Strumfi de iulie-august 2007 (191)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

...si la noi e soare......dar chef de duca n-ai sa vezi....la cele patrujde grade............

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

trimite-mi mie cateva.. sau chiar mai multe.

Anto readaptare usoara.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

ti le dau pe toate , peste 25! cum sa ti le trimit? via e-mail?

da ca e mai ieftin si mai rapid. Fa un zip sa nu fie mailul prea mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Mergi la inceput

vaaaaaaaaaai ce lene mi-e!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Michy si pe mine ma framanta o lene de zile mari.

Cine vrea o ?

Ieri a venit nasul fetelor pe la noi si Soph ii povestea cum Azouel (Azorel ca nu-l zice intotdeauna pe r sau e ffff surd) a lins-o pe manuta: “he was licking my hand and...” la care nasa-su incearca s-o provoace sa vorbeasca romaneste ii zice ca el nu intelege. Fata repeta, el tot nu pricepe la care ii traduce Soph “he was linghing my hand”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Buna fetelor,
eu sunt o mamica de zmeurica de 2009 si voiam sa va intreb daca nu cumva are careva dintre voi de vanzare un scaunel de masa portabil de la Fisher Price, adica de asta: http://www.amazon.com/Fisher-Price-Healthy-Care-Deluxe-Booster/dp/B001GQ2RWQ sau cel cu albastru.
M-ar mai interesa un carut sport, bun si convenabil, dati PM pls.
Multam fain si numai bine copilasilor!

Mergi la inceput

Azi am frecat menta in mod barbar...asta daca va intrebati de unde miroase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Hei, fetele, vaz ca cu amigdalita n-am avut succes; poate imi dati si mie o idee legata de tortul lui laur. El isi doreste un tortulet mic, numai al lui, sa nu mai haleasca nimeni din el si sa fie cu desene cu pinocchio sau 101 dalmatieni sau tom si jerry.
Am gasit la mine la cofetarie, dar e f scump, ajunge la vreun milion jumate (ar avea minim 3 kg, cica mai mic nu fac) si mi se pare f mult, mai ales ca el nu e de acord sa il imparta. Aveti vreo idee? Adica as gasi eu ceva figurine pe undeva si sa i-l fac eu mai mic? Orice idee e binvenita.
Pupicei

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

La multi ani, ANDRA!

Vio, acum am vazut intrebarea cu amigdalita, eu nu vad ce-ar avea asta cu prefectura, dar poate ma luminez .
De tort intreaba si la Alice, de obicei fac tortul cat de greu vrei tu, si e super delicios.
Si zi asa, nu vrea Laurash sa imparta deloc? Ntz, ntz, ntz, nu i-o mai dau pe Saby .

Mergi la inceput

vio, fa tortu in casa. Pui cantitate mai mare de ingrediente la blat, faci unu mare si unul il coci in forma mica. Pui pe el o figurina si gata. Si mic si bun?parerea mea. Iti scriu din tramvaiu 19.hehe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

mychy, hehe trasmvaiu' 19, ha? pai ce figurina? si ce forma mica? ca n-am .
carla, , ma, nush ce l-a apucat brusc asa, trece printr-o faza . A decretat ca el vrea sa vina lumea, "sa-mi dea cadoul si sa plece acasa". Si nimeni sa nu manance tort! Asta e sigur ca va face scandal, pen'ca abia fu-se ziua lu barbati-miu (este ce exprimare elvata am?) si au venit vecinii cu cadou si sa haleasca tort si a urlat laur juma de ora la modul cel mai sincer sa nu l dau tort. Adika nu-mi vine a rade, dar daca ma gandesc la ce imi povesteste soacra-mea de vali, exact asa facea si el deci de ce as avea alte sperante de la "ashchie"??
Si mai e ceva: pe caldurile astea nu pot sa umblu de nebuna din crevedia pana-n motu bucurestilor si sa umblu cu tortu' la o suta patruj da grade la umbra in masina...
Mychy, sa nu-mi sugerezi sa iau lada frigorifca ca daca adun lada, formele, figurinele si ingredientele ma duc sa il cumpar pe-ala de un milion juma, ca deja devine chilipir si nu-nteleg de ce nu l-am arvunit deja.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput