Strumfi de iulie-august 2007 (191)
Raspunsuri - Pagina 12
nma spune:
Buna dimineata!
Domnisoara mea implineste 3 anisori.
Am fetita mare
Am pregatit multe bunatati si
Vineri seara (de fapt noaptea) am ajuns la copii cu masina incarcat cu surprize. Sambata i-am sarbatorit pe amandoi. Desi am plouat destul de tare a ieist frumos. Invitatii au ajuns mai greu
Tortuletul Andrei a fost cu Alba ca zapada si piticii, iar Alex a vrut pirati.
Nico
nma spune:
La multi ani strumfilor sabatoriti cat am lipsit. Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
Stefania, La multi ani
Nico
mychydutza spune:
LA MULTI ANI ANDRA!!! Nico, sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa iti aduca numai bucurii!!!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
violetan spune:
La multi ani, andra! Sa cresti mare si frumoasa si vesela si desteapta si norocoasa si inteleapta si plina de bani si sa ai numai lucruri frumoase in viata si fara greutati! Nico, sa-ti traiasca!
Daca am sarit pe careva, la multi ani si multi pupici!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Timi07 spune:
Multumim frumos pt urari si gandurile bune de ziua lui Sophie.
La multui ani Andra si strumfilor ce si-au sartbatorit ziua de naster in weekend.
Azi la noi e soare asa ca am un dor de duuuucaaaaaaa si spor la lucru ioc.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
mychydutza spune:
...si la noi e soare......dar chef de duca n-ai sa vezi....la cele patrujde grade............
Antoanela23 spune:
Buna fetele,
Gata, a plecat vacanta… naspa.
Insa caldura din Bucuresti m-a terminat, de data asta chiar m-am bucurat ca ne-am intors. Si copiii s-au bucurat, au facut casa prastie in timp record (era bec cand am intrat ca fusese tantitza la curatenie in lipsa noastra) si au topait pana la 1 noaptea. Iar azi-dimineata s-au intors cu fundul cand am incercat sa-i trezim, au ajuns la stagiu cu intarziere de o ora.
La Multi Ani, Andra! Nico, sa-ti traiasca copiii si sa fiti sanatosi cu totii.
Michi, m-am gandit des la tine, vroiam sa te sun sa treci pe la noi intr-o zi dar nu am apucat. V-am admirat pozele de la ziua lui Andrei, sa-ti traiasca baietelul… Ce frumos ati decorat de ziua lui, ca sa nu mai zic de tortul acela, of,.
Vivela, am ratat unde ai pus poze, mai dai link-ul. Ce-mi place de voi ca sunteti asa de plimbareti.
Timi, v-am admirat in poze, ca de obicei sunt superbe, insa cele cu Sophie in tutu m-au terminat, sunt bestiale.
Kariris, ce mai faceti voi? E gata casuta noua? Ati fugit mai la racoare?
Cand o sa descarc pozele va dau de veste. Anul acesta nu am facut multe pt ca ni s-a stricat aparatul in timp ce eram la mare si pana am luat altul au trecut cateva zile.
Insa am vazut ca ziceati ceva de pozele de pe Picassa, a fost vreo problema, ca nu am inteles?
Pupaturi la toata lumea, o zi buna,
stefania_97 spune:
LA MULTI ANI ANDRA!!! MULTA SANATATE SI TOT CE E MAI BUN IN LUMEA ASTA
Nico sa iti traiasca si sa te bucuri de ea in fiecare secunda
O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Rafael/Andre? din 02/08/10
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza ...si la noi e soare......dar chef de duca n-ai sa vezi....la cele patrujde grade............ decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! |
trimite-mi mie cateva.. sau chiar mai multe.
Anto readaptare usoara.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
mychydutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Timi07
trimite-mi mie cateva.. sau chiar mai multe. Anto readaptare usoara. Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009) |
ti le dau pe toate , peste 25! cum sa ti le trimit? via e-mail?