Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 3
office spune:
Probabil s-a mai discutat despre kg dar imi reamintiti si mie daca vreti cu cate v-ati imbogatit voi?eu la 36 s am 14kg in plus...

Tina,
cu
(35+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
alexuza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Buburuza_10
Alexuza, azi am observat ca avem acelasi DPN!!! Tare sunt curioasa care dintre noi isi va tine prima papusha in brate! Oricum, nu mai devreme de 38 de sapt!!! ![]() 34+ ![]() |
CHIAR
Aaa apropo tu cand incepi o noua saptamana , in ce zi ?
Mie la inceput cand ma duceam la alt dr , imi spusese martea ,dupa eco , la dr care sunt acum , dupa cerculetul ala al lor ,mi-a spus ca lunea .Acum nu stiu cine are dreptate , si este doar o zi , dar o iau in calcul pe LUNI ca imi convine mai mult
SA LE TINEM IN BRATE AMANDOUA IN ACEEASI ZI

Burtica de
34 + EMMA ANTONIAMAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE
TOATA ZIUA
bebecris26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui office Probabil s-a mai discutat despre kg dar imi reamintiti si mie daca vreti cu cate v-ati imbogatit voi?eu la 36 s am 14kg in plus... ![]() ![]() ![]() Tina, cu (35+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png |
cristina si bebe in burtica
30+sapt
Buburuza_10 spune:
Liliana, ma bucur ca te simti mai bine. Bravo! F bine ca te duci si la dr. pt.confirmare!
Alexuza, "tariful" de cezariana este mai baban, nu?
In fine, poate sunt rautacioasa... Pana la urma, avem dreptul sa decidem cu privire la propriul corp, iar doctorul nu a facut decat sa iti prezinte variantele, adica sa iti creeze conditiile pentru ca tu sa iti exerciti acest drept...
34+ 
alexuza spune:
| citat din mesajul lui Buburuza_10 Liliana, ma bucur ca te simti mai bine. Bravo! F bine ca te duci si la dr. pt.confirmare! Alexuza, "tariful" de cezariana este mai baban, nu? 34+ ![]() |
SI EU TOT LA ASTA M-AM GANDIT
Burtica de
34 + EMMA ANTONIAMAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE
TOATA ZIUA
aniast72 spune:
'neatza si de la noi...(cu burta plina de bunatati)
Zilele trecute am zis ca fug sa citesc din urma si acolo am ramas...n-am mai apucat sa scriu un rand.
M-am apucat si eu de pregatiri, aranjamente pentru bebelus, am spalat o groaza de hainute de-ale lui Vladi pe care le pregatesc pentru bb din burtica. Asa-mi sunt de dragi, de unele chiar uitasem si acum mi l-am reamintit pe Vladi in ele... era tare mititel si a crescut parca prea repede.
Am cumparat niste dulapioare din Ikea, urmeaza sa mai luam un pat si lenjerii pentru Vladi, apoi sa ne organizam si sa le aranjam.
Vladi va avea in continuare camera lui dar cu alt mobilier iar bebelusul va dormi primele luni in dormitorul nostru. Nu-mi place aranjamentul asta pentru ca as fi vrut ca si el, la fel ca si Vladi sa doarma de la inceput in camera lui insa conditiile tehnice nu ne permit momentan.
Ca sanatate, ma simt relativ bine doar ca...putin cam grea (oare chiar sunt?
) Nu prea mai ies ziua din casa ca mi-e foarte cald, ies doar seara in parc cu Vladi. Vorbeati de vergeturi acum ceva vreme...mie nu mi-a aparut nici una si sper sa o tina tot asa, in conditiile in care de la inceputul sarcinii m-am dat de doua sau maxim 3 ori cu crema de la Dr. Fischer, in rest absolut nimic.
Nici la sarcina cu Vladi n-am avut stressuri de genul asta...
Buburuzico, felicitari pentru examen, sunt convinsa ca rezultatele sunt pe masura asteptarilor. 
alexutza, pai normal ca doctorul te indruma spre cezariana....scapa de un stress si nu-i incurci programul. Vii, te taie, scoate bb si a rezolvat problema. Asa, la naturala, exista riscul sa-l trezesti noaptea din somn....
La cat ai stat tu in pat de grija sa nu-l scapi pe bb, ar fi pacat sa nu nasti natural. 
chichiutza, primeste te rog cu intarziere urarile mele de "La multi ani!' Sa fii sanatoasa, voioasa, implinita si iubita de cei dragi. 

