Strumfi de iulie-august 2007 (191)
Raspunsuri - Pagina 9
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina26 CarlaV In ceea ce priveste alaptatul, aici iti pun copilul la san in primele minute de viata. Il spala repede si ti-l dau sa il alaptezi, de obicei ai si o asistenta in camera care te invata ce sa faci. Se spune ca cu cat astepti mai mult sa pui bebelusul la san cu atat v-a invata mai incet sa suga bine. Ingrid; www.youtube.com/watch?v=qclT-iC8xeM" target="_blank">Ziua Ingridutzei www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul |
Foarte bine se face. La mine a 2-a oara le-am zis sa nu o spele, ca avea doar putin vermix, sa puna o paturica pe ea si sa mi-o lase in brate de la inceput. In primele 5 minute nu a vrut sa suga, ci sa faca pipi pe mine, apoi au dus-o la cantarit, dupa 15 minute deja dormea, si asa a ajuns sa suga la 40 minute dupa nastere, ceea ce e oricum rapid pentru spitalele de la noi.
stefania_97 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui CarlaV
Foarte bine se face. La mine a 2-a oara le-am zis sa nu o spele, ca avea doar putin vermix, sa puna o paturica pe ea si sa mi-o lase in brate de la inceput. In primele 5 minute nu a vrut sa suga, ci sa faca pipi pe mine, apoi au dus-o la cantarit, dupa 15 minute deja dormea, si asa a ajuns sa suga la 40 minute dupa nastere, ceea ce e oricum rapid pentru spitalele de la noi. |
Carla exact asa fac aici. Nu ii spala. Ii apaun direct pe pieptul mamei nespalati ii acopera cu o plapiumoara in timp ce asteapta sa iasa placenta si sa vada daca sunt necesare cusaturile. L-am lasat sa caute sanul si sa se incalzeassca.
In spital nu le face baie decat daca ceri tu. La Catarina eu am cerut sa ma invete.am stat si 3 zile in spital asa ca am invatat cam tot ce era necesar:).
O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Rafael/Andre? din 02/08/10
ioanaiub spune:
buna dimineata
bea cineva o cafeluta?
la noi e ceata si atmosfera de toamna ... de fapt maine va fi prima sarbatoare de toamna
si acum intr-o nota mai vesela:
LA MULTI ANI, DOAMNA "X-Ray"!!!!
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
mychydutza spune:
neatza........
in primul si-n primul rand, LA MULTI ANI ALINA! sa fii sanatoasa, voioasa si iubita!
in al doilea rand, ingrosh si eu randurile celor care se mira de super nasterea Stefaniei . pai andrei al meu a papat tatza abia dupa ce am ajuns acasa, adica am nascut sambata si abia luni dupa amiaz a inceput sa suga. nu mai zic ca mergeam la alaptat si stateam in picioare si habar n-aveam ce sa-i fac, ca pe asistentele alea le durea undeva. dar, sa ne multumim cu ce avem si sa nu poftim la altceva ca ni se apleaca!
multumesc mult pt urarile de ziua lui andrei......ieri chiar a fost o zi frumoasa, am primit o gramade de telefoane. m-am simtit tare bine....
m-a sunat si Kariris.......era disperata cu gemenele! mare incercare de la DD cand te cadoriseste cu gemeni.
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
Antoanela23 spune:
Buna dimi,
Luna, am intrat special azi sa vad daca mi-ai scris . E ok, atunci ramane pe alta data, poate faceti o excursie Bruxelles only, tinem legatura oricum. La Multi Ani pt Cosmin si sa fiti sanatosi cu totii.
Adica eu as intra mai des pe DC dar nu e chip, am tot stat pe langa casa singura cu piticii si nu am timp nici de buda, ma freaca astia doi de nu stiu cum ma cheama.
E naspa cu caldurile astea, nu poti iesi nici in parc. Ieri am fost la film cu piticii, la Shreck, la Afi Mall. Am ramas impresionata de Mall-l asta, e super si extrem de mare.
Stefania, felicitari pentru bebe Rafael. La multi Ani si tie, iti urez multa sanatate si fericire alaturi de toata familia.
Michidutza, te si-ti urez La Multi Ani pentru Andrei. Sa-ti creasca mare baiatul si si fiti sanatosi cu totii.
La Multi Ani, Alina! Iti doresc numai fericire si muulta, muulta sanatate, sa ai parte numai de bucurii si surprize frumoase.
Pup toata strumfaria, o si buna,
Vivela spune:
La multi ani fericiti, Alina .
La multi ani Sophie (Timi) si Tudor (Alinutzaa), sa cresteti mari, sanatosi, frumosi, destepti si cu mult noroc .
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
mychydutza spune:
LA MULTI ANI, SOPHIE!!!!!!
timi, sa-ti traiasca si sa-ti aduca numa bucurii! azi o serbezi la gradi, nu?
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
Timi07 spune:
Multumesc frumos pt urari Michy&Vivela .
Intr-o ora ma duc sa iau fetele acasa de la cresa si mi-e rau de nu mai pot. Tot ma doare, fiecare os, muschi, tooooot ma doare ceea ce-mi da si-o stare de permanenta greata.
Sper sa nu-i stric ziua fetei :(
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
cristina26 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui stefania_97
Carla exact asa fac aici. Nu ii spala. Ii apaun direct pe pieptul mamei nespalati ii acopera cu o plapiumoara in timp ce asteapta sa iasa placenta si sa vada daca sunt necesare cusaturile. L-am lasat sa caute sanul si sa se incalzeassca. In spital nu le face baie decat daca ceri tu. La Catarina eu am cerut sa ma invete.am stat si 3 zile in spital asa ca am invatat cam tot ce era necesar:). O romanca in Danemarca Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Rafael/Andre? din 02/08/10 |
Nu m-am exprimat eu corect, ii curata nu pot sa spun exact ce folosesc pentru asta (sunt sigura ca nu le face baita), dar sunt asa de rapide asistentele cu bebe ca pana impinge mama placenta afara copilul e deja langa mama, in brate la tata curat invelit . Dupa ce placenta e afara bebe ii dat la mama pentru alaptat. Eu am avut ambele nasteri naturale, nu stiu cum ii daca mama face cezariana.