Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 18
Klarisse spune:
Alexuza eu m-am vospit din primul trimestru cu vopsea profesionala fara amoniac si asa procedez de atunci.
Medicul mi-a zis ca e ok, mai ales daca nu are amoniac.
Klarisse
graviduta 30+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
tanamera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexuza Fetelor voi v-ati vopsit in sarcina ? Eu mi-am luat si vopsea , pentru ca am aproape jumatate de par alb si vreau sa ma vada fetita mea frumusik , dar nu stiu ce sa fac .Burtica de 34 + EMMA ANTONIAMAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE TOATA ZIUA |
Eu mi-am vopsit parul de vreo 3 ori pana acum,si o sa il mai vopsesc pana cand nasc.De fiecare data am stat cu masca pe nas si gura sa nu inhalez mirosul vopselei.
28+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
crina-s spune:
| citat din mesajul lui kiti2205 Crinuta, cum te mai simti? Totul ok? ![]() Kiti, 30+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Kiti ziua sunt binisor, dar seara e mai rau pentru ca se intensifica contractiile, arsurile, insomnia...Las ca trece, ca nu mai e mult.
Ne-am hotarat si noi la numele fetitei noastre: dupa indelungi polemici o va chema: VERONICA ELENA.

31+
crina
cu
bebecris26 spune:
fetelor voi o sa spalati hanutele bebeilor la masina sau de mana? Eu parca nu as vrea sa le spal, cel putin primele luni, la masina.
cristina si bebe in burtica
30+sapt
Klarisse spune:
Crina, foarte frumoase prenumele alese de voi
.
Klarisse
graviduta 30+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
alexuza spune:
| citat din mesajul lui donna79 Fetele, ma vait si eu la voi ca nu am unde in alta parte. V-am zis ca abia am trecut peste week-end-ul asta petrecut cu parinti&socri. Au fost mai multe discutii si conflicte stupide dar unul dintre ele vad ca ia amploare. Mama s-a suparat pe sotul meu pt o chestie, nu i-a zis-o lui dar mi-o reproseaza mie si discutia devine urata. Deja nu mai pot vb cu ea, stiu ca daca ii spun lui nu ma va intelege nici el si nu o sa cedeze. Nu stiu cum am ajuns in situatia asta. Discutii au mai fost si in trecut, dar am sperat ca acum bebe ii va uni pe toti. Nu stiu ce sa fac, as pleca undeva si nu am unde, sa ni mai vad pe nici unul. Nu am frati sau surori care sa ma sustina si nici prietene cu care sa vorbesc numai am. Donna 30+ cu ![]() |
Si eu te inteleg , mama cu al meu sot se inteleg bine in general ,dar sunt si momente in care se "impung" si imi vine sa ii bat pe amandoi , mai sunt si orgoliosi . La inceput ma enervez , nu pot sa tin nici cu unu nici cu altu dar in cateva zile reusesc sa ii impaac , iar ultima oara s-au impacat singuri pt ca eu nu m-am mai bagat pt ca mi-am propus sa nu ma mai enervez .
Eu iti recomand sa nu te mai stresezi k il stresezi si pe bebe , k ei se vor impaca pana la urma

Burtica de
34 + EMMA ANTONIAMAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE
TOATA ZIUA
ana_25 spune:
TANAMERA,daaaa,de azi sunt oficial in concediu,fara griji si fara stres!!
.De sapt viitoare isi ia si sotul concediu si incepem sa colindam lacuri,balti,stranduri, neamuri.....si fara grija ca vin acasa si ma asteapta stresu'!!![]()
Pofta buna daca papi si tu porumb!!
CHICHI eu hainutele primite le-am spalat cu detergentul cu care le spal si pe ale noastre(Persil),doar ca nu am pus balsam si le-am clatit de duoa ori. Le mai calc pe dos,si eu zic ca e suficient!! Nici sa-i facem prea sensibili,ca dupa aia nu le mai prieste nimic!!
KITI eu cand vreau sa raspund la mai multe fete si nu tin minte ce si cui tre' sa-i zic,deschid doua pagini! pe una citesc din urma si pe una scriu mesajul!
ca alt fel nu-mi functioneaza neuronul!![]()
Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
crina-s spune:
| citat din mesajul lui alexuza ALYNTA bine ai revenit , sper ca te-ai relaxat si te-ai intors cu forte proaspete ,pregatita pentru venirea lu' bebe 3 KLARISSE te asteptam cu vesti bune ![]() CRINUTA tu cum te mai simti ? eu ma mir ca de o saptamana nu am mai avut dureri de burtica aproape deloc ,deci cred ca am luat toata saptamana trecuta doar 2 comprimate de no-spa ,iar eu luam cam 3 pe zi . SPER SA TE SIMTI SI TU LA FEL DE BINE CA MINE ![]() Burtica de 34 + EMMA ANTONIAMAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE TOATA ZIUA |
Din pacate eu am ramas la 3,4 pe zi ca nu ma lasa deloc, iar seara e chiar nasol. Se face ghem burtica si sta asa mult timp.Dar dimineata e mai bine.
MA bucur tare mult ca te simti mai bine. Tot cumintica sa stai DA?

31+
crina
cu
kiti2205 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui crina-s
Kiti ziua sunt binisor, dar seara e mai rau pentru ca se intensifica contractiile, arsurile, insomnia...Las ca trece, ca nu mai e mult. Ne-am hotarat si noi la numele fetitei noastre: dupa indelungi polemici o va chema: VERONICA ELENA. ![]() ![]() ![]() 31+ crina cu |
Am trecut numele in listuta
. Noi suntem inca in negocieri - au ramas in cursa Arina, Mara, Flavia si Miruna. Plus un nume de sfant.Kiti,
30+ si mami de Vlad 15.05.2006
fulguta28 spune:
Neata fetele!
Chiar daca este ora 1 pm, noi abia ne-am trezit. Azi- noapte m-amfofilat prin casa din cauza caldurii si a oboselii acumulate in ultima saptamana. Inca un pic si casa o sa fie gata.
Ma duc la medicul de familie sa-mi iau un CM de 5 zile pt ca nu vreau sa ma intorc la munca. Sper sa nu imi faca surprize si sa fie in concediu de odihna.
Am retinut ca trebuie sa trimit carticica de arta foto urmatoarelor burtici: Chichi, sorana, mari78, liliana. Lasati-ma va rog cateva zile sa forez pana la locul unde se afla CD si va trimit pe mail.
Tanamera, te invidiez ca ai fo la Biertan.
Pup!
uta28 este
29+
cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro

, dar nu stiu ce sa fac
.