Strumfi de iulie-august 2007 (191)
Raspunsuri - Pagina 8
stefania_97 spune:
Am intrat sa semnez condica, sa va dau multi pentru incurajari si pentru ca sunteti alaturi de mine mereu, sunteti o parte din familia mea
Kevin la multi ani fericiti!!! Sa fii sanatos si fericit!!! Nikole sa iti traiasca frumosul print
Fetelor sunt extrem de mandra de Catarina. E asa de dulce si de atenta cu fratiorul, il vrea mereu in brate, ma cheama daca plange, e foarte mandra de el insa ii e cam frica ca il fura careva. Sper sa dureze. Ieri a fost prima intalnire. Au venit si m-au luat de la spital. Dupa ce mi-a dat un pupic si o imbratisare a uitat de mine. Nu mai avea ochi decat pt fratior.
Carla si Vivela au un sistem de nastere foarte bun, pus la punct. Puteam sa stau la spital mai mult dar nu am vrut din cauza Catarinei. adevarul e ca te odihnesti, ai papica la nas si alte beneficii dar cand esti acolo tot ce vrei e sa fii acasa cu restul familiei.
Nasterea a fost foarte rapida. Moasa a zis ca saracul baiat nu stia ce se intampla cu el. M-am speriat ca nu a tipat, nu a plans era moale si cu o culoare mai vanata. Moasa mi-a explicat ca saracul l-am scos atat de rapid ca nu a stiut ce e cu el. A iesit direct in apa apoi mi l-au pus pe piept dar cum era foarte moale i-au dat oxigen putin si l-au tinut la caldura 5 min. Dupa aia a fost calare pe san. A fost rapid rau la supt cam la 20 min de la nastere deja sugea de zor.
Dupa ce ne-a vizitat medicul si ne-a dat ok-ul nu mai era motiv sa stau in spital. La a doua nastere te lasa sa iesi cand vrei tu. La prima te lasa dupa ce stii sa dai san lui bebe. Alaptarea trebuie sa fie ok inainte sa te lase sa pleci.
Totul e bine cand se termina cu bine. Acum ma duc ca am un pui in cuptor si un pilaf.
Azi am stat singura cu amandoi 3 ore si am fost si la micutul nostru supermarket. Sunt mandra de mine
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si40+ AMR ? pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
stefania_97 spune:
Buburuzei Catarina 25-08-07 si a delfinasului Andre/ Rafael? 02-08-2010
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
ddanagh spune:
Stefania nu merge primul link.
Ma duc in urma sa caut mesajul lui Timi cu pozele.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 31+ cu Eric Mihai
violetan spune:
Deci la multi ani andrei de mychy, kevin de nikole si ....stefania!!! Multa, multa sanatate, bucurii, tone de vesti bune si numai realizari!
Stefania, vedeto care esti! Felicitari, esti cea mai tare la modul cel mai propriu! Super activa in sarcina, super nastere (si rapida si-n apa), super baietzika maricel si papacios, super rapida si acasa, super rapide poze, super rapide drumuri la supermarket, ce sa mai??!!! M-ai lasat masca! Bravo tie!
Cygni, tin pumnii cu sotul tau sa se rezolve! (poate in alta parte?)
Carla, mychy, georgi, la calup asa
Timi, ma omori cu povestile despre fetitzele tale!
Luna, sa aveti concediu placut!
Nico, xerxe, pupici si voua!
Dana, si? Le-ai zis ceva de dulce sau nu? Foarte enervant!
Pe de alta parte mai ai si tu putin, abia astept sa te aud si pe tine cu povestea unei nasteri rapide si usoare
Hai ca v-am pupat si periat pe aproape toate acu' ma retrag ca tre sa duc bona acasa.
Pup strumfarieeeeeeeeee!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
CarlaV spune:
Stefania, chiar ai toate motivele sa fii mandra de tine, esti nemaipomenita, Vio a enumerat foarte bine. Hai ca m-ai luat si la viteza cu care a primit san Rafael, cu Larisa ma laudam ca sugea la 40 minute dupa nastere.
Sa ai o zi minunata si fiecare de aici inainte sa fie la fel de plina de lumina si bucurii. Esti de nota 1000!
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
stefania_97 spune:
inca o proba
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Rafael/Andre? din 02/08/10
O romanca in Danemarca
cristina26 spune:
Efe Deniz - - cllaudia
Kevin Alexander - - nikole
Iris Ana-Maria - - groxy
Marius Andrei - - mychydutza
cristina26 spune:
CarlaV In ceea ce priveste alaptatul, aici iti pun copilul la san in primele minute de viata. Il spala repede si ti-l dau sa il alaptezi, de obicei ai si o asistenta in camera care te invata ce sa faci. Se spune ca cu cat astepti mai mult sa pui bebelusul la san cu atat v-a invata mai incet sa suga bine.
cristina26 spune:
Stefania Felicitari si din partea noastra! Ma bucur ca totul a decuras perfect... acum te poti gandi la bebe #3