Sa stii ca nu e mare smecherie cu schimbatul capitolelor; daca vrei, iti explic.
sorana, am vazut ca te interesau niste locatii cu piscina la munte. Iti recomand cu mare caldura Cheile Gradistei. Cauta pe net si o sa vezi toate detaliile, e minunat.
office, acum m-am dus si m-am cantarit ca sa fiu "iegzacta". Azi inchei 35 sapt si am luat fix 13 Kg de la inceputul sarcinii. Eu zic ca +14 Kg in sapt 36 e mai mult decat rezonabil. La sarcina cu Vladi am luat 17 Kg si am fost multumita.
Liliana, special te-am lasat la urma ca sa detaliez cu CIC-ul.
Eu acum 3 ani l-am avut pe sotul meu in CIC pentru Vladi. Nu cred ca iti trebuie neaparat o baza pentru decizie, e dreptul oricarui parinte sa aleaga astfel. Stiu ca am terminat cu dosarul abia prin decembrie 2007 (eu nascand pe 3 sept 2007 iar banii au inceput sa vina de prin februarie 2008. La dosar mi-a trebuit un cont de CEC (varianta asta am ales-o din 3), o adeverinta de la locul meu de munca cum ca am beneficiat de cele 42 zile post natal si nu beneficiez de CIC de 2 ani, o cerere tip, o adeverinta de la Administratia financiara cu veniturile sotului meu pe ultimul an (parca), decizia de suspendare a lui din barou (el fiind avocat) si cam atat.
Eu am stat foarte relaxata, nu m-am stressat de faza aia cu incepututl CIC-ului exaxt din ziua nasterii copilului. Oricum mi s-a parut extrem de aberant sa i se ceara mamei sa-si reinceapa serviciul exact de ziua copilului....
Daca ai nevoie de detalii, am un numar de telefon al unei domnisoare extrem de amabila care lucreaza chiar la serviciul unde se depun dosarele. Poti sa o suni, sa te dai din Ploiesti si sa-i ceri ceva informatii. Eu zic ca ti le va da, fara sa fie nevoie sa te vada la fatza.
Profit ca baietii mei sunt plecati, ma duc sa ma spal pe cap (greaaa munca) si apoi sa ma odihnesc putin ca maine plecam pe munte (la Busteni) pentru o saptamana. 
Va pup si mai revin azi.
Andreea,
cu
(AMR 5-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
office spune:
Multumesc fetelor!
Tina,
cu
(35+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
mari_paun spune:
am fost aseara la spital...direct in gips am piciorul...dupa ce ca sunt greoaie asta imi mai lipsea...cizma pana la genuncgi...si doar pt un degetel
mi-e greu sa umblu dupa Ema si medicul a zis sa stau in pat, bine ca maine Ema incepe terapia si va sta cu fetele...
nu mi-a facut nici radiografie nici tratament pt ca am sarcina inaintata...
acum astept sa ma recuperez...sper in 2 saptaamni sa treaca.
am baston , sunt dotata...si inchisa la domiciliu
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
30+
PETRU si mami de Ema
Buburuza_10 spune:
| citat din mesajul lui mari_paun am fost aseara la spital...direct in gips am piciorul...dupa ce ca sunt greoaie asta imi mai lipsea...cizma pana la genuncgi...si doar pt un degetel mi-e greu sa umblu dupa Ema si medicul a zis sa stau in pat, bine ca maine Ema incepe terapia si va sta cu fetele... nu mi-a facut nici radiografie nici tratament pt ca am sarcina inaintata... acum astept sa ma recuperez...sper in 2 saptaamni sa treaca. am baston , sunt dotata...si inchisa la domiciliu ![]() BAZAR GENERAL PE DC ajutati la terapia pentru Ema pe DC ![]() ![]() ![]() Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG Mari 30+ PETRU si mami de Ema![]() |
2 saptamani cu piciorul in ghips pana la genunchi??? Offffffffffff!!! Ingrozitor!!! Imi pare tare rau, Mari!
Apropos de radiografie, mie mi-au facut si m-au asigurat ca nu va afecta pe bebe pentru ca sunt deja in trimestrul III de sarcina... si mi-au si acoperit burtica cu vreo 3 sorturi de protectie... Sper sa fie bine!!!
34+
crina-s spune:
| citat din mesajul lui office Probabil s-a mai discutat despre kg dar imi reamintiti si mie daca vreti cu cate v-ati imbogatit voi?eu la 36 s am 14kg in plus... ![]() ![]() ![]() Tina, cu (35+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png |
Tina eu m-am dus sa ma cantaresc dupa ce ai scris tu mesajul si am constatat ca am pus si depus 14,5kg si am doar 31s

Asa ca nu te mai plange ca oricum nu mai mult panal vezi pe bebita si n-o sa mai acumulezi cinestie cat.

31+
crina
cu