Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (118)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Probabil s-a mai discutat despre kg dar imi reamintiti si mie daca vreti cu cate v-ati imbogatit voi?eu la 36 s am 14kg in plus...

Tina, cu(35+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

In primul rand, felicitari si o sarcina frumoasa si usoara pana la 40 de saptamani!!!

Cat despre kg... eu am luat fix 20 de kg, asa ca 14 mi se par parfum!!! Relaaaaaaaaaax!!!

34+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

CHIAR
Aaa apropo tu cand incepi o noua saptamana , in ce zi ?
Mie la inceput cand ma duceam la alt dr , imi spusese martea ,dupa eco , la dr care sunt acum , dupa cerculetul ala al lor ,mi-a spus ca lunea .Acum nu stiu cine are dreptate , si este doar o zi , dar o iau in calcul pe LUNI ca imi convine mai mult
SA LE TINEM IN BRATE AMANDOUA IN ACEEASI ZI

Burtica de 34 + EMMA ANTONIA
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE TOATA ZIUA

Eu schimb semnatura martea, conform calendarului!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

am fost aseara la spital...direct in gips am piciorul...dupa ce ca sunt greoaie asta imi mai lipsea...cizma pana la genuncgi...si doar pt un degetel
mi-e greu sa umblu dupa Ema si medicul a zis sa stau in pat, bine ca maine Ema incepe terapia si va sta cu fetele...
nu mi-a facut nici radiografie nici tratament pt ca am sarcina inaintata...
acum astept sa ma recuperez...sper in 2 saptaamni sa treaca.
am baston , sunt dotata...si inchisa la domiciliu

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG
Mari 30+PETRU si mami de Ema

Imi pare rau ca ti-au pus piciorul in ghips tocmai acum, dar ce poti face? Hai ca osa treci tu si peste asta.Ai grija de tine si incearca sa stai cat mai cumintica pentru a se reface repede piciorusul.

31+

crina cu

Mergi la inceput

Dragelor mi-a venit un dor de plimbat prin magazine de nu va pot spune. As pleca de dimineata pana seara...., DAR....mai trebuie sa am rabdare. Cred ca dupa ce nasc imi iau fata in brate in marsupiu (pe care nici nu l-am cumparat) si plec de nebuna prin magazine sa recuperez.

31+

crina cu

Mergi la inceput

Voi cu ce va laudati astazi? Sunteti plecate la plimbarica sau dormiti, va faceti somnicul de frumusete?

NA ca facuram si noi 1000 de mesaje!

31+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

'

sorana, am vazut ca te interesau niste locatii cu piscina la munte. Iti recomand cu mare caldura Cheile Gradistei. Cauta pe net si o sa vezi toate detaliile, e minunat.

Andreea, cu (AMR 5-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Multumesc frumos pt recomandare, stiu ca e f frumos la Cheile Gradistei (am fost acolo de cateva ori), era prima optiune de pe lista insa nu mai aveau locuri... ne-au propus sa mergem la noul lor complex de la Fundata...dar e la 5 km...si pentru a merge la piscina trebuia sa luam masina...si am renuntat.

sorana 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Sunt f incantata, am cumparat paturica cu gaurele de la Mothercare. Daca gaseam bej eram si mai fericita, asa m-am ales cu una alba. Deja am alergie la bleu...

Si pt ca nu mai incapeam in nimic m-am lipit si de trei rochite in care sa-mi bag burtoiul. Am impresia ca toate cele 7 kg s-au pus doar pe burta.

sorana 27+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23

Sunt f incantata, am cumparat paturica cu gaurele de la Mothercare. Daca gaseam bej eram si mai fericita, asa m-am ales cu una alba. Deja am alergie la bleu...

Si pt ca nu mai incapeam in nimic m-am lipit si de trei rochite in care sa-mi bag burtoiul. Am impresia ca toate cele 7 kg s-au pus doar pe burta.

sorana 27+ cu

Doar 7???? Felicitaaaaaaaaaaaaari!!! Esti f tare!!! Toata admiratia!!!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Aniast multumesc tare de urari! Ar fi frumos sa stiu si eu cum se face un nou capitol! ce frumos ca te plimbi si pe la munte!!

Cristina 30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Voi cu ce va laudati astazi? Sunteti plecate la plimbarica sau dormiti, va faceti somnicul de frumusete?

NA ca facuram si noi 1000 de mesaje!

31+

crina cu

Uite eu ma bag in patuc acum sa trag un pui de somn.

34+

Mergi la inceput