Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 2
crina-s spune:
Buna dimineata dragelor
Azinoapte am simtit si eu cum e sa ai arsuri. Doamne ce groaznic. Si n-am mancat nimic deosebit, doar ce mai mancasem si in zilele trecute. Acum va inteleg si mai bine prin ce treceti.
Aniast multumim pentru capitol. Sigur va fi plin de vesti bune. Tu cum te mai simti?
Duminica linistita dragelor!

31+
crina
cu
ana_25 spune:
BUBURUZA poti manca linistita! nu cred ca o sa patesti nimic de la putin peste!! Eu am mancat f mult peste,si congelat si proaspat (prins de sotul meu)! Am mai savurat si eu cate o conserva de ton si nu mi s-a intamplat nimic. Aaaa,ca sa nu mai zic cate alimente "interzise" si nerecomandate in sarcina am consumat
evident cu masura,dar am mancat! Pateu,maioneza cu ou crud,mici,cate o gura de bere cu alcool.....
LILIANA mi-ai facut o pofta(adica mi-ai dat o idee,cum zice Chichi
) de peste cu usturoi si mamaligutaa!!! Imi place ff mult pestele,as manca peste in fiecare zi!
O s-o sun pe nasa, ca alaltaieri o prins nasu un crap de 3,5kg,si poate o punem de un peste!!
La noi e racoare,innorat asa ca o sa ies la o plimbarica!!
burticile!
Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
Buburuza_10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexuza BUNA DIMINEATA BURTICI ![]() ANIAST multumim pentru noul capitol , sa fie numai cu vesti bune ![]() Burtica de 34 + EMMA ANTONIAMAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE TOATA ZIUA |
Alexuza, azi am observat ca avem acelasi DPN!!! Tare sunt curioasa care dintre noi isi va tine prima papusha in brate! Oricum, nu mai devreme de 38 de sapt!!!

34+
alexuza spune:
Am uitat sa va zic ceva care m-a lasat uimita . Vineri la dr pe langa consult , ma intreaba " dar tu cum vrei sa nasti , natural sau cezariana k eu iti fac cezariana daca vrei .
zic ca te-ai chinuit destul pana acum
" , i-am zis ca deja m-am obisnuit cu gandul ca o sa nasc natural . a ramas ca mai vb , dar nu ma asteptam . Stiu ca majoritatea fac cezariana in caz ca nu se poate natural
Burtica de
34 + EMMA ANTONIA
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE
TOATA ZIUA
ana_25 spune:
ALEXUZA daca tu vrei sa nasti natural,nasti natural! Ca tu decizi,nu doctorul! Eu zic ca e mai ok sa nasti natural decat sa faci cezariana,care e totusi o operatie! Te refaci mai repede dupa o nastere naturala! PAREREA MEA! 
Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
LilianaR spune:
Buburuzo, ma mai doare un picut, dar unde nu mai e mamelon dedesubt, deci sper ca e ok partea cea mai moale si ca numai tesutul muschiului a fost afectat. Luni merg la medic, oricum.
Dar e mult mai bine, nu ma mai doare cand merg, foarte putin cand ma intorc pe el in pat...
Alexuta, sunt multi medici care fac asa cum le e lor mai comod si nu cum ii e pacientului mai bine, din pacate.
Fetele, va intreb si eu ceva, de cand poate tatal intra in CIC? Daca e careva dintre voi care va proceda asa ma intereseaza, ca ma tot chinui sa aflu de la topicul specializat si nu pot sa inteleg de cand si mai ales in ce baza.
Deja acolo s-au saturat de mine sa imi tot repete acelasi lucru, am insistat prea mult.
Eu vreau sa stiu baza, in ce baza tata nu poate lua CIC din ziua nasterii micutului (daca asa o fi).
32+ 
chichiutza spune:
Buna dimineata burtilici!
Oramona, Ana 
Multumim tare pt micul dejun! La lenea pe care-o am e exact ce-mi trebuia!
Aseara am fost la berica cu prietenii, ca-n fiecare an, ai-am ajuns acasa pe la 1 noaptea!

Cristina
30+
chichiutza spune:
Aniast multumim tare de capitol! cred ca o sa fac cercetari sa vad ce filosofie e cu capitolul asta nou! Speram sa fie plin de vesti bune si fericite!
Cristina
30+
sorana_23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LilianaR Fetele, va intreb si eu ceva, de cand poate tatal intra in CIC? Daca e careva dintre voi care va proceda asa ma intereseaza, ca ma tot chinui sa aflu de la topicul specializat si nu pot sa inteleg de cand si mai ales in ce baza. Deja acolo s-au saturat de mine sa imi tot repete acelasi lucru, am insistat prea mult. Eu vreau sa stiu baza, in ce baza tata nu poate lua CIC din ziua nasterii micutului (daca asa o fi). 32+ ![]() |
Am gasit ceva informatii aici. Vezi ca trebuie sa scoti niste spatii.
http:// www.sarcina-nasterea.ro /legislatie/concediul-si-indemnizatia-pentru-cresterea-copilului.html
sorana
26+ cu 
office spune:
Buna fetelor!
Astazi declar oficial ca am intrat in ultima luna!
Liliana, voi stabili cu dr cum procedam doar ca vroiam mai multe informatii de la persoane cu situatii asemanatoare pana ajung la control...
Tina,
cu
(35+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png