Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 19
ana_25 spune:
CRINUTA f frumos numele ales!!! Sa fie sanatoasa!!
ALEXUZA eu stiu ca nu e bai sa te vopsesti,doar ca incaperea trebuie sa fie bine aerisita ,sa nu stai prea mult in mirosul ala de amoniac!
Si eu ma vopsesc zilele astea ca acusi tre' sa mergem la o nunta!
Ma vopsesc iar bruneta!![]()
Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
chichiutza spune:
Kiti felicutari pentru semnaturikaaaaaaaaaaaaaa! Si la mai mare! Lasa bebelina in pace ca e foarte bine, o sa vezi! Dar daca mai dantuiesti muuuult!![]()

Cristina
30+
crina-s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris26 fetelor voi o sa spalati hanutele bebeilor la masina sau de mana? Eu parca nu as vrea sa le spal, cel putin primele luni, la masina. cristina si bebe in burtica 30+sapt |
Eu am pus in masina de spalat in loc de detergent otet si i-am dat un ciclu de spalare fara rufe, fara nimic. Am facut asta de doua ori si apoi am spalat hainutele fetitei. O sa inebunesti sa tot speli la mana de fiecare data.Faci cum crezi.
Tanamera felicitari pentru semnatura!
Klarisse bafta la eco. Te asteptam cu vesti bune.Multumim pentru aprecieri.

31+
crina
cu
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui fulguta28 Neata fetele! Chiar daca este ora 1 pm, noi abia ne-am trezit. Azi- noapte m-amfofilat prin casa din cauza caldurii si a oboselii acumulate in ultima saptamana. Inca un pic si casa o sa fie gata. Ma duc la medicul de familie sa-mi iau un CM de 5 zile pt ca nu vreau sa ma intorc la munca. Sper sa nu imi faca surprize si sa fie in concediu de odihna. Am retinut ca trebuie sa trimit carticica de arta foto urmatoarelor burtici: Chichi, sorana, mari78, liliana. Lasati-ma va rog cateva zile sa forez pana la locul unde se afla CD si va trimit pe mail. Tanamera, te invidiez ca ai fo la Biertan. Pup! uta28 este 29+ cu Mara Elena------------------------------------------------ http://micaevents.ro |
Vreau si eu carticica!

Alina-Mirela
35+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui ana_25 KITI eu cand vreau sa raspund la mai multe fete si nu tin minte ce si cui tre' sa-i zic,deschid doua pagini! pe una citesc din urma si pe una scriu mesajul! ca alt fel nu-mi functioneaza neuronul!Ana 30+ Maia Elena lu' mama |

Macar neronul tau s-a gandit la asta. Al meu face liste scrise
Kiti,
30+ si mami de Vlad 15.05.2006
crina-s spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui kiti2205
Am trecut numele in listuta . Noi suntem inca in negocieri - au ramas in cursa Arina, Mara, Flavia si Miruna. Plus un nume de sfant.Kiti, 30+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Multumesc.
Pai sunt frumoase toate. Mie imi place si Maria, Ioana, dar din motive subiective nu le-am putut alege.

31+
crina
cu
crina-s spune:
| citat din mesajul lui ana_25 CRINUTA f frumos numele ales!!! Sa fie sanatoasa!! ![]() ALEXUZA eu stiu ca nu e bai sa te vopsesti,doar ca incaperea trebuie sa fie bine aerisita ,sa nu stai prea mult in mirosul ala de amoniac! Si eu ma vopsesc zilele astea ca acusi tre' sa mergem la o nunta! Ma vopsesc iar bruneta! Ana 30+ Maia Elena lu' mama |

31+
crina
cu
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kiti2205
![]() ![]() ![]() ![]() Macar neronul tau s-a gandit la asta. Al meu face liste scrise Kiti, 30+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Pai cum crezi ca mergea treaba si la noi pana sa se destepte neuronu'???

Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Kiti felicutari pentru semnaturikaaaaaaaaaaaaaa! Si la mai mare! Lasa bebelina in pace ca e foarte bine, o sa vezi! Dar daca mai dantuiesti muuuult! ![]() Cristina 30+ |
o las, o las, pana la 38 de saptamani cel putin nu vreau sa o vad decat la eco
Gata, m-am lasat si de petreceri. Asta a fost ultima pana cand o sa nasc. Cumnata-mea ma imbia cu bilete la concert U2 in Istanbul, pe 5 sau 6 septembrie, dar am zis pas, ca nu vreau sa nasc la turci
.Kiti,
30+ si mami de Vlad 15.05.2006

uta28 este