Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 10
bebecris26 spune:
Buna dimineata burticute. Nike, oof i-mi pare nespus de rau pt ce ti se intampla, parca nu ar fi fost de ajuns cat te-ai chinuit pana acum, dar ai grija te rog mergi sa te mai vada si alt dr, NU sta asa acasa 
cristina si bebe in burtica
30+sapt
Andreea82 spune:
Buna dimineata la voi,
Am revenit si eu cu chiu cu vai cu netu asta de tot.... Azi vad ca se misca putin, dar nu stiu cat il tine asa ca am intrat repede sa va mai citesc si salut 
Chichiutza, La Multi Aaaaaaaniiiiii!!!!!!!!!! cu intarziere. Multe
, multi
, un bebe sanatos si voios sa tii in brate dupa cele 40 de saptamani si sper sa ai un an cat mai frumos. Multa sanatate si bucurii!!!

Ce ati mai facut burtici? Fug repede sa vad cat apuc sa va citesc din urma sa vad cum v-ati mai petrecut timpul
30+ cu un carucior multicolor :)
oramona spune:
Buna dimineata, burticute.
Poate la Nike doar s-au fixurat membranele, nu s-au rupt. Sper. Oricum multa sanatate si sa fie si ea si bebe bine.
Eu ma apuc de facut o supa de galuste, acum cat mai am chef, ca apoi...leneveala.
Va 
si va urez o zi minunata!
mamica de Maria Lavinia si
30+ cu Elena Elisa 
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aniast72
Ba exact medicul care "a trimis-o acasa" raspunde pentru ea... Macar sa fie inteleapta si sa nu se duca la munca zilele astea.... Andreea, cu (AMR 5-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Aniast exact asta ziceam si eu, medicul de garda raspunde daca chiar a fost asa! Sper sa-i fie bine si ei si lui bebe!
Cristina
30+
chichiutza spune:
Buna dimineata si de la noi!
Alynta, Andreea multumesc din suflet pt urari! Si voua la fel sa va fie!

Azi vor fi muuuulte grade in Bucuresti

Cristina
30+
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Ana multumesc! Asa e ca a crescut burtica?! Mie mi se pare ca a "explodat" deodata! Alina-Mirela 35+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Da, a crescut burtica mare! E frumoasa !
Hi,hi! burtica mea are o forma ciudata,am poreclit-o "tuguila". E lunga si tuguiata,ca si stiga sora-mea ieri dupa mine "torpila"
Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
ANDREEA cum ramane cu intalneala? Mai aveti chef?
Eu abia astept!
Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
oramona spune:
Alynta, am vazut si eu pozele. Ai doi baieti frumosi foc si o burticuta 
.
Si la noi azi e tare cald, nu mai suport caldura asta
.
Ca tot vorbeati de kg, raportez si eu 14 pana acum. Cam multe mi-a zis dr., dar m-a incurajat spunand ca arat tare bine si crede ca retin multa apa.
Sa va zic un lucru care m-a cam ingrozit. Ieri, in parc verisorul meu era cu o familie care aveau o fetita. Mi-a fost tare mila de ea, la 2 ani, cat am aflat ca are, avea deja 30 kg.Eu credam ca are vreo 4-5 anisori. Si ce parinti, o indoapa cu bomboane , inghetata si suc, ca plange daca nu-i dau 
. Nici nu putea merge singurica ca oboseste imediat. Si nu o duc la dr. de teama ca vor fi certati. Am ramas socata 

mamica de Maria Lavinia si
30+ cu Elena Elisa 
LilianaR spune:
Ce ciudat cu Nike, cine a putut s-o trimita acasa?
Cat despre raspundere, mi-e ca s-a asigurat cumva medicul ala, de regula o fac...
Aniast si Sorana, mersi de sfaturi; tatal poate da declaratie ca nu beneficiaza de postnatal, ca nici nu are dreptul la el legal.
Da, cred ca am sa risc si sa merg pe varianta mea sa depuna sotul cerere sa intre in CIC de la data nasterii, sa vedem ce si cum.
Din lege nu rezulta ca trebuie sa depun eu dovada de postnatal.
Oricum, daca eu nu pot munci in postnatal, nu pot fi nici bona, deci nici bona pentru copilul meu... si atunci in alea 42 de zile cine creste pruncul? Ca nu e logic...
Legea considera ca 6 sapt dupa nastere esti intr-o imposibilitate temporara de a munci. 
In plus, legea nu lasa ca o persoana ca sa si CIC si CM, ca e ilogic sa fii in concediu de crestere cand tu nu poti munci, corect?
Dar nu interzice ca fiecare parinte sa beneficieze de cate un ajutor social si nici ca daca iei CIC celalalt parinte sa stea acasa cu tine. Vezi somaj, concediu odihna etc.
Si atunci, care e logica si legea dupa care judeca oamenii astia? Tare sunt curioasa...
Om trai si om vedea. In cel mai rau caz, o sa ajung in instanta si o sa vad atunci.
Multumesc inca o data ambelor. 
32+ 

DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)