Strumfi de iulie-august 2007 (191)
Raspunsuri - Pagina 11
cristina26 spune:
Luna1 pe 30 a fost ziua lui Cosmin. Cum ati sarbatorit?
La multi ani si din partea noastra si abea asteptam sa va vedem.
Alinutzaa spune:
Buna dimineata
Multumesc mult fetelor de urari pe toate.
Asa e Anto, de mult nu am mai scris la strumfarie, chiar daca de citit, mai citesc. Sufar de o cronica lipsa de timp, mai ales acum cu doi pitici.
La multi ani tuturor strumfilor care s-au tot serbat cat am tras eu chiulul la greu de pe aici. Sa fie sanatosi, voiosi, voinici si cumintei pe cat posibil.
Felicitari Stefania pentru bebe Rafael. Sa fiti sanatosi amandoi!
Fug ca ma striga Tudor de pe buda
Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)
nma spune:
Imi pare rau, ieri nu am reusit sa intru. Azi sunt tot pe fuga.
La multi ani Maria Sophie! Timi, ma repet, sunteti o familie tare frumoasa. Sa iti traiasca fetele
La multi ani Tudor! Alina ma bucur ca ai mai trecut pe aici. Poate iti faci timp sa ne spui mai multe despre voi .
La multi ani Alina! Fata draga mi-am tot propus sa te sun. Sper sa reusesc azi dupa program .
Azi, cum terminam programul plecam la copii. Am atata treaba dar gandul imi zoara doar la petrecerea copiilor .
Pupici la toata strumfaria
Nico
X-ray spune:
stefania felicitariiii!ce placere sa te citesc!la multi ani si tie si sa va traiasca comorile o suta de ani feiciti si sanatosi!
la multi ani strumfi ce v-ati sarbatorit zilele trecute!
la multi ani floare de soare si cosmin!multumesc de urari si ca nu ati uitat de mine.eu nu am uitat de voi dar acum ca e si mami prin preajma cu ceva problemute de sanatate am tot alergat si cu ea.
tuturor!
A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
povestea noastra...
Luna1 spune:
La multi ani Sophie, Tudor si Alina! (Alina te-am urat si pe FB)
Cristina abia va astept cand veniti? De data asta nu mai scapi si ramaneti si la noi o noapte daaaa? Pupici.
Noi plecam in concediu maine asa ca azi i-am luat Adelisei un tort pentru gradi si au sarbatorit-o azi. Ce m-a impresionat e ca pe drum, o tineam pe ea de mana si tortul in cealalta mana si cum mergeam noi asa, Adelise m-a pupat pe mana cu care o tineam, apoi s-a uitat in ochii mei si mi-a zis "thank you mommy for the cake!" M-am topit si mi-au dat lacrimile. Ma intreb zilnic cum de am EU (tocmai eu) asa doi copii perfecti.
Si cum ziceam maine plecam asa ca va urez de pe acum petreceri frumoase alaturi de Strumfi, sa aiba zile superbe si sa ne auzim cu bine. Revin pe 18.
Va pup
violetan spune:
Fetitele, intrebare urgenta: e cumva interzisa plaja in amigdalita?
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
mychydutza spune:
hellou
Luna, concediu placut, sa va intoarceti sanatosi.
Violeta, te'ai lamuit cu amigdalele?
Andutzi n'a mai scris de muuult!!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
cristina26 spune:
Luna1 Acceptam invitatia. Am o prietena de aici care v-a vizita Londra pe 13 sept. ma gandeam ca voi stat asa aproape de Londra, pot sa dau o fuga si pe la voi poate pe 14. Abea astept! In ceea ce o priveste pe Adelise si multumitul pt tort, si mie mi-au dat lacrimile cand am citit.
Vacanta placuta!
stefania_97 spune:
Buna fetele,
Nu am disparut .
Catarina a stat acasa cu noi saptamana asta in afara de vineri cand am fost la gradinita sa il prezentam pe fratior si sa se joace cu prietenii ei.
Cu bebe nu am probleme, doarme, mananca si face kk. Laptic avem asa ca mai multa munca cu catarina decat cu bebe .
[bVivela][/b] vroiam sa te intreb daca lui Damian i-a mirosit buricul un pic cam nasol. Mi s-a spus ca e normal dar nu imi aduc aminte sa fi mirosit la Catarina.
Catarina e cam suparata ca fratorul nu se joaca desi ii explicam mereu ca e prea mic. E un pic mai alintata si plange ca un bebe dar cred ca e normal. Sotul ii cam rupe macaroana, nu o lasa sa se dea in spectacol prea mult. Ceea ce e foarte bine ca altfel...
Ma cheama mereu cand plange cel mic s imi spune sa vin repede sa il iau in brate sau sa ii dau sa pape . I-am facut baie impreuna, il schimbam impreuna. Ma ajuta cum poate
Ma duc sa vad ce ati mai facut
O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Rafael/Andre? din 02/08/10