Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 14
ionela.n spune:
Chichi, de unde ai comandat lampa de veghe? Am vazut si eu pe ceva site-uri, dar cam la 170 Ron si mi s-a parut prea mult 
Nike, DD va avea grija de tine si de bebe 
Ana, unde pleaca buni? 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 29+
Minunea noastra
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Ana yeeeeeeees! Poate sta pana la anu'!![]() Cristina 30+ |
As vrea eu!! Mai inainte "m-am ciocnit" cu ea pe hol si-mi spune ironic: lasa ca nu ma mai vezi doua luni!!!
In gandul meu: sa vii cand te chem eu!!!

Totusi doua luni mi se pare putin!
Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
botosel452 spune:
Buna dimineata, burtici
Dupa ce am fost plecata in we la mare, am stat pana acum sa ma actualizez cu mesajele voastre.
Bine ca s-a internat Nike si asteptam vesti bune din partea ei.
Mie mi-a cam pus capac mersul la mare. Am mancat, ce-i drept, intr-o seara hamsii cu mamaliguta si o tentativa de mujdei, cumulat cu mai multe ore mers cu masina si cand am ajuns seara acasa aveam niste glezne de imi era mie frica sa ma uit la ele,de umflate de erau. Peste noapte nu si-au revenit la normal, dar parca nu mai sunt asa cum erau ieri.
Plus ca, mergand pe strada, m-a prins soarele bine de tot la decolteu si la glezna (partea din fata). Nu va pot spune cum arat acum...m-am tot dat cu creme, ulei dupa dus...astept sa isi revina "pelea" mai repede...
Iar de caldura ce sa mai spus...in momentul in care coboram din masina (unde eavem AC), transpiram instant si au fost si cateva momente cand am simtit ca imi vine sa vomit din cauza mirosului.
Nu am mai avut de mult episoade din astea cu greturi...
Valentina
30+ 
ionela.n spune:
| citat din mesajul lui donna79 Neata si de la mine! M-am trezit la 5, am expediat sotul la munca si apoi am dormit bustean pana acum 30 min. Si avand in vedere faptul ca am pierdut cele cateva ore de racoare de dimineata, astazi nu mai fac nimic Multumesc pt ofertele de mic dejun, am gustat din toate... Ionela welcome back! De ce te mai duci la munca, nu poti intra in prenatal? Mie azi mi se termina medicalul si de maine sunt in prenatal. M-a ingrozit povestea cu fetita indopata de parinti cu dulciuri. Asta e una dintre cele mai mari temeri ale mele in privinta copilului. Eu am fost un copil "indopat", la vremea respectiva nu am avut probleme de greutate asa mari, eram putin peste media varstei, dar cred ca nu am mai avut senzatie de satietate asa ca dupa o vreme kilogramele veneau gramada... A fost greu sa scap de o parte din ele, acum am pus altele si sper ca dupa ce nasc sa ma pot redresa si sa fiu o mama inteleapta. De fapt nu ma indoiesc de mine, cat de bunici... Teribila si experienta lui Nike, eu cred ca n-as fi plecat chit ca zaceam pe holul spitalului. Donna 30+ cu ![]() |
Dr mea de fam a zis ca pot intra in prenatal din sapt 31, asa ca mai am de mers la munci 2 sapt
. O sa treaca repede si astea. Sper...
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 29+Minunea noastra
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui ionela.n Ana, unde pleaca buni? ![]() -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 29+Minunea noastra |
Ionela, are neamuri in Ardeal,si intr-o comuna si mai jos intr-un sat! Data trecuta s-o dus doar la aia din comuna,acu se duce la aia de la sat!!
Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
