Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 15
sorana_23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui donna79 Ionela eu am calculat cu medicul de familie si intru la 30 sapt in prenatal in conditiile in care mi-am lasat o rezerva detul de generoasa de zile dupa nastere. Problema ar fi presupunand ca nasti natural sa nu treci peste termen si sa ramana mai putin de 42 zile dupa nastere. Nu inteleg de ce unii medici nu calculeaza asa. Acum, mult n-ar mai fi. Eu stiu ca nu mai rezistam o zi in plus. Donna 30+ cu ![]() |
Mie imi da de la 29 de sapt pt ca i-am spus ca nasc cu cezariana. Data la care intri in prenatal ar trebuie sa fie calculata impreuna cu medicul asa cum zice si Donna. Nu e mare filosofie, dar multi medici nu vor sa riste si sa te lase fara cele 42 de zile, de-asta mai trag cate o saptamana, doua.
sorana
27+ cu 
ionela.n spune:
Asta e, Sorana, Donna, 2 sapt vor trece si ele, nu?
Ana, stiu cum e cu bunica, inteleg. Asta e. Cel mai important e bebe si parintii lui bebe. fiti tari! 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 29+
Minunea noastra
crina-s spune:
Buna dimineata dragelor (mai la pranz)
Am azut mesajul lui Nike si ma bucur ca s-a internat. Dumnezeu sa aiba grija de tine si de bebe!
Ana totusi bine ca pleaca mamaie. Mai respiri si tu un pic.
Donna imi pare rau ca treci prin asta. Stiu cum e sa fi intre sot si mama, mai ales ca pe amandoi ii iubesti si ai vrea sa nu superi pe nimeni.Tu esti singura care-si poate da putere, incearca sa pui la fund totul, gandeste-te doar la bebe si atat si poate cu un pic de ignoranta o sa treaca toate.
Puiutza spor la shoping!
Chichiuta sa le poarte sanatos fiu-tau hainutele primite!
Azi noapte am visat o fetita asa de frumoasa.....Era maricica, avea vreo 3,4 anisori, si avea o rochita superba, iar eu o tineam de manuta, dar nu mai stiu incotro ne indreptam.....Poate prin magazine cum vorbisem cu voi ieri![]()
![]()
![]()
Sa aveti o zi perfecta~!

31+
crina
cu
crina-s spune:
Kiti felicitari pentru schimbarea prefixului. Tare bine iti sta!Si stai si tu mai cumintica daca zici ca ai avut contractii, incearca sa pleci si tu la o ora rezonabila de la serviciu.
Ionela bine ai revenit!

31+
crina
cu
sabu_dk spune:
Ma bucur sa aud ca Nike s-a internat in sfarsit... Sper sa fie totul bine cu ea si BB.
Ana, ma bucur sa aud ca scapi de junghi. ![]()
![]()
![]()
Pe mine m-a palit asa deodata o durere de cap... Uff, e naspa... Sper sa treaca dupa ce mananc ceva
... Si mi-e un somn... 

Sabina,
33+ cu
Nicklas
Andreea82 spune:
Am reusit sa citesc si eu in mare din urma, ati avut spor nu gluma ![]()
Mari - imi pare rau ca ti-ai rupt degetul si trebuie sa stai cu cizmulita, mai ales pe caldurile astea. Ai grija de tine 
Burtici, in ceea ce priveste ingrasatul... eu am pus 16 kg in 31 de saptamani...asa ca....ufff, sper sa le dau la fel de repede jos cum le-am si pus ![]()
Alynta si Ionela, bine ati revenit!
Ciudata situatia cu Nike, Doamne ajuta sa fie bine si ea si bb pana la urma. Bine ca s-a internat!
Anuta, 

partyyyy. Inseamna ca o sa ai niste saptamani linistite!
Kiti, felicitari pentru schimbarea prefixului!
Mai putin, mai putin
In weekend trebuie sa recunosc ca m-am fortat si eu mai mult decat trebuia si m-am ales cu niste contractii de toata frumusetea asa ca din nou trebuie sa stau la orizontala cat mai mult. Important e sa fie bb bine. De cateva zile asa de putina activitate are si el...cred ca l-am cam stresat cu toate contractiile. Azi a fost mai activ
Anuta, ramane stabilita intalneala noastra...doar ca urmatoarele cateva zile as prefera sa mai stau cuminte, fara plimbareli ca m-am cam intins in weekendul asta si vad ca nu e bine.
Porumb iau si eu unul, daca mai e 
30+ cu un carucior multicolor :)
alexuza spune:
BUNA ZIUA BURTICI 
Si noi ne 

pentru NIKE si bebelul ei , sa fie sanatosi si sa fie totul bine .
ANA gata pleaca mamaie si iti faci de cap ?
PUIUTZA pai la inceput daca mi-ar fi zis cred ca as fi acceptat imediat , datorita experientei groaznice prin care am trecut la sarcina pe care am pierdut-o , dar cu timpul m-am " imbarbatat " si vreau natural cum este mai bine pentru bebe si pentru mine . Daca nu se iveste ceva care sa faca necesar cezariana , sigur raman la natural .
Burtica de
34 + EMMA ANTONIA
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE
TOATA ZIUA

lu' mama