Strumfi de iulie-august 2007 (191)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

azi e ziua Stefaniei? uau, mai avea putin si se nastea de ziua lui Rafael!!!!. LA MULTI ANI, fata draga! sa fii sanatoasa si iubita!

multzam tuturor de urarile pt andrei

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Cum sa te "cureti" de rusine, reteta a la Sophie:

Sophie luni satula de atatea maraieli ale Sayei ii trage cu ursuletul in cap. Micutzica incepe sa planga si mai tare iar eu o cert pe Soph:
-"Sa-ti fie rusine ca te porti asa de urat cu surioara ta" blabla si-i zic si in engleza sa fiu sigura ca pricepe: "Shame on you Sophie"
la care Sophie f jignita incepe sa se smiorcaie si sa-mi zica plina de suferinta:
-"no mummy, no shame on me. Don't put shame on me" si se scutura pe haine de ziceai ca am aruncat cenusa pe ea.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

La multi ani Andrei si la multi ani Kevin! sa fiti mereu perfecti ca acum.

La multi ani Stefania! ce cadou superb ti-ai facut de ziua ta, felicitari pentru Rafael v-am admirat in poze, esti o mamica super.

Timi super tare Soph cum se scutura ea de rusine. Merg sa va admir in poze.

Mergi la inceput

Mai Timi dar voi le-ati impartit pe fetele voastre, mi se pare ca Soph iti seamana tie si Saya e leita tati. Frumoase foc, sunteti frumosi cu totii.

Anto daca mai citesti, cred ca nu ajungem la voi, mi-ar fi placut dar incapatanatul asta de barbat al meu, nu si nu, nu vrea sa se abata din drum ca e mult, ca obosim copiii etc. Poate ajungeti voi la Londra candva.

Mergi la inceput

Merci Luna, cam asa se pare....am "printat" cate o copie pt fiecare sa nu fim gelosi
Cum a fost torutl "Top Gear" al lui Cosmin? I-a placut?
Nici la Dublin nu vrea sa va aduca domul Moon?

Mergi la inceput

Timi la cate am in plan vreau sa vad si Brux si Dublin, si dl. Moon ar vrea dar asa, special sa mergem direct acolo sa vizitam, acum in drum spre Franta nu vrea sa se abata, tot zice sa vina si lumea la noi. Voi la Londra nu va abateti?

Sunt bucuroasa ca am vorbit cu verisoara mea dinspre tata si s-a hotarat sa vina la noi de Craciun cu fetitele ei gemene de 5 ani pe care nu le-am vazut niciodata. E verisoara dinspre tata si desi nu am tinut mereu legatura totusi am fost apropiate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

timi, in sfarsit am gasit si eu pozele.....superbe fete ai! si tortul arata cool. home-made, nu????????nici nu-mi vine a crede ca aia mica e ....asa mare

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Uite ca desi ieri m-am tot gandit ca se naste Rafael de ziua mamicii lui, astazi am uitat s-o felicit. I-a sa scutur eu un pic de rusinea asta, dupa lui reteta lui Sophie

Eu de dimineata am fost sa iau o patura de la croitor, pe care am dus-o ca sa-i ia 45 cm din lungime si sa-i puna pe latime. Ce credeti ca au facut? Au taiat 45 cm dintr-o parte a lungimii si i-au cusut in cealalta parte tot a lungimii. Cat de prost sa fi? Si fraiera si eu ca nu am desfacut-o complet acolo, am crezut ca-i o chestie simpla, abia ajunsa cu ea acasa am vazut, de a trebuit sa car iarasi de ea pe caldurile astea. Imi venea sa le dau cu ea in cap.

Housepocker Ma simt bine, Slava Domnului sper sa ajungem la capat fara alte peripetii. Vineri seara il vedem iarasi si pe bebe la eco, mergem din doua in doua saptamani la masurat dar asta sa fie baiul.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 31+ cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Luna tare mult mi-ar place sa vizitam Londra dar stii cum e cu bugetul de vacanta + dorul de vreme faina (desi in ultimii ani ati avut si voi veri faine). Am mai evada un weekend prlungit si noi daca nu ne-ar usca cresa si chiria in halul asta.

Michy da, era home made ciufulitul ala de tort caci sarbatorita si-a dorit sa manance si sora-sa din el.
Nici mie nu-mi vine sa cred ce mare e micutzica mea si cum mi se catara peste tot (numa ce-o vezi ca isi trage sacunelul si hop pe una din masute), cum vrea sa fie independenta si sa faca totul singura, cum nu mai vrea sa fie "bebe" ci "fetita mare". Oh dar mai ales cat e de capoasa, daca o loveste pe Sophie si ii zic: "ori iti ceri scuze ori mergi la colt" ea merge la colt si se baga cu nasul in colt cateva secunde dupa care iese razand si se opreste in fata ta, apleaca capusorul intr-o parte si-ti zice dulce "hi".

Mergi la inceput

Unde o fi Karli?

Mergi la inceput