botosel452 spune:
Eu cand am fost la medicul de familie, saptamana trecuta, mi-a spus ca se poate intra in prenatal de la 30 de saptamani.
Nu stiu de ce exista atatea variante. Parca am licita nr de saptamani, nu alta.
Chichi,asteptam sa ne zici de unde putem lua articolele si pt noi si pt bb-i, ca suna interesant 
Valentina
30+ 
donna79 spune:
Ionela eu am calculat cu medicul de familie si intru la 30 sapt in prenatal in conditiile in care mi-am lasat o rezerva detul de generoasa de zile dupa nastere. Problema ar fi presupunand ca nasti natural sa nu treci peste termen si sa ramana mai putin de 42 zile dupa nastere. Nu inteleg de ce unii medici nu calculeaza asa.
Acum, mult n-ar mai fi. Eu stiu ca nu mai rezistam o zi in plus.
Donna
30+ cu 
donna79 spune:
Fetele, ma vait si eu la voi ca nu am unde in alta parte. V-am zis ca abia am trecut peste week-end-ul asta petrecut cu parinti&socri. Au fost mai multe discutii si conflicte stupide dar unul dintre ele vad ca ia amploare. Mama s-a suparat pe sotul meu pt o chestie, nu i-a zis-o lui dar mi-o reproseaza mie si discutia devine urata. Deja nu mai pot vb cu ea, stiu ca daca ii spun lui nu ma va intelege nici el si nu o sa cedeze. Nu stiu cum am ajuns in situatia asta. Discutii au mai fost si in trecut, dar am sperat ca acum bebe ii va uni pe toti. Nu stiu ce sa fac, as pleca undeva si nu am unde, sa ni mai vad pe nici unul. Nu am frati sau surori care sa ma sustina si nici prietene cu care sa vorbesc numai am.
Donna
30+ cu 
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui donna79 Fetele, ma vait si eu la voi ca nu am unde in alta parte. V-am zis ca abia am trecut peste week-end-ul asta petrecut cu parinti&socri. Au fost mai multe discutii si conflicte stupide dar unul dintre ele vad ca ia amploare. Mama s-a suparat pe sotul meu pt o chestie, nu i-a zis-o lui dar mi-o reproseaza mie si discutia devine urata. Deja nu mai pot vb cu ea, stiu ca daca ii spun lui nu ma va intelege nici el si nu o sa cedeze. Nu stiu cum am ajuns in situatia asta. Discutii au mai fost si in trecut, dar am sperat ca acum bebe ii va uni pe toti. Nu stiu ce sa fac, as pleca undeva si nu am unde, sa ni mai vad pe nici unul. Nu am frati sau surori care sa ma sustina si nici prietene cu care sa vorbesc numai am. Donna 30+ cu ![]() |
Donna
! Stiu ce rau e sa fii intre ciocan si nicovala!! Eu stau cu bunica-sa in casa si pana acuma aveam scandal in fiecare zi cu ea,pana m-am hotarat sa nu mai vorbesc cu ea! M-as muta si maine daca as avea unde,ca nu o mai suport!! 
imi pare rau ca treci si tu prin asa ceva! nu e placut,dar....tre' sa rezistam,macar pt bebei!!!Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
kiti2205 spune:
Salutare burtici!
Sunt pe jumatate lesinata dupa drumul pana la lucru. Vreau sa ploua!! Vreau sa fie innorat!! 

Ieri si azi am cam avut niste contractii, nu dureroase, dar cam lungi dupa parerea mea. Si parca don'soara se impinge din ce in ce mai jos, ca incep sa ma ingrijorez.
. Noroc ca maine ma duc la control, sa ma asigur ca este inca la locul ei, cuminte.
Apropo, am facut si noi azi 30 saptamani 

Dam de baut!!
Ionela - bine ai revenit
. La nunta a fost super ok, am rezistat foarte bine pena pe la 6 dimineata, am dansat toata noaptea. Dar cred ca a fost ultimul zvac de energie pe care l-am mai avut ![]()
Chichi, ma apuc acus sa-ti scriu un PM. 
Pup
Kiti,
29+ si mami de Vlad 15.05.2006