Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 12
LoraG76 spune:
'Neata!
Eu deja nu mai pot de cald...de fapt si asta noapte imi era cald, cu toata ca era racoare, cica. Cred ca pana ce nasc nu-mi mai revin. Peste jumatate de ora o sun pe dr. sa vad daca ma poate vedea azi, e prima ei zi dupa concediu.
Iar nu-mi functioneaza neuronii si nu mai stiu ce-am vrut sa mai scriu.
Ana, inseamna ca or sa se potriveasca la miscari fetitele noastre.
Vad ca vorbeati de kg in plus, eu raportez deja 15,5...cam mult, cred, dar asta e...si raportez si niste picioare f.f. umflate, cred ca se sperie dr. cand ma vede, dar de azi promit ca mananc fara sare.
Fug macar sa-l asist pe-al meu sot, ca face curatenie. ![]()
O zi buna, va doresc!
Lora, mami de Iustina si 
35+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
chichiutza spune:
Urata treaba cu fetita aia...saraca...Din pacate sunt atat de multi...
Lora, sincera sa fiu nu cred ca cineva a trimis-o pe Nike acasa cu membrane rupte! Dar nu vreau a mai comentez... Totusi nu traim in padure iar protocoalele sunt foarte stricte! Sper sa fi inteles noi gresit ce s-a intamplat si sa auzim numai vesti bune!
Cristina
30+
sabu_dk spune:
Doamne, ce parinti isi indoapa copilul de buna voie?!?!?! Chiar nu inteleg...
Ziceau la radio acum vreo 2 zile de cazul unui cuplu din Franta... Le-au gasit in subsolul casei 8 copii ucisi, in pungi de plastic. Dupa teste ADN a rezultat ca toti copii erau proprii lor copii... Deci, nu mai inteleg nimic din lumea asta. De ce sa treci prin atatea emotii, maini umflate, stari de greata, etc, si dupa aia sa omori puiul de om, sange din sangele tau?!?!
Aici, in Danemarca, daca vedem vre-un caz cum ai descris tu, de un copil de 30kg la o varsta prea frageda, atunci ar trebui sa ii denuntam la politie (sau la child-care authorities). Nu se poate acelasi lucru si in Romania? Sa ii denunte careva?
Sabina,
33+ cu
Nicklas
office spune:
Buna dimineata fetelor!
Fetelor stii cumva cate saptamani are Nike?Oricum multa sanatate!
Sorana, multumesc pentru info despre vreme.Maine venim si noi acasa.
Liliana, poate te-a ascultat bebitul tau si a lasat cordonul.Si la noi e putin incurcat!![]()
Tina,
cu
(35+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
ionela.n spune:
Chichiutza 
Da, suntem bine, bebelina mea e foarte activa, a mai crescut burtica si pot sa ma laud cu aproape 7 kg luate pana acum.
Poate azi dupa-amiaza sau maine o sa pun niste poze in album cu burtica ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 29+
Minunea noastra
sabu_dk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui office Buna dimineata fetelor! Fetelor stii cumva cate saptamani are Nike?Oricum multa sanatate! Tina, cu (35+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png |
Office, daca nu ma insel, Nike ar trebui sa aibe 33 saptamani si jumatate acum. Poate 34.
Sabina,
33+ cu
Nicklas
office spune:
Multumesc Sabu-dk! bebele este destul de mare acum, nu?sper sa el fie bine!
Tina,
cu
(35+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
office spune:
Bine ai revenit Ionela!
Tina,
cu
(35+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
ionela.n spune:
Bine v-am regasit, fetelor, imi era dor de voi.
Ce s-a intamplat cu Nike?
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 29+
Minunea noastra
donna79 spune:
Neata si de la mine! M-am trezit la 5, am expediat sotul la munca si apoi am dormit bustean pana acum 30 min. Si avand in vedere faptul ca am pierdut cele cateva ore de racoare de dimineata, astazi nu mai fac nimic ![]()
Multumesc pt ofertele de mic dejun, am gustat din toate...
Ionela welcome back! De ce te mai duci la munca, nu poti intra in prenatal? Mie azi mi se termina medicalul si de maine sunt in prenatal.
M-a ingrozit povestea cu fetita indopata de parinti cu dulciuri. Asta e una dintre cele mai mari temeri ale mele in privinta copilului. Eu am fost un copil "indopat", la vremea respectiva nu am avut probleme de greutate asa mari, eram putin peste media varstei, dar cred ca nu am mai avut senzatie de satietate asa ca dupa o vreme kilogramele veneau gramada... A fost greu sa scap de o parte din ele, acum am pus altele si sper ca dupa ce nasc sa ma pot redresa si sa fiu o mama inteleapta. De fapt nu ma indoiesc de mine, cat de bunici...
Teribila si experienta lui Nike, eu cred ca n-as fi plecat chit ca zaceam pe holul spitalului.
Donna
30+ cu