Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (118)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Buna burtici!

Mari multa sanatate,ai grija de piciorus.

Alexuza imi place tunsoarea,te pregatesti incet de marea intalnire.

Ana incepe concediul pentru tine.

Kiti felicitari pentru schimbarea prefixului.

Nike ne rugam pentru tine,multa sanatate.

Chichiutza frumoase cadouri ai primit.

Alynta sa va fie de bine concediul,sunt frumoase pozele.

Ionela bine ai revenit .

Buburuza cand primesti nota?Sunt convinsa ca va fi una buna.

Office am visat azi noapte ca ai nascut.

Sabina sa treaca durerea de cap.

Puiutza spor la cumparaturi.

Atat m-a tinut neuronul gravid,insa toate fetele!

28+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Cica atat m-a tinut neuronul. Pai te tine, soro!! Eu trebuia sa iau notite ca sa tin minte
Multam de felicitari si tie si Anei

Kiti, 30+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

ALYNTA bine ai revenit , sper ca te-ai relaxat si te-ai intors cu forte proaspete ,pregatita pentru venirea lu' bebe 3
KLARISSE te asteptam cu vesti bune
CRINUTA tu cum te mai simti ? eu ma mir ca de o saptamana nu am mai avut dureri de burtica aproape deloc ,deci cred ca am luat toata saptamana trecuta doar 2 comprimate de no-spa ,iar eu luam cam 3 pe zi . SPER SA TE SIMTI SI TU LA FEL DE BINE CA MINE

Burtica de 34 + EMMA ANTONIA
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE TOATA ZIUA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Chichi de la prietenele mele stiu ca peste suzete se toarna apa fierbinte, asa le dezinfecteaza ele. Iar la detergenti fie folosesti special pentru bebe sau varianta lichida ca sa nu ramana depuneri.

Klarisse graviduta 30+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Eu am fost harnicuta! Am gatit si am spalat rufe! Am mai scos si din bagaje!
Oramona, Mari multumesc!
Ana si burtica mea e tuguiata! Asa e, si tu ai burtica maricica!
Lora spor la treaba!
Si eu stiu o fetita foarte grasunica! Parintilor nu le pasa! E traumatizant pentru un copil si nesanatos! Eu cred ca daca as avea un copil predispus la obezitate mi-as lua niste masuri de precautie: paste fainoase mai putine, evitat alimente care ingrasa seara! Am fost tare fericita cand am vazut ca baietii nu au structura de copii rotofei! Erau ei cu bolfute si chiscute, dar cum au scapat la picioare s-au dus si kg!

Alina-Mirela 35+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Andreea - stai cumintica la pat. Tu ai uitat sa iti actualizezi semnatura, nu? Ca ar tb sa ai cu vreo 2-3 saptamani mai mult ca mine, nu?

Asa-i. Am schimbat acum

31+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Ieri am schimbat si noi semnatura,am trecut la 28+,si la fel am 5 kg in plus.Maine merg la laborator sa imi recolteze sange pentru analize,iar saptamana viitoare la echo.

Sambata am fost la Biertan,Sibiu la festivalul de produse traditionale Transilvania Fest,a fost frumos si am mancat niste prajituri de casa bestiale.

Am adaugat si 2 poze cu burtica de 28 saptamani.

Ana azi trebuie sa fierb si eu porumb.

Iar acum ma apuc sa despachetez coletul cu produsele comandate saptamana trecuta.

28+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Acum incerc si eu sa vad poze ca au pus o gramada de burtici poze noi. De abia astept, sper sa se incarce

31+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Pai asta zic si eu, stiu c-a fost o discutie mai demult in care cineva zicea ca daca ajungem pe ultima suta si ne grabim va trebui sa le luam mai scumpe din farmacii, de unde concluzia mea ca se pot lua mai ieftin din alta directie!

Si alta treaba, cum se dezinfecteaza suzetele? Si ce detergent folositi pt hainite? Eu as vrea sa ma apuc de spalat ce-am primit si nush cu ce!

Cristina 30+

Pai suzi le dezinfectezi prin fierbere. Eu cumparasem o cutie de aia mare, de pus tortul in ea, rotunda, cu capac si tot ce fierbeam depozitam acolo apoi. Hainutele poti sa le speli cu detergent de bebei, sau cu detergent normal - ariel, de exemplu, fara balsam, apoi le mai pui la un ciclu de clatire.
Cat despre ce mai tb sa cumperi - de exeplu - biberoanele sunt clar mai ieftine in hipermaeketuri sau la babay expo decat in farmacii. La fel pampers, termometre si altele de genul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Chichi, de unde ai comandat lampa de veghe? Am vazut si eu pe ceva site-uri, dar cam la 170 Ron si mi s-a parut prea mult

Nike, DD va avea grija de tine si de bebe

Ana, unde pleaca buni?

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 29+

Minunea noastra

Eu am cumparat de aici: http:// www.crazytoys.ro/jucarii/Jucarii-pentru-patut-26/Tomy-94/811/Steluta-vise-placute.html pt ca numai aici o aveau pe stoc pe cea galbena, dar daca vrei roz gasesti pe multe site-uri! E cea pe care o are Aniast si de care ea a fost foarte multumita!

Cristina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Fetelor voi v-ati vopsit in sarcina ?
Eu mi-am luat si vopsea , pentru ca am aproape jumatate de par alb si vreau sa ma vada fetita mea frumusik , dar nu stiu ce sa fac .

Burtica de 34 + EMMA ANTONIA
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE TOATA ZIUA

Mergi la inceput