Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (118)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mesaj de la nike

m-am internat. bb e mai bine dar nu e hemisuccinat in tot spitalul, ceea ce e rau.eu sper si sunt sigura ca va fi bine. perfuzii si hemi cat se poate de mult.nike

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

IONELA bine ai revenit!
SABINA multumim pt bunatati!!!
LORA eu cred ca astea mici s-au pus de acord! Dupa miscarile ce le face fica-mea cred ca o sa fie mare goanga in K1!!

Ana30+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

NIKE bine ca te-ai internat si nu mai stai acasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Neata' si de la noi cu intarziere!

Dar am avut cea mai horror noapte - abia am dormit vreo 2 ore.....doar arsuri si senzatie de prea plin desi nu am exagerat cu mancatul ieri, dar am mancat 3 felii de pizza aseara si mi-au pus capac! De azi trecla cura de slabire, ca mi-e rau tare daca mananc omeneste! Crede ca mi s-a micsorat stomacul si s-o fi si ridicat ca daca stau la orizontala am senzatia ca imi vine tot inapoi!

Dar astea nu sunt probleme...!
Am citit despre Nike! Iti tinem pumnii si ne rugam sa fie totul bine si pt. tine si pt BB!!
Dar nici eu nu prea cred ca au trimis-o acasa cu membranele rupte (poate doar fisurate). Eu la prima nastere asa am patit- mi s-au fisurat membranele(m-a apucat spalatul geamurilor). Si am mers noaptea la 2 la spital si am ramas acolo dar nu s-a intamplatmare lucru. Pe la 7 a venit doctorita si m-a suit pe calul balan si atunci mi-a rupt ea de-adevaratelea membranele si mi-a pus perfuzii, si dupa aia a inceput "calvarul". Probabil ca de-asta au trimis-o acasa....nu vor sa se riste sa o asiste si prefera sa astepte sa se intoarcadr ei, dar nici nu e atat de grav incat sa nu poata sta acasa. Nu cred ca exista dr care ar pune in pericol viata unei gravidute, asa intentionat! Si mai ales in Bucuresti.
Nike suntem alaturi de tine si ne rugam sa fie totul bine si sa iti tii puiutul in brate cat mai repede!

Chichiuta...cu mare intarziere La Multi Ani! Sa fii fericita, sanatoasa si sa te bucuri de BB. Si de scula de aparat foto! Sa ii faci poze cat de multe lui BB!

Buburuza felicitari pt. examen si sa fie o nota cat mai mare - o meriti din plin!

Mari - DD nu ne da mai mult decat putem duce....te incearca doar.....faceai prea multa treaba si a zis sa iti dea o pauza un pic. Imi pare rau pt. piciorut! Stai cumintica sa treaca - trebuie sa fii apta dupa ce nasti! Acuma se descurca ei si fara tine!

Fetelor aveti grija mare......sa nu mai auzim de accidente de-astea.......totusi avem o stare mai aparte! Si parca prea multe accidente s-au intamplat! Hai va rog io fiti mai atente!!!!!

Alexuza - parca tie ti-a spus dr ca iti face cezariana daca vrei. Dar tu ai stat acasa toata sarcina ca ai colul scurt....pai daca ai col scurt in principiu ar insemna ca o nastere naturala ar dura mai putin, BB e f aproape de iesire....sau teoretic...zic si eu! Si atunci de ce sa nu mergi pe naturala??? Asa cum vroiai! Cu atat mai mult cu cat e colul scurt! Parerea mea!

Mai vroiam sa mai zic ceva, dar nu mai tin minte cui, asa ca.....ma opresc aici. Si-asa e kmetric mesajul.

Azi merg la shopping pt. BB! YUPPPIIII!!!

Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai placuta! Si racoroasa! La noi e cam innorat! La fix!

Dana 33+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Eu stau ca pe ace,abia astept sa plece mamaie!!!! Nu mai pleaca miercuri,pleaca AZI!! Nu am intrebat-o cat sta,ca poate crede ca o sa-i duc dorul si vine repede innapoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Acuma am vazut ca s-a internat Nike! Mai bine!

Nike - Sanatate multa tie si lui BB! Ne rugam pentru voi sa fie totul bine!

Dana 33+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

PUIUTZA spor la shopinguit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Puiuta ! Spor la cumparaturi!

Eu tocmai am comandat un carusel si o lampita de veghe! Ieri i-am luat 2 pijamalute si un body moale moale de la C&A! Am primit botosi, 2 body si 2 perechi de sosete de la H&M! Vai cat sunt de frumoase. Pt mine evident inca n-am luat nimic. Ma gandeam, ziceau niste fete ca tot ce ne trebe pt bebe si pt spital se pot lua mai ieftine din alte directii in afara de farmacii! Puteti sa ma mai luminati si pe mine?

Cristina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Ana yeeeeeeees! Poate sta pana la anu'!

Puiuta asa mi se intampla si mie cand mananc cate ceva, daca ma asez imi vin inapoi! Hai ca mai e putintel si scapam!!!

Cristina 30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Puiuta ! Spor la cumparaturi!

Eu tocmai am comandat un carusel si o lampita de veghe! Ieri i-am luat 2 pijamalute si un body moale moale de la C&A! Am primit botosi, 2 body si 2 perechi de sosete de la H&M! Vai cat sunt de frumoase. Pt mine evident inca n-am luat nimic. Ma gandeam, ziceau niste fete ca tot ce ne trebe pt bebe si pt spital se pot lua mai ieftine din alte directii in afara de farmacii! Puteti sa ma mai luminati si pe mine?

Cristina 30+

Adica de unde din alta parte??

Mergi la inceput