Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 4
Buburuza_10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui office Probabil s-a mai discutat despre kg dar imi reamintiti si mie daca vreti cu cate v-ati imbogatit voi?eu la 36 s am 14kg in plus... ![]() ![]() ![]() Tina, cu (35+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png |
In primul rand, felicitari si o sarcina frumoasa si usoara pana la 40 de saptamani!!!
Cat despre kg... eu am luat fix 20 de kg, asa ca 14 mi se par parfum!!! Relaaaaaaaaaax!!!
34+
Buburuza_10 spune:
| citat din mesajul lui alexuza CHIAR Aaa apropo tu cand incepi o noua saptamana , in ce zi ? Mie la inceput cand ma duceam la alt dr , imi spusese martea ,dupa eco , la dr care sunt acum , dupa cerculetul ala al lor ,mi-a spus ca lunea .Acum nu stiu cine are dreptate , si este doar o zi , dar o iau in calcul pe LUNI ca imi convine mai mult SA LE TINEM IN BRATE AMANDOUA IN ACEEASI ZI ![]() ![]() Burtica de 34 + EMMA ANTONIAMAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE TOATA ZIUA |
Eu schimb semnatura martea, conform calendarului!
34+
crina-s spune:
| citat din mesajul lui mari_paun am fost aseara la spital...direct in gips am piciorul...dupa ce ca sunt greoaie asta imi mai lipsea...cizma pana la genuncgi...si doar pt un degetel mi-e greu sa umblu dupa Ema si medicul a zis sa stau in pat, bine ca maine Ema incepe terapia si va sta cu fetele... nu mi-a facut nici radiografie nici tratament pt ca am sarcina inaintata... acum astept sa ma recuperez...sper in 2 saptaamni sa treaca. am baston , sunt dotata...si inchisa la domiciliu ![]() BAZAR GENERAL PE DC ajutati la terapia pentru Ema pe DC ![]() ![]() ![]() Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG Mari 30+ PETRU si mami de Ema![]() |
Imi pare rau ca ti-au pus piciorul in ghips tocmai acum, dar ce poti face? Hai ca osa treci tu si peste asta.Ai grija de tine si incearca sa stai cat mai cumintica pentru a se reface repede piciorusul.

31+
crina
cu
crina-s spune:
Dragelor mi-a venit un dor de plimbat prin magazine de nu va pot spune. As pleca de dimineata pana seara....![]()
![]()
, DAR....mai trebuie sa am rabdare. Cred ca dupa ce nasc imi iau fata in brate in marsupiu (pe care nici nu l-am cumparat) si plec de nebuna prin magazine sa recuperez.

31+
crina
cu
crina-s spune:
Voi cu ce va laudati astazi? Sunteti plecate la plimbarica sau dormiti, va faceti somnicul de frumusete?
NA ca facuram si noi 1000 de mesaje!

31+
crina
cu
sorana_23 spune:
| citat din mesajul lui aniast72 ' sorana, am vazut ca te interesau niste locatii cu piscina la munte. Iti recomand cu mare caldura Cheile Gradistei. Cauta pe net si o sa vezi toate detaliile, e minunat. Andreea, cu (AMR 5-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Multumesc frumos pt recomandare, stiu ca e f frumos la Cheile Gradistei (am fost acolo de cateva ori), era prima optiune de pe lista insa nu mai aveau locuri... ne-au propus sa mergem la noul lor complex de la Fundata...dar e la 5 km...si pentru a merge la piscina trebuia sa luam masina...si am renuntat.
sorana
26+ cu 
sorana_23 spune:
Sunt f incantata, am cumparat paturica cu gaurele de la Mothercare. Daca gaseam bej eram si mai fericita, asa m-am ales cu una alba. Deja am alergie la bleu...
Si pt ca nu mai incapeam in nimic m-am lipit si de trei rochite in care sa-mi bag burtoiul. Am impresia ca toate cele 7 kg s-au pus doar pe burta.
sorana
27+ cu 
Buburuza_10 spune:
| citat din mesajul lui sorana_23 Sunt f incantata, am cumparat paturica cu gaurele de la Mothercare. Daca gaseam bej eram si mai fericita, asa m-am ales cu una alba. Deja am alergie la bleu... Si pt ca nu mai incapeam in nimic m-am lipit si de trei rochite in care sa-mi bag burtoiul. Am impresia ca toate cele 7 kg s-au pus doar pe burta. sorana 27+ cu ![]() |
Doar 7???? Felicitaaaaaaaaaaaaari!!! Esti f tare!!! Toata admiratia!!!
34+
chichiutza spune:
Aniast multumesc tare de urari!
Ar fi frumos sa stiu si eu cum se face un nou capitol! ce frumos ca te plimbi si pe la munte!!

Cristina
30+
Buburuza_10 spune:
| citat din mesajul lui crina-s Voi cu ce va laudati astazi? Sunteti plecate la plimbarica sau dormiti, va faceti somnicul de frumusete? NA ca facuram si noi 1000 de mesaje! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 31+ crina cu |
Uite eu ma bag in patuc acum sa trag un pui de somn.

34+

Iulia Maria (24.02.2008)