Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (118)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Alynta, am vazut si eu pozele. Ai doi baieti frumosi foc si o burticuta .
Si la noi azi e tare cald, nu mai suport caldura asta .
Ca tot vorbeati de kg, raportez si eu 14 pana acum. Cam multe mi-a zis dr., dar m-a incurajat spunand ca arat tare bine si crede ca retin multa apa.
Sa va zic un lucru care m-a cam ingrozit. Ieri, in parc verisorul meu era cu o familie care aveau o fetita. Mi-a fost tare mila de ea, la 2 ani, cat am aflat ca are, avea deja 30 kg.Eu credam ca are vreo 4-5 anisori. Si ce parinti, o indoapa cu bomboane , inghetata si suc, ca plange daca nu-i dau . Nici nu putea merge singurica ca oboseste imediat. Si nu o duc la dr. de teama ca vor fi certati. Am ramas socata

mamica de Maria Lavinia si 30+ cu Elena Elisa

Doamne fereste!!!Ce fel de parinti sunt aia? Pai mai bine sa planga copilul ala acum ,decat sa planga toata viata dupa aia!!!! Plange la inceput pana se obisnuieste!!! Si sa nu-l duci la dr, daca vezi clar ca are probleme ,mi se pare o cruzime!!!!

Ana30+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Office, ai dreptate, pot sa aleg eventual, insa am ales de la inceput sa nasc natural si pentru asta ambii medici pe care i-am ales sunt pro naturala si nu dau indicatii de ceza numai asa, ca vrei...
Deci s-a cam dus vremea alegerii mele.

Oricum, sa vedem cu cordonul ala cum facem, ca era dubla circulara in zona nucala; i-am zis lui fiu-miu sa il scoata, sper sa ma fi ascultat si sa nu fie incapatanat ca ma-sa.
SE misca destul de mult si de tare inca, desi la ecograf mi-a spus ca sunt slabe sanse din sapt 31 sa-l mai scoata, mai ales ca e dubla.
Vedem dupa eco de 37 saptamani.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Mama, ce soc cu fetita aia!
Vad tot mai des parinti care nu vor sa recunoasca faptul ca au gresit, care nu dau atentia cuvenita copiilor, care merg pe principiul ca lasa si-asa, o fi bine...
Isi chinuie copiii! Saraca fetita!

Eu stiu baietel de 13,5 kg la 4,5 ani.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Neata burtici

Am revenit dupa 2 sapt de medical. Sunt la serviciu si sincer nu prea am chef de munca

Ce mai faceti? Ce s-a mai intamplat pe aici?

Felicitari fetelor cu vesti bune, celor care au schimbat semnatura si celor care merg sa vada bebeii

Kiti, cum a fost la nunta?

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 29+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

nu a vrut sa o tina medicu care era de garda
a zis k stie bine dosaru ei si toate probl si nu are ce sa-i faca
asa k mai bine sa mearga aksa
adica cu alte cuvinte..
du-te aksa k eu nu vreau sa raspund pt tine dc ti se intampla ceva
asa aksa...e probl ta..

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

Nu pot sa cred ca exista vreun medic in Romania sau oriunde in lume care te-ar trimite acasa cu membranele rupte. Ori refuz sa cred asa ceva, fie-mi cu iertare!

Lora, mami de Iustina si 35+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Ionela bine ai venit! Sper ca sunteti bine, voiosi si sanatosi!

Cristina 30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

asa k mai bine sa mearga aksa
adica cu alte cuvinte..
du-te aksa k eu nu vreau sa raspund pt tine dc ti se intampla ceva
asa aksa...e probl ta..

Ba exact medicul care "a trimis-o acasa" raspunde pentru ea...

Macar sa fie inteleapta si sa nu se duca la munca zilele astea....

Andreea, cu (AMR 5-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Aniast exact asta ziceam si eu, medicul de garda raspunde daca chiar a fost asa! Sper sa-i fie bine si ei si lui bebe!

Cristina 30+

Tocmai...nu cred ca exista undeva in lume vreun medic care sa-si asume o asemenea responsabilitate, sa trimita acasa o viitoare mama cu asemenea probleme, cu membranele rupte si contractii din ora-n ora. Nu cred ca ar semna vreun medic pentru asta.

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

morning fetele,
azi m-am tarat cu piciorul meu si sprijinita in carja ca sa spalm vasele sa dau cu aspiratorul si sa intind rufele...oricum , asta e treaba pe ziua de azi...ieri mi-am exploatat sotul
Ema azi este cu fetele, deci doar de mancare o sa-i dau la pranz si o sa ne oduihnim un pic, probabil o sa sa-i citesc povesti ca sa stam ca gagicile in pat...
Aseara Ema si-a pus palaria pe cap, si-a luat papuceii, a stins televizorul m-a luat de mana si a inceput sa strige PAAAAA
mi-era mila de ea ca nu am scoso 2 zile, sotul era frant, dupa ce a adat cu aspiratorul, a facut mancare si a spalat multe vase...a fost si fratele pe la mine si Ema sa jucat cu varu-su.

Nike, sper sa fie totul ok
alynta bine ai revenit
Lora
office, ana si pt toate fetele

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG
Mari 30+PETRU si mami de Ema

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Alynta, am vazut si eu pozele. Ai doi baieti frumosi foc si o burticuta .
Si la noi azi e tare cald, nu mai suport caldura asta .
Ca tot vorbeati de kg, raportez si eu 14 pana acum. Cam multe mi-a zis dr., dar m-a incurajat spunand ca arat tare bine si crede ca retin multa apa.
Sa va zic un lucru care m-a cam ingrozit. Ieri, in parc verisorul meu era cu o familie care aveau o fetita. Mi-a fost tare mila de ea, la 2 ani, cat am aflat ca are, avea deja 30 kg.Eu credam ca are vreo 4-5 anisori. Si ce parinti, o indoapa cu bomboane , inghetata si suc, ca plange daca nu-i dau . Nici nu putea merge singurica ca oboseste imediat. Si nu o duc la dr. de teama ca vor fi certati. Am ramas socata

mamica de Maria Lavinia si 30+ cu Elena Elisa

Vai, sarmana fetita...aia nu-s parinti, sunt niste inconstienti, ii fac rau copilului, musai sa mearga la medic de urgenta! Doamne, ce oameni...! Bietul copil!

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Buna dimineata, burtici...

V-am pregatit de la mare distanta, din Danemarca, un mic dejun cu iaurtel de fructe, cu paine cu nutella, croissante cu cascaval, si ca sa nu ne simtim vinovate, mancam si niste nectarine rapid (mai sterge din vina ).

Imi pare rau sa aud de Nike... Inca putin si-si va tine minunea perfecta in brate. Ma rog ca totul sa fie bine pentru ea si bebelu' ei.

In rest, felicitari pentru semnaturicile noi... Si noi avem acum 33 de saptamani... Dar stiti ce inseamna asta?? DOAR 3 saptamani la munca si dupa aia concediu 1 an... Yuppy!!!

V-am pupacit cu drag pe toate.

Sabina, 32+ cu Nicklas

Mergi la inceput