara cand e vb. de mancare.Stiti ce am patit ieri?Am fost cu theo sa platesc netul si cablul, stand la coada era 2 babete iar fata a inceput sa rada la ele, una din ele zice cat are ca este cam micuta.Ii zic eu babei cat are si incepe:aoleu ce mica este, nu ii dai sa manance, nu stii sa ai rabdare cu ea.Dar nu ma intreba imi reprosa. Am ignorat-o.Trec de ea cand aud in spatele meu:ca ,,se vede ca nu ii da sa manance copilului,,.Am crezut ca mor,numai puteam.M-am intors spre ea si ce a fost la gura mea nu vreti sa stiti.Toata seara am fost necajita.Scuze daca v-am plictisit cu postarea mea dar....

Poze Theo

Poze noi

N-are rost sa te enervezi desi stiu ca nu se poate dar sa vezi cand incearca alte mamici(o verisoara) sa spuna ca al ei face aia si aia si al meu nu,ca al ei zice mama,paseste,mananca,etc etc si daca spui si tu ca face ceva al tau zice"pai si al meu stie si face"....e intrecere frate ce mai

Mergi la inceput

Doris, nu te necaji, intotdeauna vor exista persoane care nu au ce face si se considera indreptatite sa dea sfaturi gratuite. CDar stii tu, cainii latra, caravana trece.

_

Mergi la inceput

Care imi spune si mie o reteta cu carne de vita sa-i fac mandrului,ca am terminat spanacul

Mergi la inceput

Haideti sa va povestesc si eu o faza draguta cu mosorelul meu. Era ieri cu taticul lui si cu mai multi copilasi si tot tragea la verisoara lui (o papusa de doi ani si jumatate, cu un par lung si frumoooooos ). Si dupa ce se chinuie el sa o traga putin de par, dar tata nu-l lasa, il ia de mana pe domnul suport (aka tata) si se duce intins la noptiera de unde scoate gentuta mea si din gentuta peria cu care se duce intins pana la vara-sa si incepe sa o pieptene. Va dati seama, ca nu a stat frumushica la scarmanat, dar fiul meu e coafez declarat.

Si pe mine m-a pieptanat zilele trecute dar am zis ca e maimutica. Acum, insa, a fost initiativa lui. A considerat ca prea e zburlita vara-sa si ar fi cazul sa o faca mai prezentabila.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

Care imi spune si mie o reteta cu carne de vita sa-i fac mandrului,ca am terminat spanacul

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Imi pare rau, Madalina, dar nu se pricepe fata. Poate iti spun fetele mai gospodine.
Eu sunt abonata la bureti, cartofi la rola si scrijele zilele astea.

Pupam motatul plimbaret.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Haideti sa va povestesc si eu o faza draguta cu mosorelul meu. Era ieri cu taticul lui si cu mai multi copilasi si tot tragea la verisoara lui (o papusa de doi ani si jumatate, cu un par lung si frumoooooos ). Si dupa ce se chinuie el sa o traga putin de par, dar tata nu-l lasa, il ia de mana pe domnul suport (aka tata) si se duce intins la noptiera de unde scoate gentuta mea si din gentuta peria cu care se duce intins pana la vara-sa si incepe sa o pieptene. Va dati seama, ca nu a stat frumushica la scarmanat, dar fiul meu e coafez declarat.

Si pe mine m-a pieptanat zilele trecute dar am zis ca e maimutica. Acum, insa, a fost initiativa lui. A considerat ca prea e zburlita vara-sa si ar fi cazul sa o faca mai prezentabila.

_

ce dragut! imi inchipui ce dulce a fost!

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

Mada, eu ieri i-am facut carnea de vita cu cartof, ardei gras, ceapa si o rosie.A iesit delicios.Am pus si patrunjel.
sarbatoritilor de azi.Sa cresteti mari puilor!.
Diamar, sotului si sorei.
Daci, multa sanatate.
Monikus, imi pare rau pt. nesuferita de enterocolita.Pupam pe rares sa se faca repede bine si pe mama lui.
Irina , ma bucur ca a-ti dormit bine.
Alex,

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput